_mike 318 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Nowa gra od Squre Enix. W tej chwili na PS360 i PC. Więcej na E3 http://www.edge-online.com/features/square-reveals-murdered-soul-suspect/ it’s a new action adventure title with a supernatural sleuthing theme, in which players must solve their own murder as (former) detective Ronan O’Connor. Players will be able to read the minds of the living and influence their thoughts and actions from the game’s limbo world, Dusk.Further details will be announced at E3 next week – until then, here’s the first trailer Całkiem spoko może być, jeżeli faktycznie będzie to gra detektywistyczna, a nie kolejna strzelanka. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Wstępnie się jaram. Jak nie zrobią z tego liniowej szczelanki, to powinno wyjść coś ciekawego. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Nie wiadomo konkretnie kto robi tą grę. Dziwne. Na papierze oczywiście ciekawie to wygląda. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Okej, jest gameplayhttp://m.youtube.com/#/watch?v=goruciidcQI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DgoruciidcQIWyglada ciekawie. Poznalismy tez developera - to Airtight Games, tworcy Dark Void. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Pierwszy trailer był strasznie miałki i odpychający. Niemal jak do jakiejś budżetówki Calypso Media. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Ghost Trick 3D robiony przez developera, który się niczym nie popisał - widzę to jako grę na za $20 na PSN, XBLA, PC. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 M:SS trafi także na konsole obecnej generacji a przynajmniej na pewno na XO : Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 M powinien w wywiadzie wspomniec ze tylko ich konsola jest w stanie to pociagnac Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Gra została zapowiedziana również na PS4. Cytuj
Shen 9 682 Opublikowano 8 maja 2014 Opublikowano 8 maja 2014 Zapowiada się ciekawe. Spoko klimat. Poczekam jednak na recki i opinie, developr jakos nie zacheca do zakupu na premiere. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Mój cichy faworyt tegorocznej wiosny, może być naprawdę w pytę, o ile formuła śledztw będzie odpowiednio urozmaicona, nie tak jak w L.A. Noire. I taka mała uwaga: ponoć wszystkim brakuje nowych marek i pomysłów, ale z tego co widzę, to mój post jest jedenastym w temacie. A Assassin's Creed: Unity ma już nayebane cztery strony... 2 Cytuj
Shen 9 682 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Też czekam, ale wezme chyba na pc, klucz steam za 68zł można dostać już przed premierą. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Ja czekam na recenzje i licze na to, ze gra nie okaze sie crapem, bo troche sie napalilem. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 https://www.g2a.com/weeklysale?adid=LOW&id=3 66 zł preorder, wersja PC Myślałem czy brać ale zapowiada się samograj, ponoć w tej grze nie można przegrać (info od deva z konferencji na PAX East). Cytuj
Shen 9 682 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Cały czas liczę na dobrą historie i zagadki. W grach tego typu ciężko "przegrać", zazwyczaj można najwyżej trafić złe zakończenie. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 kurde, mam preorder za 37gbp (ps4) i nie wiem co robić, z jednej strony to coś nowego z drugiej podobno da sie w 5-6godzin skończyć Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) 1sze oceny, delikatnie mówiąc, szału nie robią: (główne - : schematyczność, jakość wykonania i czasami bugi) VentureBeat – 89/100 Joystiq – 3.5/5 Ausgamers – 6 Shack News – 6 XboxAchievements – 60/100 IGN – 5.5 CVG – 5 GamesRadar – 2.5/5 The Escapist – 2.5/5 Kotaku – “No” Edytowane 3 czerwca 2014 przez KIELiCH Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Trochę lipne te oceny, ale z recenzji można wywnioskować że klimat i fabuła dają rade. Jak odpowiednio stanieje chętnie sprawdze. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Ktoś kupił ? Gra ? Przeszedł? Jak wrażenia? Cytuj
Shen 9 682 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Na steam mozna kupic juz ponizej 40zł, ale wole chyba na konsoli ograc, wiec jeszcze poczekam. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Jak ostatni raz grałem na PC to jeszcze Steamu nie było, tak więc też ogram na konsoli. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 JA grałem w to chwilkę na pc poprzez funkcje share od kolegi. Szczerze po 30 min odechciało mi się w to to grać. Kolega kupił na premierę i wymęczył do końca. Mówił mi że takiej kupy dawno nie widział. Dla mnie klimat żaden, fabuła głupia a technicznie to kiszka Jeżeli chcecie w to grać na konsoli to tylko w plusie bo nawet za 20 zł bym tego nie wziął 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) Kupione na PS4, ograne w dwa dni, sprzedane. Solidna gra, choć bardziej samograj, której duszą i ciałem jest fabuła. Fabuła bez miażdzenia cojones, ale poprowadzona w świetny sposób, całkiem zaskakująca i z fajną puentą. Od razu jednak zaznaczam, żeby przed zabawą NIE ZAGLĄDAĆ DO SPISU TROFEÓW W NECIE, bo natkniecie się na tożsamość głównego mąciciela. Nie licząc kilku skradankowych akcji z demonami, nie można tutaj ani zginąć, ani się zaciąć. Wyzwania więc praktycznie nie ma, ale powtarzam - tutaj wszystko służy śledzeniu fabuły - tylko ona się liczy. Ponadto są cztery proste side-questy i mnóstwo różnych znajdziek do zebrania, z których 3/4 wpada w biegu. Niestety, jeśli skończymy fabułę, a chcemy wrócić do Salem w celu wyłapania pozostałych rzeczy (jedyne nagrody to trofea/osiągnięcia), to klops, bo takiej opcji nie ma i trzeba grać od nowa (!) i zrobić to wszystko jeszcze raz przed wejściem do ostatniego rozdziału. Fabuła dobra, śmiga się bezstresowo, wyzwanie nie istnieje, całość pęka w zależności od parcia na znajdźki w 8-12 godzin. Ja na kupnie i sprzedaży za niemałe pieniądze nic nie straciłem, mimo wszystko zalecam poczekać aż cena zejdzie poniżej 100 zł. Ciekawe, nowe IP z pomysłem na siebie, niepozbawione dziwnych rozwiązań i błędów. Naciągane 7/10 i szkoda, że to już koniec, bo studio poszło do piachu. Edytowane 7 lipca 2014 przez Kasias Cytuj
rave 8 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 (edytowane) Kurczę gram parę godzin i fajnie się w to gra faktycznie też bym ocenił 7/10...no ale mi się podobało Deadly Premonition Idealna gierka na raz na weekendzik Aha oczywiśćie na PS4 bo przynajmniej tutaj grafa jest po prostu nieodpychająca...więc można skupić się na fabule Zmartwiłeś mnie znajdźkami...przegapiłem piłę w Kościele to historyjki więc trofik nie wpadł zatem platyna już poszła do piachu...zatem dalej nie szukam jakoś zbyt ambitnie tylko lecę po fabule UPDATE: W weekend skończyłem grę...dawno w żadną nie zagrałem w takim cugu..jestem przemile zaskoczony w dobie FPSów i innych do wyrzygania nudnych schematów taka gra to wspaniała odmiana...grafika nie odpycha , fabuła intryguje a gra się totalnie bezstresowo i sympatycznie naprawdę jechanie po tej grze to nie jest dobry pomysł...warto przelecieć Nie będzie się żałowało..trzeba jej po prostu dać szansę..mocne 7/10 podtrzymuję...kto nie zagra tego strata..szkoda że to studio nie zrobi kontynuacji z większym budżetem:/ ps.mam wrażenie że gra była nie dokończona w pewnych aspektach...jest w całej grze mnóstwo tych niby zjaw w których można schować się przed demonami...w większośći w lokacjach w których...nigdy z nimi walczyć nie będziemy...chyba mieli dylematy jak dużo walki ma być... a i karny qtas że znajdziek faktycznie nie można dozbierać po końcu gry...albo chociaż powtarzać wybranych etapów... Edytowane 14 lipca 2014 przez rave Cytuj
Shen 9 682 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Dobrze ze olewam wszelkie recki i kupilem. Pogralem 1h i jestem zadowolony, ale ja ogolnie lubie takie gry w stylu point and click, gdzie malo akcji. Premierowej ceny bym nie dal, ale za stowke wyrwalem nowke i czuje ze dalej tez nie bede zalowal zakupu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi