Gattz 217 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 zmienili to. teraz excalibur dropi duzo wczesniej tam gdzie kiedys trinity a trinity tam gdzie kiedys excalibur obecnie polecane jest wybierac Volta i zbudowac excalibur @20inchDT Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 @Gattz Grałem dziś i wybrałem excalibura. Miałem brać tego Volta, bo bardziej mi się podoba z designu, ale przejrzałem internet i zostałem przekonany ;// Nie wiem czy nie zacząć od początku, ale zrobiłem z 5 misji już. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 roznica jest niewielka tak naprawde. jakies 52% vs 48% ze volt jest lepszy obecnie na start. ja bym gral dalej @20inchDT Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Na YT walka wyglądała trochę dziwnie, ale gra się naprawdę przyjemnie. Ciężko uwierzyć, że to jest f2p, bo widać napracowanie devów. Zrobię ze dwie planety solo, a potem będzie trzeba dołączyć do klanu i pograć w co-op. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 nie polecam solo. najlepiej sie przestawic na matchmaking i niech gra znajdzie jakis randomow. piekne jest tez to ze walute premium mozna handlowac nawet jako f2p i miec wszystko nie wydajac nic. a dosc szybko jest potrzebna na sloty na framy i bronie. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 2 godziny temu, Gattz napisał: zmienili to. teraz excalibur dropi duzo wczesniej tam gdzie kiedys trinity a trinity tam gdzie kiedys excalibur obecnie polecane jest wybierac Volta i zbudowac excalibur @20inchDT O popatrz ,kiedy oni to zmienili że nie zauważyłem Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 (edytowane) jakos 1.5 roku temu w hotfixie. (na pc. konsole zwykle sa o pare miesiecy spoznione) latwo bylo przeoczyc jak sie nie ogladalo prime time bo jak raz sie wyfarmilo to juz sie tam nie wracalo Edytowane 12 lipca 2019 przez Gattz Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 Nie ma możliwości usunięcia stworzonej postaci, lol. No nic, to tym excaliburem jednak trzeba grać. @kudlaty88 wyślesz zaproszenie do tego klanu? Są tam jakieś świeżaki czy tylko wyjadacze? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 3 godziny temu, 20inchDT napisał: Nie ma możliwości usunięcia stworzonej postaci, lol. No nic, to tym excaliburem jednak trzeba grać. @kudlaty88 wyślesz zaproszenie do tego klanu? Są tam jakieś świeżaki czy tylko wyjadacze? Jasne ale raczej jutro albo po północy...w sumie na jedno wychodzi XD Jest kilku na niskich MR ale większosc MR10+ Volta sobie zrobisz po dołączeniu do klanu w międzyczasie wylevelujesz excala do 30 poziomu. Tylko jaki ty masz gt? wyslij pm na xboxie czy cos Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 Kubrow i Rhino wstawieni do piekarnika, to nie gram przez 3 dni ;p Wystawiłem kilka rzeczy w warframe-market, ale nikt nie bierze mojego gunwa ;( Dawać platynę, bo sloty na frejmy potrzebne! Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 (edytowane) lepiej wykorzystac te 3 dni na zdobywanie platyny niby najszybciej otwierac relikty tylko NIGDY nie sprzedawaj hurtowo jeszcze nigdy nie sprzedalem czegos przez warframe market, uzywam tylko do zorientowania sie w cenie Edytowane 16 lipca 2019 przez Gattz Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 @Gattz To co wykorzystujesz do sprzedaży? Chat wewnątrz gry? Z reliktami mam problem, bo nie wiem który przedmiot jest najcenniejszy. Zazwyczaj biorę to, co gracze z wysokim MR. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 lubilem mawiac ze gracze z wysokim mr to gracze ktorzy wiecej czasu spedzili na adanto "D wykorzystuje chat w grze, ustawiam filtr "WTB" zeby mi wyswietlalo tylko co ludzie odemnie chca, jak widze ze ktos chce cos co juz mam to wbijam na warframe market i sprawdzam za ile mozna opchnac. (gram na pc wiec tam jest to szybkie nie wiem jak na konsolach) a z reliktow bierz zawsze zloto CHYBA ze zobaczysz ze wszyscy sie rzucili na jakies srebro zamiast zloto bo najpewniej oznacza to cos wiecej wartego i byc mozne juz niedostepnego do farmienia. potem srebro, forma, bronz (najczesciej obojetnie jaki) pozniej w grze rownie szybkim zrodlem ale malej kasy sa syndykaty. wybierz 3 ktore sa ze soba przyjazne/neutralne i jakie zlote mody dla framow mozesz od nich zdobyc i jak widzisz ze ktos chce jakis wtb to zagadujesz i dopiero jak sie zgodzi na cene to kupujesz za reputacje (na pc daje to 10-15 platyny od moda za 25k reputacji) ps. sprawdz na warframe market ktore SETY z twoich reliktow najwiecej stoja i staraj sie je skompletowac na handel. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 (edytowane) 100 dni i sie nadal nie nauczyl bullet jump ani spin2win? gra excaliburem i strzela z broni zamiast cala misje na jednym ulcie przejsc. noob Edytowane 18 lipca 2019 przez Gattz 3 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 31 grudnia 2019 Opublikowano 31 grudnia 2019 Ma ktos jeszcze Archwinga? xD Przeciez ta gra to mistrzostwo Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Na jakiej platformie grasz? Ja koncze wlasnie budowe Railjack. Troche grindu bylo. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Na Switchu, Railjack to sa te statki umozliwiajace walke w kosmosie z dodatku czy wlasnie Archwingi? Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 To troche gry jeszcze przede mna xD Narazie mam OP jak na moj lvl postac, Archwinga i deske do transportu. Jaka ta gra jest wielka to nie mam pytan. Dodatek Rising Tide opiera sie na budowie Railjacka a w nastepnym z niego korzystamy czy juz mozna smigac po kosmosie? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) Dopiero w dodatku empyrean można bedzie nim latać,calkiem fajnie to wyszło takie SoT w kosmosie. Niezbalansowane dużo błędów i grindu ale gra sie naprawde przyjemnie jak wszystko działa. A to dopiero początek i Railjacki będą łaczyć sie z nowymi questami fabularnymi i trybami gry ale wiecej info bedzie dopiero kolo lutego Edytowane 6 stycznia 2020 przez kudlaty88 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 Gra sie bardzo przyjemnie, ruchy postaci i gunplay sa swietne. Bronie sa rewelacyjne i tak samo upgrady Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 No i witamy nowy dodatek jak byscie nie wiedzieli Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Duzo grindu? Samemu dobrze sie gra czy trzeba miec ekipę? Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Ta gra to synonim grindu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi