Skocz do zawartości

Titanfall

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatku widzialem w tym CODa z mechami ale teraz..nono.

Caly czas gadka o  bardzo dynamicznej rozgrywce (przeciwienstwo COD :P).

"Skillowe" poruszanie sie (skoki/ bieganie po scianach) przyodzi mi na mysl Quake'a 3 na modach ( ctf w excessive+).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wyczekiwana przez wielu graczy strzelanka Titanfall będzie dostępna tylko na konsolach Xbox 360, Xbox One oraz komputerach osobistych i na pewno nie trafi w przyszłości na PlayStation 4. Co prawda nigdy nie potwierdzono wersji na sprzęty Sony, ale spekulowało się, że Microsoft zapewnił sobie jedynie czasową - półroczną lub roczną - wyłączność na ten mocno promowany w mediach tytuł. Dzisiaj Blake Jorgensen z Electronic Arts rozwiał wszelkie wątpliwości, mówiąc o stałej „ekskluzywności” dla Xboksów.
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

https://twitter.com/Hammondrobotics

Hammond Robotics to fikcyjna korporacja z gry, na twitterze widać numer który rzeczywiście istnieje, ktoś zadzwonił pod niego na Skype i na infolinii "automatyczna sekretarka" wspomina o becie gry.

Edytowane przez MaZZeo
  • Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Pad dedykowany grze:

en-INTL-L-XboxOne-Wireless-Controller-J7

en-INTL-L-XboxOne-Wireless-Controller-J7

1KwU2yh.jpg

2cfqt05.jpg

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 2
Opublikowano

Mnie się nie podoba. Jestem pewny , że mogli umieścić coś bardziej charakterystycznego z gry. Na pierwszy rzut oka pomyślałem o edycji pada z jakiejś gry wyścigowej.

Opublikowano (edytowane)

Szkoda ze nie dali jakiegoś srebrnego lub stalowego hehe bardziej by pasował, tak czy inaczej mam nadzieje że większość exow bedzie dostawała limitowanego pada

Edytowane przez kubson