Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 156,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Chętnie, jeśli tylko Live naprawią, bo teraz podobno acziwów nie daje, a wystarczy, że Tree Runner już mi nie wyskoczył poprzednim razem :P

Opublikowano

Nawet nie widziałem, takich inaczej ja jutro bede w godzinach wieczorno-nocnych:)

Opublikowano

Potwierdzam ze acziki nie dzialaja na chwile obecna :P

Opublikowano

Całkiem fajne, tylko imo dig site troche za duzy, przynajmniej do pilot hunter

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

raczej sporo, dosc szybko wyszukuje mecze wiec warto imo.

Opublikowano

Są ludzie we wszystkich trybach. Poza tym fala nowych graczy z Europy może być całkiem spora, w końcu nie tylko Polska ma oficjalną premierę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za cholerę nie mogę się przebić przez pobieranie listy serwerów. Reszta gier chodzi normalnie,a to (pipi) nie chce się połączyć z serwerami ea.

edit:poszło po wypięciu routera z gniazdka :) Dziwna sprawa.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ja od ostatniego update'u tez mam jakies dziwne problemy z łączeniem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko mi się dzisiaj zdaje, czy na serwerach ubyło ludzi w dzień premiery fify ?:)

Opublikowano

fajnie sie te mapki prezentuja, bedzie trzeba ponownie wsiasc do tytana

Opublikowano

Czy tylko ja mam tak, że mimo zakupu season passa pokazuje mi że za najnowszy dodatek znowu muszę zapłacić???

Opublikowano

u mnie tak samo. WIecznie mają problem z tymi season passami i ściąganiem kolejnych dodatków, niezależnie od gry. Pewnie jutro to ogarną.

Edytowane przez MaZZeo