Opublikowano 9 lipca 201410 l W weekend nie będę mógł (mam ty na myśli sobotę wieczorem). Piątek, niedziela wieczorem już jak najbardziej. A będzie może ktoś dzisiaj grał ?
Opublikowano 9 lipca 201410 l Chociaż dopiero teraz sobie zdałem sprawę, że o 22:00 jest meczyk ;/ Postaram się być przed 22:00, ale jeszcze zobaczę, jak to wyjdzie, bo wcześniej ze znajomymi się spotykam. Chyba, że ktoś chce teraz (godzina 16:49) pograć to mogę
Opublikowano 9 lipca 201410 l Panowie, co z wami ? Piszecie, że wieczorem będziecie, a friend lista świeci pustkami, a mazzeo gra w batmana na 360 ;/
Opublikowano 9 lipca 201410 l terror sorry ale gralem w fifke, potem wieczór jednak żona wygrała a teraz meczyk w tv
Opublikowano 17 lipca 201410 l Na Xbox One nie ma w tej chwili polskich napisów, nie ważne gdzie kupisz. To znaczy są na płycie, ale ustawia je automatycznie pod region, a Polski jeszcze do wyboru nie ma.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Jak gra ma taką opcję, to oczywiście możesz Titanfall jest w gronie tych, które lecą po regionie i nie mają ręcznego przestawienia języka.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Cicho, przecież klapki się śmiały, że Microsoft ma nas tak głęboko w (pipi)e, że nawet nie zrobił polskich napisów w tytułach startowych ;p
Opublikowano 18 lipca 201410 l Dobra, miski kto ma chec na partyjke Titana dzisiaj wieczorem polaczona z piciem czerwonego wina I paleniem drogich, kubanskich cygar?
Opublikowano 24 lipca 201410 l 31 lipca premiera. Razem z DLC update z Black Market: http://www.titanfall.com/news/titanfall-the-black-market?sf28911089=1