Skocz do zawartości

Diablo III (X360/PS3)

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ta gra jest niezdrowo uzależniająca. Sporo zabawy z tworzeniem przedmiotów i do tego jeszcze klejnoty :) Tylko będzie trzeba ostro farmić :P

Pytanie - czy przez całą grę jest taka bida z kasą?

Opublikowano

Jaka bida? Kasy jest pod dostatkiem, trzeba tylko wiedzieć, na co ją wydawać.

Tak naprawdę poza upgrade'ami Kowala oraz Złotnika nie ma na co wydawać golda (ewentualnie skrzynia pod trofika). Sprzęt leci z mobków (legendy), można także wykuć coś ciekawego - ceny nie są wysokie.

Opublikowano

Ta gra jest niezdrowo uzależniająca. Sporo zabawy z tworzeniem przedmiotów i do tego jeszcze klejnoty :) Tylko będzie trzeba ostro farmić :P

Pytanie - czy przez całą grę jest taka bida z kasą?

na inferno będziesz miał dropy po pare tysięcy. dodatkowo możesz spróbować wyekwipować coś zwiekszającego ilość wyrzucanego przez mobki golda

Gość DonSterydo
Opublikowano

Obecnie obstaję przy dropach przedmiotów magicznych - mam współczynnik + 41% (postać na levelu 23), całkiem dobry widząc ile mi tego wpada. Zacznę więcej farmić i będę sprzedawać za kasę :P

Opublikowano

Cały problem na PC polegał na tym,że nie opłacało się znajdować przedmiotów bo były kijowe i wszyscy kupowali w domu aukcyjnym lub za real money.

Na konsoli to poprawili i póki co jest to jedyna słuszna wersja gry.Przynajmniej dopóki nie wyjdzie RoS na PC :)

Opublikowano

Jak komus sie spodobalo demo to proponuje sie wstrzymac z zakupem do czasu wyjscia dodatku, a w miedzy czasie kupic sobie na allegro klucze do D2+LoD i pograc w prawdziwe Diablo.

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś,ale to temat dotyczący konsoli.

Nie szkodzi, D2 ruszy na kazdym kompie ktorego znajdziesz w dowolnym dzisiejszym domostwie.

Po prostu dla mnie D3 w obecnej formie nie jest warte zakupu.

Opublikowano (edytowane)

Mam juz D3 u siebie, teraz pozostaje zdecydować która postać wybrać, pewnie na pierwszy ogień pójdzie barbarzyńca, a następnie demon hunter, tak btw to jest to pierwsze diablo które imo ma mega słabe postacie, chodzi o design i skille, w sumie jest tylko jedna postać która posługuje sie biała bronią xD słabo jak na h&s ze reszta to magia lub broń palna

Chyba ze sie mylę i mozna bez problemu demon hunterem biegać z mieczem ?

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

Od broni białej jest Monk i Barb choć w sumie szaman i mag też takową broń mogą nosić.....

Jeżeli pytaszo melee fighterów to póki co mamy tylko dwie klasy......jakie ? chyba pisać nie muszę.

Edytowane przez Soul
Gość DonSterydo
Opublikowano

Pytanie odnośnie fabuły - jak daleko jestem:

Na liczniku mam 35h i rozwaliłem pierwsze serce w tych piekielnych grotach Azmodana - daleko jeszcze do końca?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Levele nie są generowane losowo. Czyść cały poziom, a jak np. wyjdziesz z jakiegoś lochu itp., to później i tak wrogowie się resetują i można farmić w nieskończoność :)

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie wiem jak było w Diablo 2, ale jeżeli chodzi o Diablo 1 i 3, to obie gry dość znacznie różnią się jeśli chodzi o eksplorację i to z ogromnym plusem na rzecz najnowszej odsłony.

Opublikowano

Jak wyglada coop ? Trzeba robić nowa postać czy mozna grać z ta z singla ? I jeżeli pare questow zrobię w coop moge pózniej grać samemu ?

Tak jeszcze z ciekawości kim gracie ?