Opublikowano 16 lutego 201411 l Oj nadszedl,ciezko bedzie teraz wrocic do BF4 albo COD .....poprostu to jest to za co kocham gry MIOD
Opublikowano 16 lutego 201411 l walka między robotami wymaga myślenia i strategii Najbardziej to mnie zaskoczyło. Myślałem, że tytan=masz bazooki i napierdzielaj. A tu nie konieczne. Tytan ma tak szeroki wachlarz ruchów, że walki wymagają niezłego kombinowania. Co więcej, tytan też nie jest jakoś przepakowany w stosunku do piechoty. Tytan i piechur mają takie same szanse, jeżeli używa się głowy. Balans, tym określeniem nazwałbym Titanfalla. Dodatkowo nie ma kamperstwa, żadnych nalotów i innych bzdet. Więc na pytanie: Czyli nowy król multi nadszedł? Odpowiadam - tak. Swoją drogą, w pełnej wersji mają być też inne tytany, tak? Edytowane 16 lutego 201411 l przez ragus
Opublikowano 16 lutego 201411 l Poważnie, poruszanie się tytanem to jedno, ale genialnym rozwiązaniem jest to że porusza się w razie czego sam. Odblokowałem snajpę, zesłałem tytana, ustawiłem go w guard i rzeczywiście mnie bronił, zarówno przed minionami jak i pilotami oraz tytanami, kiedy ja ściągałem innych z daleka.
Opublikowano 16 lutego 201411 l Nie pjerdolcie tylko, że to zjawisko porównywalne z premierą multi w Call of Dutty 4. Jeśli tak to zamawiam na PC.
Opublikowano 16 lutego 201411 l Call of Duty 4 miał jeszcze dobrego singla, więc porównanie nie na miejscu.
Opublikowano 16 lutego 201411 l http://www.youtube.com/watch?v=gS7Tp_Om3uw Tutaj mój ostatni meczyk. Nic nazdwyczajnego, ale dobrze pokazuje, że w grze dzieje się dużo. Tak jak mówi MaZZeo, w Titanfallu ciągle się coś dzieje, ale nie nazwałbym tego chaosem. Tutaj trzeba po prostu ogarniać - feedować na botach, przy okazji zabić ze 2 żywych wrogów, przywołać tytana i bawić się w najlepsze,
Opublikowano 16 lutego 201411 l Tak dokladnie,a do tego ten felling strzelania i poruszania sie mmm..Super wyglada akcja z wyciagnieciem wrogiego pilota z tytana,cos pieknego!!
Opublikowano 16 lutego 201411 l Całe forum jara się betą, PC i X1, ta gra nie może wydawać się tak słaba jak wydawało mi się po obejrzeniu kilku filmików, bawcie się dobrze i czekam na drugą część na na PS4.
Opublikowano 16 lutego 201411 l Pójdzie mi na PC ale wciąż nie mogę uwierzyć, że EA nie puszcza tego na wszystkie platformy. Titanfall będzie teraz rządził niepodzielnie wśród sieciowych strzelanek. To dopiero początek - a jak zaczną się ligi, turnieje to dopiero będzie jazda.
Opublikowano 16 lutego 201411 l http://www.youtube.com/watch?v=gS7Tp_Om3uw Tutaj mój ostatni meczyk. Nic nazdwyczajnego, ale dobrze pokazuje, że w grze dzieje się dużo. Tak jak mówi MaZZeo, w Titanfallu ciągle się coś dzieje, ale nie nazwałbym tego chaosem. Tutaj trzeba po prostu ogarniać - feedować na botach, przy okazji zabić ze 2 żywych wrogów, przywołać tytana i bawić się w najlepsze, Ale ładnie napier,dalasz. Emocje są zaje,biste, ten moment, kiedy na moment przed wejściem do tytana spotykasz przeciwnika i ta ulga, kiedy jednak udało się wsiąść i teraz to on spier,dala przed Tobą. Świetna gierka.
Opublikowano 16 lutego 201411 l Całe forum jara się betą, PC i X1, ta gra nie może wydawać się tak słaba jak wydawało mi się po obejrzeniu kilku filmików, bawcie się dobrze i czekam na drugą część na na PS4. Nie zdziwię się, jak pierwsza część wyjdzie jeszcze na ps4
Opublikowano 16 lutego 201411 l Tryby gry AT - Attrition?TDM - Team Deathmatch?CTF - Capture the Flag?LTS - Last Titan Standing?HP- Hardpoint Capture?VM - Variety Mode (a mix of all the other modes listed, sans campaign)and we can addCampaign Multiplayer Perki auto_eject - Auto Ejectbuild_up_nuclear_core - Nuclear Ejectiondash_rechargedead_mans_triggerdefensive_coredoomed_time - Survivorenhanced_titan_aifast_reload - Fast Autoloaderhyper_coreicepicklonger_bubble - Dome Shield Batterymarathon_coreminimap_ai - Minion Detectorordnance_pack - Explosive Packpower_cell - Power Cellrun_and_gunshield_regen - Regen Boosterstealth_movementtitan_punchturbo_drop - Warpfall Transmitterwall_runner - Enhanced Parkour kit arc_grenadebubble_shieldcloakcluster_rocketfrag_grenadehealhoming_rocketsproximity_minesatchel chargesalvo_rocketsshoulder_rocketssmokesonarvortex bronie? p2011p2011spp2011_autow1128r97b3wingrspn101_carbinem1a1_hemloklmg_hemlokg2a4car101rspn101at_riflerspn101_dmrSMRsatchel_chargedata_knifetitan_vortex_blockerxotbr16thr_40mmcaber_shotproximity_detonatorfrag_grenadedefender_chargeshoulder_rocketsentry_turretauto_rocket_launchertitan_triple_threattitan_sniper_rifletitan_rocket_podtitan_arc_rifletitan_sniper_rifletitan_shotgun mapy angel citycolonyfracturerelicairbaseboneyardcorporateoutpost 207lagoonrisesmugglers coveoverlooknexuso2>>training ground<< (is this just the tutorial?) Smugglers Cove Boneyard Relic Rise Overlook Outpost 207 Airfield Lagoon
Opublikowano 16 lutego 201411 l Jest w tym potencjał. Ciekawi mnie zwłaszcza Boneyard, Airfield, Outpost 207 i Lagoon.
Opublikowano 16 lutego 201411 l Nexus Corporate Colony O2 Airbase Lagoon ossooooom. Te bronie tytanów w postaci shotguna i snajperki w połączenu z innymi klasami robotów... <3 Edytowane 16 lutego 201411 l przez MaZZeo
Opublikowano 17 lutego 201411 l no powinno być ich sporo, tym bardziej, że nie ma singla a gierkę biorę na premierę, wystarczy zagrać w betę aby się do niej przekonać
Opublikowano 17 lutego 201411 l Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena?BF4, Destiny > Titanfall
Opublikowano 17 lutego 201411 l Hehe, tak to jest jak sie typiarze z kacika o polityce wybiora do normalnych dzialow ;]
Opublikowano 17 lutego 201411 l Jezeli uwazasz, ze graficznie tak gra wyglada dobrze, sugeruje wizyte u okulisty.Przeciez (nieco gorszej) wersji uciagnelaby to 360tka...I pisze to z bolem serca, przez lata bylem Xboxiarzem. X1 i X360 mialem w dniach premier... Edytowane 17 lutego 201411 l przez D3komunizator
Opublikowano 17 lutego 201411 l Pójdzie mi na PC ale wciąż nie mogę uwierzyć, że EA nie puszcza tego na wszystkie platformy. Titanfall będzie teraz rządził niepodzielnie wśród sieciowych strzelanek. To dopiero początek - a jak zaczną się ligi, turnieje to dopiero będzie jazda. Nie liczył bym na to. TF jest grą typowo casualową, nieprzystosowaną do klanowego grania i skupiającą się na tym aby każdy z niej czerpał fun, nawet jak nie potrafi celować. Nie zdziwie się jak nie będzie nawet opcji pozwalającej założyć prywatną grę.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Zapraszamy do ekipy HellBoyz znanej z KillZone, tym razem TitanFall tylko XboxOne , zapraszać HixHBZ lub Tigerkotek HBZ
Opublikowano 17 lutego 201411 l Ale ostro przesadzacie z tym, że uciągnęłaby to 360. Jasne, to nie Killzone SF, ale aż tak źle też nie jest. Nie mówiąc o tym, że ekscytacja grafiką sięga niebezpiecznych poziomów. Serio, ładne teksturki i świecidełka decydują o tym, czy gra jest dobra? Edytowane 17 lutego 201411 l przez raven_raven