Sep 1 628 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 No ja ten tytuł zakupiłem na ps store jakoś w listopadzie jak był w przecenie, ale zabrałem się za niego dopiero teraz i bawię się naprawdę dobrze. Lubie w grach wszelkiego rodzaju znajdźki, a że tych jest w tej grze sporo więc przeszukuje każdy kąt, podsłu(pipi)e ludzi i ogólnie czerpie dzięki temu przyjemność z poznawania historii Salem. Jakby iść wyłącznie głównym wątkiem fabularnym bez tego całego zbieractwa to pewnie już bym ten tytuł ukończył, bo wyzwania jak na razie tu praktycznie nie ma żadnego. Chyba jestem gdzieś w połowie przygody i dotychczas jestem z niej zadowolony, i wszystko wskazuję na to że tak zostanie do jej końca. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Ja grałem w Murdered: Soul Suspect na moim X360 i muszę przyznać, że gra przy bieganiu strasznie się zacinała co było cholernie irytujące.Nie zmienia to jednak faktu, że jest to bardzo fajny tytuł dla wszystkich, którzy szczególnie cenią sobie historię i klimat - a ten był jedyny w swoim rodzaju. Fajne w Murdered jest także to, że jest to na swój sposób innowacyjny tytuł. Szkoda, że studio upadło. Ja "scalakowałem" a grałem może 8 - 10 godzin. Nie goniłem, nie pędziłem, przechodziłem raczej na spokojnie.Moja ocena to 6.5/10 a to tylko i wyłącznie z tego powodu, że gra się zacinała. Mimo wszystko - polecam z całym sumieniem ten tytuł, szczególnie w tej cenie w jakiej pojawia się teraz. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Własnie ogrywam. Dobra giera, tylko zbyt wiele błędów technicznych zawiera. Co Chwile murze odświeżać, bo np. nie mogę przejść przez okno, ruszyć sie Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Ograłem to dawno temu na PS4 i nie przypominam sobie żadnych bugów, może masz pecha Cytuj
Wredny 9 703 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Własnie ogrywam. Dobra giera, tylko zbyt wiele błędów technicznych zawiera. Co Chwile murze odświeżać, bo np. nie mogę przejść przez okno, ruszyć sie Że co? Ale poważnie - platynowałem na PS3 i oprócz problemów z doczytywaniem się tekstur oraz chrupnięciami animacji, żadnych problemów nie miałem (wersja płytowa). Ogólnie świetny szpil, strasznie miło będę wspominał. Nie spodziewałem się niczego specjalnego, a dostałem kapitalną opowieść ze świetnym głównym bohaterem i tonami wrzucających ciary na plecy historii pobocznych. Technicznie szału nie ma, gameplayowo to w sumie symulator chodzenia, tylko w TPP, ale warstwa fabularna jest mocna i tym gra urzekła mnie najbardziej. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 No mowie wam! Moment w ktorym mam wejsc do mieszkania i zapytanie, czy na pewno? Daje odp nie i juz nie moge nic zrobic, albo wchodze w interakcje z policjantem i nie wyswietlaja sie zadne opcje pod klawiszami jutro nagram, jak cos sie powtorzy. Poty co mialem 6 freezow w 1h. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Masz chyba pecha sam splatynowałem na ps4 ze 2 lata temu . Nie pamiętam żadnych technicznych problemów . Polecam usunąć i jeszcze raz zainstalować grę Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 (edytowane) kilka z nich: Niby nic wielkiego, ale grac sie nie da. trzeba resetować. Poza tym jest całkiem spoko - nawet zaciekawiła mnie ta cala sprawa i pędzę dalej ku końcowi. Edytowane 10 stycznia 2017 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi