Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 Szkoda, że nie mam od kogo pożyczyć. Zjazdy do 40 FPS jeszcze da się przeżyć, ale co czwarta ucięta klatka musi rzucać się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 O czym ty mowisz? Jaka co czwarta ucieta klatka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) Tearing na poziomie ~ 25% to w sumie tak jakbyś tej co czwartej klatki nie miał bo i tak w tym momencie ekran rwie. Edytowane 8 września 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 Don ja powaznie nie mam bladego pojecis o czym piszesz. dochodze do azmodana teraz i jak na razie jest plynna gra poza filmikami i kilka razy teraz jak dokladniej sie przygladam to gra szarpnela podczas dialogow w miescie (slychac doczytywanie z plyty) co do walki ani razu nie doswiadczylem spadku animacji. nie mam frapsa w oczach wiec nie wiem czy wyczulbym spadek z 60 do 40 klatek Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 A ja dobrze wiem o czym on mówi. Jedni to widzą, drudzy nie, ale to nie zmienia faktu, że tearing jest i to całkiem konkretny. Ja nie będę się kłócić, bo oczy są różne (na tym forum jest całkiem sporo ludzi, którym do szczęścia wystarczy coś w granicach 15-25 fps), ale rozrywanie ekranu jest faktem. Nie myl też spadku płynności (która i tak przez cały czas jest na naprawdę wysokim poziomie) właśnie z brakiem v-sync. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 Don, ja jestem uczulony na takie rzeczy, ale w Diablo jest to nie do zauważenia, może podczas jakiejś mega konkretnej zadymy z 3 dodatkowymi graczami, ale wtedy nawet nie widzisz swojej postaci , wiec nawet nie denerwuje. Gra jest zacna i wciąga niemiłosiernie (a miałem jej nie kupować...) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 Cholera, muszę Wam zwrócić honor. Ja ten tearing pamiętam z samego początku gry, jak przedzierając się do Tristamu sobie myślałem, że tutaj poświęcono v-sync, ale przynajmniej gra jest płynna. Ale to było jeszcze... przed premierą, teraz jak dossałem sobie TU2 to wygląda na to, że wszystko naprawione, bo gra chodzi naprawdę gładziutko. Płynnie i bez żadnego rozrywania, aż nie do wiary po zalewie ledwo płynnych gier w ostatnich kilkunastu miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 Demko leży na Marketplace - 1,31GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 moze niech ktos zmieni nazwe tematu na diablo 3 (konsole) gralem wczoraj pare godzin w wersje ps3. bawilem sie wybornie. w jedynke zagrywalem sie jako dzieciak (i pozniej czesto do niej wracalem), dwojke wciagnalem od razu po premierze (pamietam jaki szal byl w empiku). dla trojki chcialem nawet kompa wymieniac. no, ale wersja na konsole zaspokoila mnie w stu procentach. grafa ok, plynnosc ok, ciezko sie przyczepic. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 Skończyłem normal Mnichem, szkoda że gra na tym poziomie nie stanowi praktycznie żadnego wyzwania. Postać idzie jak przecinak, a z tego co na netach można przeczytać, w koszmarze jest podobnie. Co ma większy wpływ na poziom wyzwania w grze? Tryb (normal/koszmar etc) czy stopień trudności (średni/trudny/mistrz)? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 zmien sobie stopien trudnosci. ja na moment wrzucilem sobie podczas gry w 2gim akcie na master 5 i mialem spore problemy (dh na 26lvl wiec pewnie dlatego) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 no wlasnie ten poziom trudnosci mnie zaskoczyl. do tej pory sytuacja byla jasna, a teraz? mozna grac na inferno na poziomie latwym? troche bez sensu. co jest trudniejsze? normalny nightmare, czy latwy inferno? trudny normal, czy latwy nightmare? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 no właśnie niech ktoś to ogarnie bo też nie kumam. skończyłem dziś normal Monkiem i było banalnie wręcz. i teraz mam koszmar i nie wiem jaki wybrać poziom trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 (edytowane) Widzę że wszyscy monkiem grają Dla mnie też jest trochę za łatwo. Nie dość że itemy wypadają jak szalone (już z 5 legend mam na 21 poziomie) to jeszcze można grać na oślep. Nie wiecie czy skrzynka jest dostępna dla wszystkich postaci czy tylko dla jednej ? Edytowane 11 września 2013 przez xtomashx Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Skrzynia jest przypisana do konta - jedyny podział to postacie sc oraz hc. Ja gram dla odmiany Witch Doctorem, połowa Piekła - jest łatwo, czekam na inferno... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 odpaliłem demko, meh nie podoba mi sie ta mechanika gry, drop fajny, ale te uniki i lockowanie przeciwników jest nie dla mnie. granie wizardem powoduje u mnie furie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 czyli można dostać osiagniecie za grania na inerno z poziomem srednim ? Przeszedlem 2 akt, ale nie dostałem osiagniecia, ktoś miał cos podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 Ile zajmuje przejście gry na normlau? Jaki level osiąga się po jednym przejściu? Obecnie mam 21 poziom DH i jak dla mnie to wcale nie jest łatwo - muszę uważać co robię, bo idąc na oślep długo nie pożyję Gra jest tak prosta w założeniach, wręcz prostacka, a wciąga jak... diabli Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 czyli można dostać osiagniecie za grania na inerno z poziomem srednim ? Przeszedlem 2 akt, ale nie dostałem osiagniecia, ktoś miał cos podobnego ? Można grać nawet na niskim - poziom trudności nie ma znaczenia, liczy się tryb (hell, inferno etc.). Jakie osiągnięcie masz na myśli? Ile zajmuje przejście gry na normlau? Jaki level osiąga się po jednym przejściu? Obecnie mam 21 poziom DH i jak dla mnie to wcale nie jest łatwo - muszę uważać co robię, bo idąc na oślep długo nie pożyję Gra jest tak prosta w założeniach, wręcz prostacka, a wciąga jak... diabli Ciężko powiedzieć - wszystko zależy od stylu gry. Ja po 3h godzinach miałem 22lvl i kończyłem 1szy akt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 jak miales 22 level w pierwszym akcie? skonczylem A1, zawsze odkrywalem cala mape, zabijalem wszystkich, schodzilem do kazdego dungeona, wybijalem tam wszystkich i dopiero lecialem dalej. skonczylem go z 16 poziomiem. tak duzo farmiles, czy sam sie nabil? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 To normalne, że mapa się resetuje po ponownym uruchomieniu gry? @stoodio - podijam pytanie Olschmitz'a - jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 Normalne. W każdym Diablo tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 To ja nawet przy zrobieniu wszystkiego, co się dało i kilkuminutowej grze ze znajomym (inny quest) skończyłem pierwszy akt na 17-stym lvlu. :OO Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 Grałem na Master V, do tego itemy z +do expa za zabicie. Kalinho, jeśli celujesz w platynę, to się dobrze zastanów - All That Glitters to istna masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 września 2013 Grałem na Master V, do tego itemy z +do expa za zabicie. Kalinho, jeśli celujesz w platynę, to się dobrze zastanów - All That Glitters to istna masakra :confused: duplikować przecież można Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi