Opublikowano 31 lipca 201410 l Chętnie, jeśli tylko Live naprawią, bo teraz podobno acziwów nie daje, a wystarczy, że Tree Runner już mi nie wyskoczył poprzednim razem
Opublikowano 31 lipca 201410 l Nawet nie widziałem, takich inaczej ja jutro bede w godzinach wieczorno-nocnych:)
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Całkiem fajne, tylko imo dig site troche za duzy, przynajmniej do pilot hunter
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l duzo ludzi gra jeszcze ludzie w te giere? bo nie wiem czy brac na premiere
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Są ludzie we wszystkich trybach. Poza tym fala nowych graczy z Europy może być całkiem spora, w końcu nie tylko Polska ma oficjalną premierę.
Opublikowano 5 września 201410 l Za cholerę nie mogę się przebić przez pobieranie listy serwerów. Reszta gier chodzi normalnie,a to (pipi) nie chce się połączyć z serwerami ea.edit:poszło po wypięciu routera z gniazdka Dziwna sprawa. Edytowane 5 września 201410 l przez Soban
Opublikowano 6 września 201410 l Ja od ostatniego update'u tez mam jakies dziwne problemy z łączeniem.
Opublikowano 23 września 201410 l Czy tylko mi się dzisiaj zdaje, czy na serwerach ubyło ludzi w dzień premiery fify ?
Opublikowano 23 września 201410 l fajnie sie te mapki prezentuja, bedzie trzeba ponownie wsiasc do tytana
Opublikowano 25 września 201410 l Czy tylko ja mam tak, że mimo zakupu season passa pokazuje mi że za najnowszy dodatek znowu muszę zapłacić???
Opublikowano 25 września 201410 l u mnie tak samo. WIecznie mają problem z tymi season passami i ściąganiem kolejnych dodatków, niezależnie od gry. Pewnie jutro to ogarną. Edytowane 25 września 201410 l przez MaZZeo