Zeratul 415 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Ja tam w sumie nie zmieniam miejscowki dopoki mapy na 100% nie odkryje... pogralem wczoraj dwukrotnie z randomami. Pierwszy fatalny... z drugim bylo fajnie. Graficznie jest srednio, spodziewalem sie lepszej grafy po doswiadczeniach z ultra ustawieniami na piecu Najwazniejsze jednak, ze gameplay uber miodny i o wiele lepiej sie gra na padzie niz na myszka plus klawiatura. http://zeratulpl.blogspot.com/2013/09/diablo-3-wersja-xbox-360.html Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Mi tez gra sie swietnie (na pc gralem tylko w bete), ale mam pytanie - kiedy moge byc pewny w 100% ze gra sie zapisala? Bo wczoraj ubilem tego pierwszego wiekszego bossa, dokonczylem questa, wrocilem do tristan, w prawym gornym rogu pojawilo sie logo diablo i wylaczylem konsole. Dzisiaj wlaczam gre i nie mam zlotych itemow za zabicie bossa Trzeba czekac na punkt kontrolny? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 No dlatego ja też pytam jak to jest z tym save'owaniem i nikt nie raczy napisać. Nikt nie wie czy co xD? W Internetach pusto na ten temat. W ogóle... czy jak naciśniecie Start podczas gry to coś się Wam wyświetla? Bo u mnie nic. Nawet na starcie mam "Press Start", a muszę naciskać "A" . Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Nie wiem o czym mówisz! Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Wie ktoś czy gra jest w pełni po polsku tzn chodzi mi o dubbing PL ? bo w niektórych sklepach jest napisane , że mają wersje Napisy PL :-P Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Wie ktoś czy gra jest w pełni po polsku tzn chodzi mi o dubbing PL ? bo w niektórych sklepach jest napisane , że mają wersje Napisy PL :-P Tak. Gra jest w pełni zlokalizowana (audio + text), do tego nie ma możliwości zmiany języka na angielski. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Gra ma auto save, na górze co jakiś czas zapal się ikonka diablo. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 No dlatego ja też pytam jak to jest z tym save'owaniem i nikt nie raczy napisać. Nikt nie wie czy co xD? W Internetach pusto na ten temat. W ogóle... czy jak naciśniecie Start podczas gry to coś się Wam wyświetla? Bo u mnie nic. Nawet na starcie mam "Press Start", a muszę naciskać "A" .Wyłącz robienie screenów w fsd 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Ach, nie wiedziałem nawet, że można screenshoty robić! Chyba w nowej wersji dodali, bo ostatnio aktualizowałem. Plusika dam jak tylko mi się odnowią . Cytuj
Ader 383 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=46CYsGtIZXw&feature=player_embedded Tak szybko ? Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Ambitne chłopaki szybko działają meh.. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) eh życie co zrobić, a ja już biegam po inferno wczoraj 60 wpadła Edytowane 6 września 2013 przez Soul Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Mam problem , gralismy z kumplem na jednej konsoli ok godziny , chcielismy znów zagrać od tego momentu w ktorym skończyliśmy , ale Kumpel znowu zaczyna od 1 Levelu a miał 5 , o Co chodzi ? A druga sprawa czy Kumpel Moze grać sam od momentu w ktorym skończylismy w dwójkę swoją postacią ? Z góry dzięki Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Jeżeli zalogował się jako gość to tak właśnie to wygląda, musi utworzyć profil i grać na swoim profili. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Lepiej sprzedawać itemy czy mielić ma składnik? Na razie mam niski lv i nie wiem co lepiej wyjdzie. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Ja wszystko miele, bo niezle itemki mozna scraftowac. Jak wlaczyc tryb, w ktorym jest zwiekszony drop rate i exp z potworow? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Zbieranie itemów ( dobrych) zaczyna się na inferno a póki co albo sprzedawaj albo przetapiaj u kowala. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Ktoś mi powie jak gra wygląda w ruchu? Na DF widziałem, że gra skacze pomiędzy 40 a 60 FPS i jest ponad 20% tearing i jakoś nie chce mi się wierzyć żeby takie combo nie waliło po oczach. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 gram na ps3. jedyne widoczne szarpanie ma miejsce przy filmikach. jesli sa jakiekolwiek zwolnienia to do tej pory poza tymi w filmikach nie mialo to jeszcze miejsca (teraz jestem w 3cim akcie) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) No to najwyraźniej nie jesteś za bardzo na to wyczulony. Na DF pokazywali analizę i gra normalnie zjeżdża o 20 FPS podczas akcji. A na PS3, to już w ogóle średnio 10 FPS wolniej niż na X360 i ponad 30% tearing. Demo by się przydało. Edytowane 8 września 2013 przez DonSterydo 1 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Ktoś mi powie jak gra wygląda w ruchu? Na DF widziałem, że gra skacze pomiędzy 40 a 60 FPS i jest ponad 20% tearing i jakoś nie chce mi się wierzyć żeby takie combo nie waliło po oczach. Tearing to dość częsta przypadłość gorzej napisanych gierek na X360 i powiem Ci szczerze, że tutaj mocno to widać. Gra jest bardzo płynna, tak na oko własnie 60 fps ze spadkami do wciąż płynnego 30-40 jak coś większego się dzieje + rozrywanie ekranu. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Don do aktu 3go nie doswiadczylem zwolnienia podczas gry. Jesli bedzie cos takiego po aktcie 3cim to odszczekam ale jak na razie sorry ale gadasz bzdury..Sorry ale akurat potrafie zauwazyc kiedy gra ma spadki animacji (vide. FC3, GTA4, Dead Island, Fallout/Skyrim - to tak na szybko te ktore mi utkwily w pamieci) a tutaj jak na razie nie uswiadczylem i niech tak zostanie. Nie wiem jak jest jesli gra wiecej niz jeden gracz (dzisiaj przetestuje) moze wtedy bedzie sie dzialo wiecej i bedzie szarpanie. Co ciekawe nie wyborazalem sobie tej gry na padzie a powiem szczerze ze majac wersje na pc i wersje na konsole nie wyobrazam sobie juz powrotu na pc'ta - na padzie gra sie rewelacyjni. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 No sorry, ale spadki z 60 na 40 to nie to samo co z 25 na 15 w Far Cry 3 . Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Ja gram w dwie osoby i nie zauwazylem wiekszych spadkow animacji. Do tego gra wyglada naprawde dobrze (czasami wrecz swietnie) i gra sie mega przyjemnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi