Sketler 0 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Oj nadszedl,ciezko bedzie teraz wrocic do BF4 albo COD .....poprostu to jest to za co kocham gry MIOD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) walka między robotami wymaga myślenia i strategii Najbardziej to mnie zaskoczyło. Myślałem, że tytan=masz bazooki i napierdzielaj. A tu nie konieczne. Tytan ma tak szeroki wachlarz ruchów, że walki wymagają niezłego kombinowania. Co więcej, tytan też nie jest jakoś przepakowany w stosunku do piechoty. Tytan i piechur mają takie same szanse, jeżeli używa się głowy. Balans, tym określeniem nazwałbym Titanfalla. Dodatkowo nie ma kamperstwa, żadnych nalotów i innych bzdet. Więc na pytanie: Czyli nowy król multi nadszedł? Odpowiadam - tak. Swoją drogą, w pełnej wersji mają być też inne tytany, tak? Edytowane 16 lutego 2014 przez ragus Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Poważnie, poruszanie się tytanem to jedno, ale genialnym rozwiązaniem jest to że porusza się w razie czego sam. Odblokowałem snajpę, zesłałem tytana, ustawiłem go w guard i rzeczywiście mnie bronił, zarówno przed minionami jak i pilotami oraz tytanami, kiedy ja ściągałem innych z daleka. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Nie pjerdolcie tylko, że to zjawisko porównywalne z premierą multi w Call of Dutty 4. Jeśli tak to zamawiam na PC. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Call of Duty 4 miał jeszcze dobrego singla, więc porównanie nie na miejscu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gS7Tp_Om3uw Tutaj mój ostatni meczyk. Nic nazdwyczajnego, ale dobrze pokazuje, że w grze dzieje się dużo. Tak jak mówi MaZZeo, w Titanfallu ciągle się coś dzieje, ale nie nazwałbym tego chaosem. Tutaj trzeba po prostu ogarniać - feedować na botach, przy okazji zabić ze 2 żywych wrogów, przywołać tytana i bawić się w najlepsze, Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Zaraz też nagram swój gameplay i wrzucę. Cytuj
Sketler 0 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Tak dokladnie,a do tego ten felling strzelania i poruszania sie mmm..Super wyglada akcja z wyciagnieciem wrogiego pilota z tytana,cos pieknego!! Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Całe forum jara się betą, PC i X1, ta gra nie może wydawać się tak słaba jak wydawało mi się po obejrzeniu kilku filmików, bawcie się dobrze i czekam na drugą część na na PS4. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Pójdzie mi na PC ale wciąż nie mogę uwierzyć, że EA nie puszcza tego na wszystkie platformy. Titanfall będzie teraz rządził niepodzielnie wśród sieciowych strzelanek. To dopiero początek - a jak zaczną się ligi, turnieje to dopiero będzie jazda. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Gra wychodzi w ten sam dzien co mam wyplate...przypadek? :blum2: Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gS7Tp_Om3uw Tutaj mój ostatni meczyk. Nic nazdwyczajnego, ale dobrze pokazuje, że w grze dzieje się dużo. Tak jak mówi MaZZeo, w Titanfallu ciągle się coś dzieje, ale nie nazwałbym tego chaosem. Tutaj trzeba po prostu ogarniać - feedować na botach, przy okazji zabić ze 2 żywych wrogów, przywołać tytana i bawić się w najlepsze, Ale ładnie napier,dalasz. Emocje są zaje,biste, ten moment, kiedy na moment przed wejściem do tytana spotykasz przeciwnika i ta ulga, kiedy jednak udało się wsiąść i teraz to on spier,dala przed Tobą. Świetna gierka. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Całe forum jara się betą, PC i X1, ta gra nie może wydawać się tak słaba jak wydawało mi się po obejrzeniu kilku filmików, bawcie się dobrze i czekam na drugą część na na PS4. Nie zdziwię się, jak pierwsza część wyjdzie jeszcze na ps4 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Tryby gry AT - Attrition?TDM - Team Deathmatch?CTF - Capture the Flag?LTS - Last Titan Standing?HP- Hardpoint Capture?VM - Variety Mode (a mix of all the other modes listed, sans campaign)and we can addCampaign Multiplayer Perki auto_eject - Auto Ejectbuild_up_nuclear_core - Nuclear Ejectiondash_rechargedead_mans_triggerdefensive_coredoomed_time - Survivorenhanced_titan_aifast_reload - Fast Autoloaderhyper_coreicepicklonger_bubble - Dome Shield Batterymarathon_coreminimap_ai - Minion Detectorordnance_pack - Explosive Packpower_cell - Power Cellrun_and_gunshield_regen - Regen Boosterstealth_movementtitan_punchturbo_drop - Warpfall Transmitterwall_runner - Enhanced Parkour kit arc_grenadebubble_shieldcloakcluster_rocketfrag_grenadehealhoming_rocketsproximity_minesatchel chargesalvo_rocketsshoulder_rocketssmokesonarvortex bronie? p2011p2011spp2011_autow1128r97b3wingrspn101_carbinem1a1_hemloklmg_hemlokg2a4car101rspn101at_riflerspn101_dmrSMRsatchel_chargedata_knifetitan_vortex_blockerxotbr16thr_40mmcaber_shotproximity_detonatorfrag_grenadedefender_chargeshoulder_rocketsentry_turretauto_rocket_launchertitan_triple_threattitan_sniper_rifletitan_rocket_podtitan_arc_rifletitan_sniper_rifletitan_shotgun mapy angel citycolonyfracturerelicairbaseboneyardcorporateoutpost 207lagoonrisesmugglers coveoverlooknexuso2>>training ground<< (is this just the tutorial?) Smugglers Cove Boneyard Relic Rise Overlook Outpost 207 Airfield Lagoon 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Jest w tym potencjał. Ciekawi mnie zwłaszcza Boneyard, Airfield, Outpost 207 i Lagoon. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) Nexus Corporate Colony O2 Airbase Lagoon ossooooom. Te bronie tytanów w postaci shotguna i snajperki w połączenu z innymi klasami robotów... <3 Edytowane 16 lutego 2014 przez MaZZeo 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 To chyba piętnasta mapa: Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 no powinno być ich sporo, tym bardziej, że nie ma singla a gierkę biorę na premierę, wystarczy zagrać w betę aby się do niej przekonać Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena?BF4, Destiny > Titanfall 6 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Hehe, tak to jest jak sie typiarze z kacika o polityce wybiora do normalnych dzialow ;] Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) Jezeli uwazasz, ze graficznie tak gra wyglada dobrze, sugeruje wizyte u okulisty.Przeciez (nieco gorszej) wersji uciagnelaby to 360tka...I pisze to z bolem serca, przez lata bylem Xboxiarzem. X1 i X360 mialem w dniach premier... Edytowane 17 lutego 2014 przez D3komunizator Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Pójdzie mi na PC ale wciąż nie mogę uwierzyć, że EA nie puszcza tego na wszystkie platformy. Titanfall będzie teraz rządził niepodzielnie wśród sieciowych strzelanek. To dopiero początek - a jak zaczną się ligi, turnieje to dopiero będzie jazda. Nie liczył bym na to. TF jest grą typowo casualową, nieprzystosowaną do klanowego grania i skupiającą się na tym aby każdy z niej czerpał fun, nawet jak nie potrafi celować. Nie zdziwie się jak nie będzie nawet opcji pozwalającej założyć prywatną grę. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Zapraszamy do ekipy HellBoyz znanej z KillZone, tym razem TitanFall tylko XboxOne , zapraszać HixHBZ lub Tigerkotek HBZ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) Ale ostro przesadzacie z tym, że uciągnęłaby to 360. Jasne, to nie Killzone SF, ale aż tak źle też nie jest. Nie mówiąc o tym, że ekscytacja grafiką sięga niebezpiecznych poziomów. Serio, ładne teksturki i świecidełka decydują o tym, czy gra jest dobra? Edytowane 17 lutego 2014 przez raven_raven Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi