Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 września 2013 Woooooow Dzięki za info. Wypadł mi klucz z 1 i 3 aktu a z 4 schemat na maszynę. Zatem zostało farmić w 2 akcie. Juz 7 poziom mistrzowski. Mógłby mi wreszcie wydropić jakiś przegięty łuk Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 września 2013 o fuck... mialem klucz i go sprzedalem lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 27 września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 września 2013 Diablo 3 na konsole ma online-pass? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 września 2013 Diablo 3 na konsole ma online-pass? nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 września 2013 Ta gra jest niezdrowo uzależniająca. Sporo zabawy z tworzeniem przedmiotów i do tego jeszcze klejnoty Tylko będzie trzeba ostro farmić Pytanie - czy przez całą grę jest taka bida z kasą? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 Jaka bida? Kasy jest pod dostatkiem, trzeba tylko wiedzieć, na co ją wydawać. Tak naprawdę poza upgrade'ami Kowala oraz Złotnika nie ma na co wydawać golda (ewentualnie skrzynia pod trofika). Sprzęt leci z mobków (legendy), można także wykuć coś ciekawego - ceny nie są wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 Ta gra jest niezdrowo uzależniająca. Sporo zabawy z tworzeniem przedmiotów i do tego jeszcze klejnoty Tylko będzie trzeba ostro farmić Pytanie - czy przez całą grę jest taka bida z kasą? na inferno będziesz miał dropy po pare tysięcy. dodatkowo możesz spróbować wyekwipować coś zwiekszającego ilość wyrzucanego przez mobki golda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 Obecnie obstaję przy dropach przedmiotów magicznych - mam współczynnik + 41% (postać na levelu 23), całkiem dobry widząc ile mi tego wpada. Zacznę więcej farmić i będę sprzedawać za kasę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 Przeczytałem, że jak komuś gra nie spodobała się na PC to nie spodoba się na konsoli...tylko, że większość pecetowców była zawiedziona, wręcz bluzgali na Blizzard. Nie wiem czy kupić czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 Cały problem na PC polegał na tym,że nie opłacało się znajdować przedmiotów bo były kijowe i wszyscy kupowali w domu aukcyjnym lub za real money. Na konsoli to poprawili i póki co jest to jedyna słuszna wersja gry.Przynajmniej dopóki nie wyjdzie RoS na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 Jak komus sie spodobalo demo to proponuje sie wstrzymac z zakupem do czasu wyjscia dodatku, a w miedzy czasie kupic sobie na allegro klucze do D2+LoD i pograc w prawdziwe Diablo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 Nie wiem czy zauważyłeś,ale to temat dotyczący konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 Badum tsss... Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 Nie wiem czy zauważyłeś,ale to temat dotyczący konsoli. Nie szkodzi, D2 ruszy na kazdym kompie ktorego znajdziesz w dowolnym dzisiejszym domostwie. Po prostu dla mnie D3 w obecnej formie nie jest warte zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Mam juz D3 u siebie, teraz pozostaje zdecydować która postać wybrać, pewnie na pierwszy ogień pójdzie barbarzyńca, a następnie demon hunter, tak btw to jest to pierwsze diablo które imo ma mega słabe postacie, chodzi o design i skille, w sumie jest tylko jedna postać która posługuje sie biała bronią xD słabo jak na h&s ze reszta to magia lub broń palna Chyba ze sie mylę i mozna bez problemu demon hunterem biegać z mieczem ? Edytowane 5 października 2013 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Od broni białej jest Monk i Barb choć w sumie szaman i mag też takową broń mogą nosić..... Jeżeli pytaszo melee fighterów to póki co mamy tylko dwie klasy......jakie ? chyba pisać nie muszę. Edytowane 5 października 2013 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Czy do konsolowego Diablo też ma wyjść dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Może kiedyś....PC ma pierszeństwo i tak IMO z 6 miechów exa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 najlepsze miejsce do farmienia złota aby szybciutko wpadła nam trofka za 5M to...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Pytanie odnośnie fabuły - jak daleko jestem: Na liczniku mam 35h i rozwaliłem pierwsze serce w tych piekielnych grotach Azmodana - daleko jeszcze do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Dobra, zacząłem tak poważniej grać, więc kilka pytań: Czy level są generowane losowo? Czy czyścicie cały poziom zanim zejdziecie niżej, czy to się nie opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Levele nie są generowane losowo. Czyść cały poziom, a jak np. wyjdziesz z jakiegoś lochu itp., to później i tak wrogowie się resetują i można farmić w nieskończoność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Dobrze wiedzieć! Nigdy nie grałem w Diablo i o ile podstawowa mechanika nie jest mi nieznana, to takie właśnie szczegóły wciąż były dla mnie zagadką . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Nie wiem jak było w Diablo 2, ale jeżeli chodzi o Diablo 1 i 3, to obie gry dość znacznie różnią się jeśli chodzi o eksplorację i to z ogromnym plusem na rzecz najnowszej odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 października 2013 Jak wyglada coop ? Trzeba robić nowa postać czy mozna grać z ta z singla ? I jeżeli pare questow zrobię w coop moge pózniej grać samemu ? Tak jeszcze z ciekawości kim gracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi