kubson 3 189 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Pograłem trochę wczoraj nabiałem 27lvl, wrażenia bdb, feeling ze strzelania super tylko screen tearing chyba większy niż w becie Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Pograłem trochę wczoraj nabiałem 27lvl, wrażenia bdb, feeling ze strzelania super tylko screen tearing chyba większy niż w becie No niestety to dość charakterystyczna cecha source engine . Ciekawe czy spróbują coś z tym zrobić, tak samo jak z rozdzielczością, bo serio nie chce mi się wierzyć, że nie są w stanie wycisnąć 1080p na XO w tej grze. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Pisali ze postaraja sie dobic do 1080p albo 900p z FXAA ale najbardziej zalezy im na plynnosci. A patrzec jak gra gubi klatki nawet w 792p to nie byl bym tego taki pewny... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 (edytowane) Developerzy CoD'a nigdy mistrzami developerki nie byli Lepiej by było zrobić grę w 720p z betonowym 60 FPS bez tearingu i z FXAA. Edytowane 15 marca 2014 przez DonSterydo Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Też macie lagi? Praktycznie nie da się grać. Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Pytanko: Aim assist jak w cod/bf czy mniejszy? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Też macie lagi? Praktycznie nie da się grać.Z tego co pamiętam to masz dość słabe łącze. Może ta gra ma jakieś minimalne wymagania co do prędkości łączą. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/networking/slow-performance-solution no tu masz minimalne wymagania dla X360. Może XOne ma większe. Przy okazji jakiejś konferencji chyba podawali wymagania dla łączy. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Sęk w tym że w becie nie miałem ani razu laga, a tu non stop. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 (edytowane) No to jak w becie miałeś ok. to tylko przychodzi mi jedno na myśl: weekend, każdy gra, serwery obciążone, stąd opóźnienia. Sprawdź pingi na kompie. Ewentualnie zrób test na XOne jak się da. E: Jeśli to nie problem z Twoim łączem to może miałeś po prostu pecha i na jakieś (pipi) gry trafiłeś. Edytowane 15 marca 2014 przez Kyo Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Grałem dziś z brygadą prawie pół dnia i nie mieliśmy żadnych problemów. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Moje X pudlo bedzie najprawdopodobniej w poniedzialek, niestety z cyfrowa wersja gry, wiec bardzo jestem ciekaw ile to sie bedzie sciagac:/. Troche mnie martwia te wszystkie techniczne problemy, mam nadzieje ze Respawn zakasa rekawy i popracuje jeszcze nad ta gra, bo oczywiste jest ze nie wykorzystuja w pelni mocy XO, a w samej grze sporo jest jeszcze do zrobienia. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 (edytowane) Wygląda na to że na tą chwilę mi laguje kampanie bo classic multiplayer działa bez lagów. Nie wiem o co chodzi. Najzabawniejsze że zarówno North jak i West Europe pokazuje mi ping 30-40ms. Edytowane 15 marca 2014 przez MaZZeo Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Sam mowiłeś kiedyś, że masz 1mb/s. przecież teraz szybsze łącze to masz nawet w pralce czy tosterze. może to jest tego przyczyną. Nie możesz większyc u operatora do 10 czy 15 mb/s ? W dzisiejszych czasach płaci się za to tyle co dwie paczki fajek. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Ja (pipi)e, czytacie co drugi albo trzeci post i takie są efekty. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 A już pamiętam - masz łącze 10tke. No offence, but... takie są efekty bo przeliczać nie umiesz, mylisz kilobity z kilobajtami i robisz testy podczas ściągania BF'a Daj potem znać czy Ci się "naprawił" ten Titanfall, a tutaj znalazłem wymogi łącza dla XOne: https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/networking/slow-performance-solution Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Gra się fajnie w ta grę ale, jestem bardzo ciekaw dlaczego ta gra ma oceny w skali 8-9/10? -gra nie ma singla -graficznie nie powala -mała ilość broni dla pilota jak i tytana -mała ilość specjalności, perków -mała ilość trybów -nie ma możliwości wybory ubioru, akcesori dla Twojego pilota -brak robienia ustawek klanowych czy tam treningowych Skoro ta gra to tylko multiplayer to naprawde sporo jej brakuje. Przynajmniej ja tak uważam. Moja osobista ocena to 7/10. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 (edytowane) -mała ilość broni dla pilota jak i tytana Mało broni? Jest shotgun, jest snajperka, są karabiny, są pistolety. Nie wiem, czego ci tutaj brakuje. -mała ilość specjalności, perków Mało perków? A masa kart do używania? A zdolności pilotów i tytanów i idąca z tym masa kombinacji? -mała ilość trybów 5 trybów przy 15 mapach jest w sam raz. Zresztą nie wiem, jakie tryby by mogli dodać. Chyba jakieś bzdety z CoDa. Gra jest dobrze oceniona, bo ma bardzo dobre mapy, ciekawe podejście do poruszania się po poziomach, jest nieźle zbalansowana i najzwyczajniej w świecie, dobrze się w nią gra. Widać, że Respawn miało pomysł na grę, trzymali się cały czas swojej koncepcji i to widać, bo produkt końcowy im się udał. Edytowane 16 marca 2014 przez ragus Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 (edytowane) To jest tylko moja ocena. W Titana gra się świetnie. Może ma tak małą ilość broni ze wzgledu na równowagę. Chociaż przewiduje że nowe bronie wraz z trybami dojdą w najbliższym DLC. Co do map to też ciekawa sprawa na niektórych rwie bardziej na innych mniej. Gdzie 4tytanów się masakruje bardzo blisko to Frame spada nawet do 10klatek. Podejrzewam że w najbliższym patch-u zmniejszą ilość fajerwerków i dadzą nam conajmniej 900p. Edytowane 16 marca 2014 przez Salwador Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 No gra jest niezoptymalizowanym szrotem i wygląda chuyowo. Przy takiej grafice to powinno latać równie ładnie co Call of Duty na 360tce. Widać, że gra potrzebuje od strony technicznej jeszcze paru tygodni prac (żadna nowość w dzisiejszych czasach). Jak widać w zależności od sytuacji dopracowanie gry to priorytet (takie gearsy 3 i przesunięcie premiery o parę miesięcy) a czasem nie. Ja myślę że mała ilość broni to plus bo dzięki temu jest zachowany balans, nic nie jest tutaj OP (z tego co zauważyłem) a bronie tytana to w ogóle świetnie spasowane są. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 (edytowane) Gram i gram i nie ma dosyć. Ku.rwa, jakie to jest dobre. Nawet ciężko mi się do czegoś przyczepić. -mapy -balans -MAPY -poruszanie się pilotem -akcje w stylu "skok, jetpack, na ścianę, odbicie od ściany, wejście na budynek, zabicie przeciwnika na budynku, skok z budynku prosto do swojego tytana, napie.rdalanie, katapulta, wybuchy, majkel bej, i od nowa" -gnojenie 2 vs 1 będąc w tytanach Lubie. Edytowane 16 marca 2014 przez ragus Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 No wczoraj i dzisiaj mieliśmy niezłe akcje typu 4 tytanów na jednego i krzyki do headsetu że jedziemy gnoja GOTY Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Używa ktoś w ogóle Strydera? Przecież to jest darmowy tytan do sprzątnięcia. No chyba, że nie spotkałem jeszcze pilota, który dobrze ogarnia robienie nim uników. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi