friedrich 70 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Rozpocząłem grę na XO. W zasadzie chciałem na PS4 ze względu na większą popularność konsoli Sony w Polsce ale po zaznaczeniu gry padł PSN i leżał tak sobie godzinę. Czy w związku z tym jest możliwość (w przyszłości) przeniesienia wypakowanej postaci z XO na PS4? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Oczywiście że nie, czy jakakolwiek gra oferowała coś takiego? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Swego czasu można było zmigrować konto ale teraz raczej nie,chyba że ktoś z DE się zlituje ale stracisz cała platynę. Pro tip polecam zmienić region gry na północną amerykę 99% graczy z całego świata tam gra i handluje,inne regiony są prawie puste. Jak zmiana regionu nie zadziała to zmienić język konsoli na angielski. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Zacząłem grać na PS4 i gra mi mega siadła. Brakowało mi czegoś takiego od czasu, kiedy udało mi się ograć wszystko dostępne w Destiny 2 Ledwo co wyrosłem z broni MK1 i gunplay shotgunów mi strasznie się spodobał, przez co chyba przy nich pozostanę na dłuższy czas. Brakuje mi jednak kogoś do gry wspólnej, więc jeśli by ktoś chciał, można wspólnie pogrindować :> Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 27 stycznia 2018 Opublikowano 27 stycznia 2018 Fak, z tego co czytam to pewnie gierka by mi bardzo podeszła, bo jestem podatny na wszelkiego rodzaju grindery/lootery. Bardzo podobało mi się, słabo przecież oceniane, Defiance z PS3, pierwsze Destiny zeżarło mi pełno godzin z życia, do tego stopnia, że dwójki nie kupiłem z premedytacją. Z tego też powodu olewałem The Division, ale dałem się skusić na biedronkową promocję i od tej pory gram praktycznie tylko w grę UBI. Obawiam się, że jak mnie wciągnie Warframe to moją kolekcję, liczącą ponad 350 tytułów (na obydwie konsole Sony) będę mógł pogonić wpissdu Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 Fajnie się rozrasta ta gra. Taki Anthem wygląda przy tej grze blado, a przecież to jest F2P. Nabrałem ochoty, żeby to zainstalować i zagrać w oczekiwaniu na ten update, ale boję się nudnego grindu. Ten gameplay ze statkiem to coś za(pipi)istego. Drużyna może chodzić po pokładzie, strzelać z działek, robić abordaż na inne statki, wysadzać je od środka! Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 wyglada fajnie mam kumlpa co w to gra i jest bardzo zadowolony no ale mnie odrzuca F2P ;/ moze kiedys z nudow sprawdze Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 Też mi wpadło w oko przy okazji nowego trailera. Wieczorem sprawdzę, czy warto się na dłużej zainteresować. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 Brać pobierać i grać.Nie bać sie F2P jest całkiem bezbolesne a gra oferuje setki godzin zabawy fajną fabułe(serio) i zayebisty gunplay. Grind jest obecny ale fun z rozgrywki umila zmulanie,do tego spoko ludzie w to graja chętnie pomogą doradzą tylko nie sępić na czacie o itemki bo zjedzą żywcem. Jak ktoś gra na xboxie chętnie pomogę jak mnie złapiecie online,polski klan Dywizjon 303 też zaprasza Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 @kudlaty88 Nie wiem kiedy zacznę w to grać, ale dodaję na xbl. Może i w tym klanie znajdą się jakieś low lvle do przejścia w co-op. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 23 godziny temu, 20inchDT napisał: Drużyna może chodzić po pokładzie, strzelać z działek, robić abordaż na inne statki, wysadzać je od środka! Brzmi jak gra dla @ASX 13 godzin temu, kudlaty88 napisał: Brać pobierać i grać.Nie bać sie F2P jest całkiem bezbolesne a gra oferuje setki godzin zabawy fajną fabułe(serio) i zayebisty gunplay. Lepszy niż w Destiny? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Wczoraj zacząłęm grać w tego Warframe, ale jednak pod względem gunplayu to nie dorównuje do Destiny 2, aczkolwiek ma bardzo dobry poziom, tak jak i do The Division 2. Póki, co narazie początki gry mam, tutaj duży plus, że gra działa w 60 fps. W ogóle ile contentu w tej grze to bania mała. Ile planet do odwiedzania masz i robienia sobie zadania (fakt, że to przeważnie fetchquesty i grind, ale jednak ma to w sobie coś ta gra). Edytowane 8 lipca 2019 przez Faka Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 5 godzin temu, Faka napisał: Wczoraj zacząłęm grać w tego Warframe, ale jednak pod względem gunplayu to nie dorównuje do Destiny 2, aczkolwiek ma bardzo dobry poziom, tak jak i do The Division 2. Póki, co narazie początki gry mam, tutaj duży plus, że gra działa w 60 fps. W ogóle ile contentu w tej grze to bania mała. Ile planet do odwiedzania masz i robienia sobie zadania (fakt, że to przeważnie fetchquesty i grind, ale jednak ma to w sobie coś ta gra). Poczekaj jak sie rozkręci pierwsze 60-80h to tutoriale i odblokowywanie podstawowych mechanik. Połowa kontentu jeszcze zablokowana dla początkujących graczy. Po tennolivie odpalili Nightwave 2 czyli taki darmowy sezon z wyzwaniami więc teraz najlepszy moment na wbicie do gry dużo dobrego wpadnie za darmo :3 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 @kudlaty88 Referale to są tylko na pc? Podobno jakiegos xp boosta się dostaje. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) @20inchDT Pc only,no chyba że zrobili cichaczem jakieś zmiany. Ale bez żalu booster xp na 72h na początku paradoksalnie i tak nie jest potrzebny. Edytowane 8 lipca 2019 przez kudlaty88 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 2 godziny temu, kudlaty88 napisał: Poczekaj jak sie rozkręci pierwsze 60-80h to tutoriale i odblokowywanie podstawowych mechanik. Połowa kontentu jeszcze zablokowana dla początkujących graczy. Po tennolivie odpalili Nightwave 2 czyli taki darmowy sezon z wyzwaniami więc teraz najlepszy moment na wbicie do gry dużo dobrego wpadnie za darmo :3 To grubo jak tutorial aż tyle trwa Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Czytając wasze posty tez zacząłem pobierać, ale może się skończyć nieukończeniem toturiala ^^. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Nieoficjalnie wśród społeczności WF mówi sie że tutorial kończy sie po zaliczeniu questów Second Dream i War Within. Nawet z pomocą doświadczonego gracza jadąc na bezczelnym taxi nie widze opcji zrobienia tego w mniej niż 20-30h. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Pograłem wczoraj tylko 2 godziny, ale na pierwszy rzut oka - graficznie jest bardzo dobrze, strzelanie/walka wręcz jest satysfakcjonujące, dużo opcji i informacji do przyswojenia. Wydaje się fajne, także będę kontynuował. 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Graficznie jest nierówno troszkę, kilka miejscówek wygląda wręcz genialnie zwłaszcza ten nowy open world na wenus i gas city na jowiszu a kilka najwyżej dobrze ale dalsze reworki są zapowiedziane więc będzie z czasem tylko ładniej. @Bigby bez wiki/YT może być ciężko wszystko ogarnąć próg wejścia jest niestety wysoki. Edytowane 8 lipca 2019 przez kudlaty88 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Myślę, że póki co po prostu skupię się na przejściu tutoriala i zapoznaniu się ze wszystkim na tyle samodzielnie, na ile się da. Potem ewentualnie uzupełnię wiedzę z innych źródeł. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Nie mogę się przyzwyczaić do tego FOV w grze, no wiadomo, że najlepiej jest ustawić jak najdalej, ale kurde, jakoś tak to nienaturalnie wygląda to wszystko. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 (edytowane) glowne do czego sa potrzebne zrodla to buildy, jakie framy uzywac na jakich misjach z jakimi modami i jakimi bronmi i z jakimi modami w broniach i jakimi towarzyszami i jakimi modami na towarzyszach. powiedzialbym jeszcze ze z jakimi kolegami i jakie mody na kolegach ale w grze niestety juz nie ma wymagajacej zawartosci ktora by wymagala jakies wspolpracy druzynowej (wyjatek to eidolony jak chcesz robic cala trojke wiecej niz 2 razy w jedna noc) gra niestety dosc szybko pozwala osiagnac poziom na ktorym juz nic nie jest wyzwaniem a kolejne bronie i framy zbieramy by catch them all bo i tak juz mamy najlepszy zestaw. nie ma zadnego endgame content ktory by byl wyzwaniem i czyms wiecej niz grindem i dlatego spolecznosc polzartem polserio mowi ze fashionframe to endgame. spedzone ponad 1k godzin na pc wiec moge dac okejke ps. zapomnialem dodac ze mozna tez tworzyc wlasne bronie i wtedy sie przydaja zrodla z jakich czesci i z jakimi modami ps2. jak ktos twierdzi ze destiny 2 lepsze gameplayowo to smiem twierdzic ze sie jeszcze nie zglebil w warframe i moze nawet nie wie co to bullet jump (nie jego wina bo warframe ma beznadziejny tutorial ktory nic nie uczy) Edytowane 9 lipca 2019 przez Gattz Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 @kudlaty88 Który startowy frame najlepiej wybrać? W jednym z filmików na YT usłyszałem, że warto wziąć Volta, bo kosztuje najwięcej. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 (edytowane) @20inchDT obojętnie ale polecałbym excalibura bo jego części dropią z późniejszych misji i jest najlepszy imo dla nowego gracza. Jedyne różnice w kosztach budowy są w sumie pomijalne 80k kredytów na schematy to jakieś grosze nawet na początku zabawy. Średnio za misje na niskim lvl wpada po 3-5k kredsów tak że ten... Edytowane 11 lipca 2019 przez kudlaty88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi