Opublikowano 11 marca 201510 l nie mam, bank musi mi dać jednorazowy kod, wbijam go a później ustalam swój
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Warto inwestować w ten tytuł? Grają jeszcze ludzie, czy lepiej kupić BF4?
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l gra jest tania i wszystkie DLC są za darmo, a wysokie levele wcale nie będą cię ownować, ja mam wbite 160h i 2000/2000 aczików
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l gra jest tania i wszystkie DLC są za darmo, a wysokie levele wcale nie będą cię ownować, ja mam wbite 160h i 2000/2000 aczików Im też tak mówiłeś ? ;D ... ...
Opublikowano 10 maja 20159 l Fakjee! Po miesiącach tułaczki w niezmierzonej przestrzeni kosmicznej w końcu jest. Parę beczek miodu się wylało i zaspokoiło głód nieskrępowanej multiplayerowej rywalizacji w gatunku FPS, a i przecież jeszcze nieco tej ambrozji na mnie spłynie wszak do HALO5 jeszcze trochę, a człowiek strzelać musi. Wbicie 10tej generacji czasu trochę zeżarło. Najwięcej zabrał challenge ze 100ma wygranymi meczami (pewnie z połowę całego czasu poświęconego na "generowanie") ale ogólnie szło całkiem gładko, a i epickich akcji było pod dostatkiem, choćby dzisiaj gdy jednym strzałem z Archera skasowałem 2 tytany :] Jak to dobrze, że ten Tytanowy Janusz wyszedł bo przy odtwórczych CoDach i Bugerfieldzie pewnie bym po lasach grzybów szukał zamiast grać. Szacuken Respawn.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ktoś jeszcze gra w tytana z forumka ? Chętnie bym pyknął, mam podstawkę + season pass.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ile ludzi jest ogolem ? Gra ktos jeszcze na DLC mapach ? Jak gralem w grudniu to byly czasami problemy.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Tytani wylądowali w EA Access. Ja już pobieram, można by zrobić jakaś forumkową ustawkę
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Jo już dzisiaj grałem, ale nuby, 4 mecze, 4 razy pierwszy. Dzisiaj tam pewnie z 95 % grających to od EA Cebulaccess Tydzień za darmo+ CoDopodobna gra robi swoje BTW jakie wrażenia? U mnie dopiero 10%, także jeszcze mi chwile zejdzie do pierwszego meczu. Edytowane 16 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 16 czerwca 20159 l aż z ciekawości zobaczę ile teraz jest w FIFA 15 e: 4,5k Edytowane 16 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 16 czerwca 20159 l no to mozna pograc cos forumowo, o ile granie w gre gdzie pistolet sam strzela jest spoko hi suteq
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Grałem przed chwilą, 16k luda. Grałem 4 mecze, w 3 miałem staty 10+/1 tylko w ostatnim jakieś 8/5 bo w sumie chciałem zrobić aczika na ucieknięcie statkiem i już miałem uciekać, schowałem się i za wcześnie o 2 sekundy bo statek jeszcze nie przyleciał i mnie zabił camper.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Hejka zagrałem dwa meczyki i jest bardzo ok. Już ściągam dodatkowe mapki ( które są za free w Cebula Access) Jak średnio lubię onlinowe strzelawki tak ta mi się bardzo podoba