Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

Kto w tym tygodniu chętny ? jutro i sobota . Jutro 2 h ok 20 mam czas a w sobotę do oporu będę grał w to i w plantsy :)

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 157,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać czy w Titanfall jest tryb czysty bez tytanów to jak to ma miejsce w 2 części? Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Trochę wstyd bo musiałem odpalić grę by to sprawdzić:

Jest tryb Potyczki pilotów (8vs8) bez tytanów i SI

z góry uprzedzam, mało osób w to gra (jak coś to piszę się na ustawkę)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam tak samo jak Maciek multi TF2 w ogóle do mnie nie trafia a jedynke raz na jakiś czas odpalam i dalej gra się świetnie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
29 minut temu, kakus napisał:

Gra ktoś jeszcze ?

Wyślij zaproszenie do znajomych to polatamy,  gram praktycznie codziennie

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 5.11.2017 o 12:01, maciekww28 napisał:

nie, multi w tf2 bardzo mnie rozczarowało. nic kompletnie mi się w nim nie podoba

A ja odniosłem wrażenie, że w dwójce wszystko jest lepiej zrobione. Balans rozgrywki, nowe skille, z czego najbardziej lubię teleportację w inny wymiar. Wreszcie bronie na tytanów coś robią, bo te wyrzutnie z jedynki to sobie można było... Tylko rozjuszyć tytana.

Opublikowano
W dniu 3.02.2018 o 11:46, kakus napisał:

Gra ktoś jeszcze ?

Ja od czasu do czasu.

Jedynka oczywiście lepsza od dwójki.

• 1 rok później...
Opublikowano

Średnio 50 osób online, sami wyjadacze. Jak wbije jakiś młody to nie ma co z takim robić. 

Ta gra to przykład jak można zje.bać multi przez zaproszenia. 

Znam wszystkich, spędziłem z grą masę czasu 

Ulubiona gra multi dla której kupiłem klocka 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@Szymek Jak już sie ogarniesz na XBL to może zagramy coś w TF? :lapka:
Co prawda gra mało osób (wczoraj wieczorem około 500 na cały świat), ale mecze startują w miarę szybko i jak już wystartują to jest konkret.
Niska rozdziałka i aliasing trochę walą po oczach, ale design map i jatka są zayebiste.

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Niska rozdziałka i aliasing trochę walą po oczach, ale design map i jatka są zayebiste.

W sumie to mogę dodać do ściągnięcia i można coś popykać w prawilną część ;)

Opublikowano

Jak będę miał drugą konsolę, bo niestety muszę zwrócić mojego wadliwego klocka :frog:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Grałem oczywiście, po co mi "ustawka"?
Te acziki i tak są nie do zdobycia, więc po prostu grałem for fun, ale to było jeszcze za poprzedniej konsoli, teraz już mi przeszło i jedyne multi, jakie mnie interesuje to niezmiennie PUBG.

• 8 miesięcy temu...