Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 157,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Na poczatku widzialem w tym CODa z mechami ale teraz..nono.

Caly czas gadka o  bardzo dynamicznej rozgrywce (przeciwienstwo COD :P).

"Skillowe" poruszanie sie (skoki/ bieganie po scianach) przyodzi mi na mysl Quake'a 3 na modach ( ctf w excessive+).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wyczekiwana przez wielu graczy strzelanka Titanfall będzie dostępna tylko na konsolach Xbox 360, Xbox One oraz komputerach osobistych i na pewno nie trafi w przyszłości na PlayStation 4. Co prawda nigdy nie potwierdzono wersji na sprzęty Sony, ale spekulowało się, że Microsoft zapewnił sobie jedynie czasową - półroczną lub roczną - wyłączność na ten mocno promowany w mediach tytuł. Dzisiaj Blake Jorgensen z Electronic Arts rozwiał wszelkie wątpliwości, mówiąc o stałej „ekskluzywności” dla Xboksów.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajnie się zapowiada, szkoda tylko, ze graficznie jest dobrze i tylko dobrze. Nie wygląda to next-genowo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no no z każdym nowym materiałem lepiej to się prezentuje :)  liczę na to że to będzie taki duchowy następca UT.

Opublikowano

Też mi się podoba, nie mogę doczekać się aż położę na tym swoje łapy, btw ile ma byc tytanów?

Opublikowano

https://twitter.com/Hammondrobotics

Hammond Robotics to fikcyjna korporacja z gry, na twitterze widać numer który rzeczywiście istnieje, ktoś zadzwonił pod niego na Skype i na infolinii "automatyczna sekretarka" wspomina o becie gry.

Edytowane przez MaZZeo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pad dedykowany grze:

en-INTL-L-XboxOne-Wireless-Controller-J7

en-INTL-L-XboxOne-Wireless-Controller-J7

1KwU2yh.jpg

2cfqt05.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mnie się nie podoba. Jestem pewny , że mogli umieścić coś bardziej charakterystycznego z gry. Na pierwszy rzut oka pomyślałem o edycji pada z jakiejś gry wyścigowej.

Opublikowano

Też myślałem, że to pad do Forzy jest, albo jakiejś niezapowiedzianej gry wyścigowej. Do Titanfall w ogóle nie pasuje.

Opublikowano

Szkoda ze nie dali jakiegoś srebrnego lub stalowego hehe bardziej by pasował, tak czy inaczej mam nadzieje że większość exow bedzie dostawała limitowanego pada

Edytowane przez kubson