Opublikowano 18 czerwca 20159 l Wszystkie 3 mappacki odblokowali za darmo dla wszystkich w 1szą rocznicę premiery Tytanowego Janusza. Grajta ludzie bo to je lepsze niż CoD AW i BF4. Ja wam to mówię, były bandyta, przemytnik i oszust.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Wszystkie 3 mappacki odblokowali za darmo dla wszystkich w 1szą rocznicę premiery Tytanowego Janusza. Grajta ludzie bo to je lepsze niż CoD AW i BF4. Ja wam to mówię, były bandyta, przemytnik i oszust. Racja, pograłem dzisiaj około 40 minut i gra mnie urzekła. Jako fan CoD chyba przerzucę się chwilowo na tę pozycję i mam nadzieję ,że zostanę przy niej na dłużej.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Ta gra mnie opętała Do pełni szczęścia brakuje mi tylko epickiego singla. Strzelam, że Respawn to ta prawilna część Infinity Ward. I pomyśleć, że będąc w sklepie tyle razy trzymałem tę grę w rękach, po czym odkładałem wybierałem jakieś crapy jak Lords of The Fallen np
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Ja przez 6 miesięcy wbiłem 350h - beczka pysznego miodu Oby titan2 utrzymał grywalność na takim samym poziomie
Opublikowano 20 czerwca 20159 l W nocy jak graliśmy w ekipie 4-5 osób to było po prostu fantastycznie. Normalnie gry mam dość po godzinie, a dzisiaj chyba z 3h non-stop grałem.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Dzisiaj bede ok 23:00 to mozna jeszcze cos zagrac. Edytowane 20 czerwca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 20 czerwca 20159 l tylko uprzedzam że w shooterki jestem noobem. suteq po plantsach może potwierdzić że najlepiej to nie jest
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Wczoraj pograłem chwilę z chłopakami i szybko mi uświadomili jaki ze mnie leszcz w sieciowych FPSach
Opublikowano 20 czerwca 20159 l tylko uprzedzam że w shooterki jestem noobem. suteq po plantsach może potwierdzić że najlepiej to nie jest Bez przesady. Radziles sobie calkiem dobrze. :*
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Po wejściu na nową generację insygnia tytana się resetują tak? Po wejściu na nową generację insygnia tytana się resetują tak?
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Skończyło się darmowe EAA, i z 17 000 graczy zrobiło się 3 000. Poważnie aż tak źle ? Zastanawiam się ciągle nad tym EA Access ale jak za dwa miechy mam nie mieć ludzi do gry to nie wiem. Szkoda ,że taka dobra a takie małe zainteresowanie. Widocznie w tym roku CoD znowu zarządził
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Skończyło się darmowe EAA, i z 17 000 graczy zrobiło się 3 000. Poważnie aż tak źle ? Zastanawiam się ciągle nad tym EA Access ale jak za dwa miechy mam nie mieć ludzi do gry to nie wiem. Szkoda ,że taka dobra a takie małe zainteresowanie. Widocznie w tym roku CoD znowu zarządził Tak. Nawet mniej dzisiaj rano było 2800 bodajże. Czasami nawet nie ma kompletu graczy tylko jest np 5 vs 4. Edytowane 26 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Stan na 11 dn. 26 VI 2015: 2089 Tragedia. Masa fajnych trybów i szczerze mówiąc najlepsze multi z jakim spotkałem się od bardzo dawna, a tu taki zonk
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Niestety widac ze na rynku nie ma miejsca na wiecej gier multiplayer niz CoD, BF i Halo
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Dlatego najwyższa pora, żeby ktoś zdetronizował te dwa pierwsze. Najlepiej Titanfall 2
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Zdecydowanie. Trzymam kciuki za ex w postaci Titanfall2. Zwłaszcza, że zjada te pierwsze dwa na śniadanie.