stoodio 2 075 Opublikowano 13 września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 września 2013 W tym trofiku chodzi o zebranie złota z potworów/skrzyń - gold za questy czy odprzedanie itemów się nie wlicza. Po skończeniu gry na Inferno miałem ~1 400 000. Dużo brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 września 2013 W tym trofiku chodzi o zebranie złota z potworów/skrzyń - gold za questy czy odprzedanie itemów się nie wlicza. Po skończeniu gry na Inferno miałem ~1 400 000. Dużo brakuje... o fuck. no to przegieli. mam nadzieję, że faza na Diablo nie przejdzie mi jeszcze na długo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 13 września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 września 2013 No to nie jest gra na 20 h jak się przyzwyczaili konsolowcy,a aczik ze 100 mln golda to setki godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 września 2013 skonczylem normal, zaczynam nightmare. super gierka, wysmienicie sie bawilem. koncowka spoko, niezla rzeznia byla. poziom na koniec mialem 32 a chyba zabilem wszystkich po drodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 września 2013 A jednak jest demo, trafiłem dzisiaj jak dasha przeglądałem. Pomimo tego, że tearing jest technicznie rzecz biorąc duży, to o dziwo nie rzuca się tak w oczy, bardziej widać w trakcie jakiegoś normalnego przechodzenia z lokacji niż podczas walki. Może to zasługa większego niż standardowo framerate'u, jest całkowicie do zaakceptowania. Kurde, pół godziny wystarczyło żebym się napalił Muzyczka, która leci w grze, to jakieś odświeżone nuty z pierwszej części? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Bierz gierałkę, kombinuj towarzystwo i ruszaj oczyścić świat Sanktuarium z wszelakiego plugastwa. Muzyczka, która leci w grze, to jakieś odświeżone nuty z pierwszej części? No jest to jakaś wariacja nt genialnego utworu z Tristram, bardzo udana, ale w moim odczuciu nie tak posępna jak oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 (edytowane) Niestety mam od cholery roboty przez następne 3-4 tygodnie i nie będę ryzykował kilkugodzinnych rajdów z Diablo 3 - w demo chyba dzisiaj z półtorej godziny grałem PS. Dobra polonizacja. Edytowane 16 września 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 (edytowane) Dojrzałe podejście do tematu, miałem zamiar postąpić podobnie, ale się nie udało Edytowane 16 września 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Koszmar zaliczony, ale kiedy zaliczac dalej, jak od jutra prawdobodobnie GTAV? A wbrew obawom, nie mam uczucia przesytu, a raczej syndrom kolejnego checkpointa, sprawdzenia kolejnej legendarki, nabicia nastepnego levelu i tak wkoło. W normalnym ukladzie te dwie gry starczyłyby mi na dobre kilka miesięcy, dlaczego wychodzą w odstepie 2 tygodni? Jak tu życ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 września 2013 speedrun diablo 3 - inferno akt 3 http://zeratulpl.blogspot.com/2013/09/diablo-3-inferno-akt-3.html Przelazlem Inferno... nie jestem jednak w stanie zrobic jednego challenge za diablo bo chocbym nie wiem jak sie staral to i tak zlapie orba zdrowia, nawet jezeli mam pelny pasek hp. Wiec musze to lyknac w kims w co-op. 5 achievementow zostalo...- 5 mln zlota- challenge za diablo- 30 lvl hardcore- 100 goblinow- pelen upgrade stashOgolnie giereczka jest niesamowicie czasochlonna i troche nuzy na nightmare i hell, ale juz na inferno jest fajna zabawa. I pomimo braku checi na robienie calaka chyba ja wymorduje do konca... W szczegolnosci, ze probowalem wczoraj Inferno - Master I i wprawdzie duzo wiecej czasu trzeba spedzic na klepaniu potworow, to z moja nowa zbroja i tak wydawalem sie nietykalny... a zloto lecialo w dosyc fajnych ilosciach. Koniecznie musze jeszcze sprawdzic hardcore bo z tym moze byc lekki problem bo wiem ze dosyc czesto ginalem na poczatku... Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Jaką postacią grasz? Co do wyzwania Diabolo - odpal grę na nightmare, atakuj z dystansu (warto zredukować do minimum pickup radius). Postacią z Inferno powinieneś mieć "koszmarnego" Diablo na parę hitów. Podczas zbierania 5 milionów golda wpadną ci gobliny oraz upgrade skrzyni. Pozostaje zatem 30lvl hc - z uwagi na niezabezpieczone save'y ten ciekawy, jaki mi się wydawało trofik, staje się banalnym łupem dla plebsu. edit: Postanowiłem wrzucić na pożegnanie moją postać: W Master I oraz II na Inferno wchodziłem jak w masełko, III robiłem normalnie a VI i V powoli, ale do przodu Edytowane 19 września 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 września 2013 monkiem cisne... a teraz robie 30lvl wizardem na hardcore... i jestem na lvl 9... ale wycisne wszystko z gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 20 września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 września 2013 Ja monkiem mam 393 na sucho z szelma 414, 50k życia z czerwonym kamieniem i lecę na mistrzu v jak szalony i ogólnie gra straciła nie co sens Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Mnie demo złamało i jutro rano pędzę do sklepu po pełniaka. Jakbym za mało gier miał do przejścia Niby mam Torchlight i Crimson Alliance z tego samego gatunku na X360, ale jakoś nie mogłem przysiąść, a w Diablo 3 nawet w demo tłukę po 2h Edytowane 20 września 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 września 2013 Polskie tłumaczenie jest dobre Np. Mięsny jeż Rozwaliła mnie też nazwa jednego z osiągnięć żywcem wzięte z jednego z tekstów Barneya Stinsona: Legen - wait a minute - dary Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 21 września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 września 2013 "wait for it" jak już coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 września 2013 Da się w grze sprawdzić ile się czasu grało? Jakie są od początku dostępne poziomy trudności - mam jakiś normal, w nawiasie wysoki czy jakoś tak, który przeszedł mi z dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 września 2013 Da się w grze sprawdzić ile się czasu grało? Jakie są od początku dostępne poziomy trudności - mam jakiś normal, w nawiasie wysoki czy jakoś tak, który przeszedł mi z dema. Zaloz sobie konto na raptr.com. Pokazuje ile czasu gralo sie w dana gre, a takze fajne statystyki np. miesiac w ktory gralismy najwiecej w ciagu roku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 września 2013 Da się w grze sprawdzić ile się czasu grało? Jakie są od początku dostępne poziomy trudności - mam jakiś normal, w nawiasie wysoki czy jakoś tak, który przeszedł mi z dema. Zaloz sobie konto na raptr.com. Pokazuje ile czasu gralo sie w dana gre, a takze fajne statystyki np. miesiac w ktory gralismy najwiecej w ciagu roku itp. Mam Na raptr mam 6h w demie + 2h z fullem. Sęk tylko w tym, że raptr czasem nie rejestruje wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 września 2013 Mam uno pytanie - jak w Diablo 3 działa system zapisu stanu gry? Można samemu zapisywać? Pytam się bo jak kończę grę i wychodzę, to później jak odpalam i zejdę np. do krypty gdzie już wykonałem poboczne zadanie, np. zebranie szczątków jakiejś damy, to ponownie mam ten quest do zrobienia. Poziom postaci i wszystkie przedmioty jak miałem tak mam, ale czy questy normalnie same si,ę restartują bez końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 23 września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 września 2013 Questy nie zapisuja sie dopoki nie pojawi sie napis checkpoint, nie mozna robic samemu zapisu gry. Blizzard przegial pale z tym achievementem za 5mln zlota z dropa. Mam raptem zebrane 1.5mln banki i jest to ostatni achievement ktory wisi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Ogrywam demo i zdecydowanie powyżej moich oczekiwań, szczególnie jeśli chodzi o sterowanie. Nie grałem na PC, ale jeśli gry są na podobnym poziomie grywalnościowym to nie wiem o co ten ból du*y wśród pecetowców. Edytowane 23 września 2013 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 września 2013 Sterowanie jest świetne, bardzo intuicyjne. Sama gra jest w ogóle łatwa do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 września 2013 Ktoś się już bawił z kluczami i demoniczną maszyną na Inferno? O ch*j w ogóle z tym chodzi? Ta gra nie ma końca Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 24 września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 września 2013 Ktoś się już bawił z kluczami i demoniczną maszyną na Inferno? O ch*j w ogóle z tym chodzi? Ta gra nie ma końca Zdobywasz plany na Infernal Machine, biegasz po akcie 1, 2, 3 i na 5 stakach Nephalem Valor zabijasz kluczników (takie elite bossy, w akcie 1 na Fields of Misery, w akcie 2 w Dahlgur Oasis czy jakoś tak, w akcie 3 w Stonefort), z nich mają szanse spaść klucze, z 3 różnych kluczy robisz Infernal Machine, otwierasz je w Akcie 1 w takim domku na północy miasta i masz wtedy dostęp do losowej pary dopakowanych bossów z normalnej gry. Z tych bossów za to ma szansę spaść jedna z trzech części, z których tworzy się Hellfire Ringi przypisywane do twojego konta. Brzmi skomplikowanie, ale ciężko inaczej wyjaśnić ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi