MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Najlepszy był czerwony do Gearsów 3, mam go nadal :] Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Wygląda na to że będzie beta. http://www.titanfall.com/standby-for-titanfall wystarczy się zalogować kontem origin, dać continue i wyświetli się Your application to parti(pipi)ate is complete. If you are selected to take part in our upcoming test, you will receive an email in the coming days with a unique code and instructions on how to download and access the game on Xbox One. Thank you! Nie wygląda to na blef bo to oficjalna strona gry. Pewno na dniach coś się wyjaśni. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ciekawe. Na polskich ustawieniach Origina nie chciało mi pokazać NDA, zmieniłem na USA i przeszło. Zobaczymy, czy się dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ? Pokazało ci się to NDA co wyżej na obrazku? Jak to zrobiłeś bo u mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No napisałem, co zrobiłem... Zmieniłem w ustawieniach konta Origin kraj zamieszkania z Polski na USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No ja to samo zrobiłem i nie przeszło. Może to od czegoś zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No pewnie od tego, że nie zagrałeś w żadną grę EA na Xbox One i nie masz tej konsoli widocznej na Originie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 yhym. Czyli muszę mieć XONE i BF4 na przykład żeby dostać się do bety xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No musisz mieć widocznego Xbox One w Originie, a ten profil nie pojawi się chyba póki nie zagrasz w coś od EA na One. Alpha jest na Xbox One, więc bardzo dobrze, że dali taki wymóg. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No ja rozumiem i rzeczywiście to logiczne, po prostu nie wiedziałem od czego zależy że te NDA się pokazuje czy nie. wrog napisałem ci pw I contacted a representative from EA directly and he confirmed to me that the alpha test would begin on Friday, January 17th with emails and codes all being sent out to the qualifying individuals then. He also confirmed that this test would be exclusive to Xbox One users. No information has appeared yet, regarding any alpha or beta on PC or Xbox 360. In the email, it’s noted that space is limited and to register now. If you have an Xbox One sign-up quick and standby for Titanfall. http://moreconsole.net/titanfall-beta-sign-ups-are-apparently-here/ wrog mam nadzieje ze nie przestraszysz się NDA i będziesz wrzucał rozmaitości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Przynajmniej ktoś napisał prawdę o tych BETA testach: that the alpha test would begin on Friday, January 17th Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Bo rzeczywiście jest to alpha. Ograniczona tylko do Ameryki Północnej Respawn @Respawn 9 min@zidemonizediz @InCmPunkWeTrust It's server tests, not a beta. There is no finger to anyone as the NDA doesn't allow them to discuss it. + http://www.respawn.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=3668 Hey everyone,I know there is a lot of confusion over this right now. We ARE NOT running a beta at the moment. We're doing some very limited technical testing (Alpha. If you have not been invited via email and signed a very comprehensive NDA, you cannot access it. I cannot get you in. Don't be upset, most people are not going to be playing in this and the ones that are can't talk about it, stream, post video, etc. We understand the desire for a Beta and we have not ruled it out but I don't have any news on it for you currently. Thank you for your understanding!Abbie Podejrzewam, że beta będzie otwarta (albo dla pre-orderów) gdzieś w drugiej połowie lutego. Tymczasem trzeba trzymać kciuki za wycieki, BF3 alpha też wyciekła. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Alpha kody już rozesłane i niektórzy grają. Z tego co czytam na twitterach to... ludzie są zachwyceni. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A co mają narzekać przecież ten gameplay na kilometr śmierdzi COD EA chciało zrobić z BF CODa widać jedna zmieniło zdanie i zrobili to z TitanFall Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czyli teraz każda trochę szybsza i mniej realistyczna strzelanka = klon coda tak ? To raczej oczywiste, że pod pewnymi względami gra będzie przypominała call of duty, ale czy cod1, 2, mw1 (czyli gry stworzone przez ludzi robiacych teraz titanfall) uważasz za złe ? Bo dla mnie, osoby bardzo lubiącej fpsy to jedne z lepszych gier jakie wyszły, a mw 1 znajduje się w moim top 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) A co mają narzekać przecież ten gameplay na kilometr śmierdzi COD EA chciało zrobić z BF CODa widać jedna zmieniło zdanie i zrobili to z TitanFall BFa to mogli upodobnic do CoDa tylko w singlu bo potyczki w multi na ogromna skale zawsze byly wizytowka serii Edytowane 18 Stycznia 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czyli teraz każda trochę szybsza i mniej realistyczna strzelanka = klon coda tak ? To raczej oczywiste, że pod pewnymi względami gra będzie przypominała call of duty, ale czy cod1, 2, mw1 (czyli gry stworzone przez ludzi robiacych teraz titanfall) uważasz za złe ? Bo dla mnie, osoby bardzo lubiącej fpsy to jedne z lepszych gier jakie wyszły, a mw 1 znajduje się w moim top 3. Nie ma pojazdów,samolotów,milona graczy na mapie=kupa,klon coda,crap pamiętaj. xd Ja tam na TitanFalla czekam i może Windowsa zainstaluje aby pograć :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właśnie panowie ja na piecu zazwyczaj nie grywam, ale dla titanfalla można zrobić wyjątek Fajnie by było zebrać jakąś dobrą ekipę i razem pykać, zawsze więcej funu z gry jest Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://www.dailymotion.com/video/x19vjqc_titanfall-gameplay_videogames 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Obejrzałem i powiem tak. Call of Duty z mechami, co oczywiście nie jest minusem bo wygląda to bardzo fajnie Na minut to tylko chyba jednak grafika, wiem że filmik kiepksiej jkaości ale około 2:30 widac tak brzydkie tektury, że głowa mała. jaram się strasznie i tylko pozostaje dylemat czy brać na Xbone'a czy PieCa. Z jednej strony konsolę bedę miał podpieta do dużego tv natomiast z drugiej 1080p 60fps'ów i myszka, ale monitor nie za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Co do tekstur Now that half of you are browsing crappy unauthorized cellphone pics...TO BE EXPLICIT:All textures in this Alpha Test build are at 25% of the final game's resolution. So if you're staring at a 256x256 texture, that's actually a 512x512 texture in the real game. 512? That's a 1024. It's a huge, huge, huge difference. Especially on terrain, weapons, cockpits, hands, effects, etc.There's a reason the build is under NDA. It's not for showing off, or giving people a fair idea of what the game looks like, or for pixel counting. You'll still have your chance to scream "lolz pixels lazy devs Goldeneye N64 lololololol", but now is not the time.(Well; menu images are probably full res.) Wszystko po to żeby gra miała małą wagę, z tego samego powodu w grze jest tylko jeden tytan i garstka broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dobrze, że to alfa, bo graficznie to ta gra straszy. I jak przeczuwałem, trochę inny COD, brak recoila, duża skakania, no ale to ekipa od MW, więc można było się domyślać jak będzie. Plusem jest to, że w ruchu gra faktycznie fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOWreszcie ! Wreszcie coś nowego ! Coś innego niż kolejny battlefield czy cod. Czegoś tak epickiego, szybkiego i niesamowitego jeszcze nigdy w życiu chyba nie widziałem. Kupuję na pc na 100% na premierę Ci ludzie tworzący tę grę są po prostu niesamowici. Najpierw Medal of Honor, który odniósł ogromny sukces, potem call of duty, które dalej jedzie na sukcesie pierwszych 4 części, a teraz titanfall, który na pewno stanie się hitem ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Co do tekstur Now that half of you are browsing crappy unauthorized cellphone pics... TO BE EXPLICIT: All textures in this Alpha Test build are at 25% of the final game's resolution. So if you're staring at a 256x256 texture, that's actually a 512x512 texture in the real game. 512? That's a 1024. It's a huge, huge, huge difference. Especially on terrain, weapons, cockpits, hands, effects, etc. There's a reason the build is under NDA. It's not for showing off, or giving people a fair idea of what the game looks like, or for pixel counting. You'll still have your chance to scream "lolz pixels lazy devs Goldeneye N64 lololololol", but now is not the time. (Well; menu images are probably full res.) Wszystko po to żeby gra miała małą wagę, z tego samego powodu w grze jest tylko jeden tytan i garstka broni. Oby to bylo prawdą, bo patrzac na te zdjęcie to myślę, że moja pS2'ka by ę grę pociągnela Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Potyczki mechów wyglądają kapitalnie, tylko nie wiem, czy te maszyny nie są zbyt szybkie i zwrotne, czasem ma się wrażenie, jakby nie było różnicy między piechurem, a kilkutonową maszyną. Ogólnie im więcej oglądam, tym bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi