Figuś 21 141 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 uno momento Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Za chwilę zaczynam grę online. Jeśli ktoś ma ochotę pograć rankingi to zapraszam GT: Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Ech ta nowa moda na podawanie "unique users", bo oczywiście o to chodzi (w grudniu było 8 mln). Chociaż IP ma raczej dobrą przyszłość, co prawda dalej nie widzę popularności na PC (społeczność szybko umarła, w sequelu nie będzie lepiej ), ale duet konsol powinien tym razem bez problemu dobić w okolice 8-10 mln (sprzedanych kopii). Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Zapewne Ea Access tez pomoglo dobic do tej liczby wiec usludze EA wroze swietlana przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) Też tak myślę, może jeszcze nie w tej generacji, ale "abonamenty" od wielkich wydawców raczej będą nieuchronne w przyszłości. Acti pewnie też rozmyśla nad tym, tylko na razie ich tytuły zwykle trzymają mocno cenę, więc pewnie zostanie po staremu. EA ma łatwiej chociażby po przez serie sportowe (które wraz z nowymi odsłonami szybko tracą wartość) i jednak znacznie szerszy wachlarz wydawniczy. Edytowane 3 października 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Ta wersja deluxe edition, czymś się różni od tej z ea access? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 pewnie ma seasson pass który i tak jest za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 wiem że teraz na fali haloszek 5 ale John... Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Dobre :-D, takie pytanie często gęsto podczas rozgrywki, obraz lekko przerywa i mam wrażenie że rozdzialka się zmniejsza. Taki urok gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 czy ja wiem, jak na 320p to i tak nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Gra w to ktoś jeszcze jeszcze w ogóle? Było za 25 zł to w końcu zdecydowałem się wziąć i spróbować, choć nie wiem czy po Halo mi podejdzie pif paf mechami. Czy dobrze uczyniłem? E: i to nawet ma jakąś kampanię? Myślałem ze tylko pvp. Edytowane 31 października 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Gierka dobra tylko teraz większość forumka bedzie grac w h5 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 2755 rozegranych gier, grubo ponad 500h na liczniku dla mnie to killer jeśli chodzi o pif-pafy na bączku pytanie: czy po tytanie będziesz chciał wrócić do halo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Niedługo mi się ściganie. zobaczymy. Zresztą najpierw chciałbym sprawdzić kampanie, trochę ogarnąć sterowanie w tej grze. Nigdy nie byłem wielkim fanem pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Kampania to nic innego jak zwykłe PvP, tylko z historyjką na początku i koniec meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 ojszczaj kampanię, tylko wyniszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 W kampanię to tu nie ma co grać, oni i tak ją mocno zmienili i zrobili z tego zwyczajne multi + jakaś tam historyjka na początek i koniec rozgrywki - imo bez sensu się w to ładować Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Też zakupiłem Titanfall w obecnej promocji, bo była to jedyna gra w jaką miarę regularnie grałem w ramach EA Access, a właśnie dzisiaj skończył mi się roczny abonament. Z drugiej szkoda szkoda, że tak często sprzedają tę grę za bezcen. Jeden z lepszych shooterów ostatnich lat zasługuje na większy szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Zagrałem kilka meczy i pierwsze wrażenie bardzo ok. Gra zdaje się przystępna dla świeżaka, mapy dość ciekawe, dające dużo radochy ze skakania po nich. Łatwo można zginąć, ale też i nie ma chyba większych problemów by coś ugrać i ustrzelić innych. Nie ogarniam jeszcze tylko tych wszystkich broni i skilli pilotów i mechów. Póki co najlepiej mi się biegało tym trzecim mechem, którego się odblokowuje chyba na 3 lvlu. Który to jest pistol automatycznie lockujący się na przeciwnikach? Latam tylko z jakąś zwykłą pukawą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Smart Pistol MK5, odblokowuje się bodajże na wyższym poziomie. Edytowane 2 listopada 2015 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 jest dostępny od początku - masz 3 gotowe "ustawienia" dla pilotów: karabinek, smart pistol i strzelba wiadomo zabawa zaczyna się jak odblokujesz sloty i sam sobie ustawisz wyposażenie ja latam na: r97 smg, zwykły celownik, powiększony magazynek, broń zapasowa re45 maskowanie mina rakieta łucznik tytan strider, rakieta x4+powiększony magazynek, dym elektryczmy, rakieta kasetowa autokatapulta + nuklearna katapulta perki - szybkie przeładowanie, szybki zrzut tytana Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 W sobotę odpaliłem bratankowi 11 lat i bez problemu znalazło się grę (kampania) i można było pykać, nawet nieźle mu szło - pierwszy raz grał, a kill ratio (licząc tylko pilotów oczywiście) powyżej 1. Także można próbować Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 dat łos osom Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Gdyby w trybie wyniszczenie , nie było by Si, gra była by perfect. 12 vs 12...była by jatka :-D. Edit : we własnej grze, też z góry mamy przypisanie boty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi