raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dostajesz +25% do expa na określoną ilość expa, to nie jest jakieś bardzo skomplikowane . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Czyli dopóki nie dojadę do tej "kreski" na pasku doświadczenia to mam +25% expa? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Pytanko mam do DH-òw o ile są tu tacy. Mam dylemat ktòra broń jest lepsza, czy Nieokiełznany strzał - http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/blacksmith/re(nene)e/unbound-bolt lub Uświęcone potępienie - http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/blacksmith/re(nene)e/hallowed-condemnation W obu sockety i dex , większy dps mam z łuku, ale tylko o 30k względem kuszy. W kuszy mam dodatkowe 6 ℅ przeciwko elitom, w łuku mam większe crity. Moja postać ma 53 na crita, i 233 do krytykòw z łukiem, przeciwko elitom z kolei 45 procent. Nie wiem teraz czy zmienić na kuszę dla tych dodatkowych 6 procent, czy jechać z łukiem dla lepszych krytykòw. Pomòżcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zależy też od build'u postaci, ekspertem nie jestem, ale gram DH i ma fajną umiejętność pasywną, która zwiększa co sekundę szanse na critica, wówczas dodatkowy % obrażeń od obrażeń krytycznych dobrze współgra z tę umiejętnością. Kusza w sumie oprócz dużej szybkości ataku jest moim zdaniem gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To jeszcze jedno pytanie, kluczowe dla wyboru. Diament czy szmaragd najlepszy do gniazda broni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja pakuje szmaragdy. Diamenty w hełm lubię dawać, żeby przyspieszyć odnawianie umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokita 0 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam takie pytanie. Jak można włączyć język polski w D3 Ultimate? Kupiłem i ściągnąłem wczoraj na ps store i jadę na wersji angielskiej. Druga sprawa to kwestia save'a, Zdawało mi się, że przy uruchomieniu UE na konsoli gdzie były sejwy z podstawki miały się one załadować automatycznie a tu kicha. Trzecia sprawa to kwestia połączenia kont battle.net i psn. Miał być jakiś legendarny przedmiot tymczasem kicha nie ma nic. Jak można dostać tego obieganego gifta? dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ło kur.wa xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hej mam pytanie. Mam sygnet zamieci (prezent od blizzard w ultimate evil edycji). Napisane jest przy nim ze obniza wymagany poziom o 9, ale nie wiem czy to dziala. Mam 51lvl i kupilem item na 52lvl z klodka u kowala tylko po to zeby sprawdzixlc czy da sie ubrac. Zalozylem pierscien a itemu na 52lvl i tak nie moglem zalozyc, o co w tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Chodzi tylko o ten konkretny item. Normalnie mógłbyś założyć ten pierścień dopiero na 60 lvl, ale z obniżeniem poziomu o 9 możesz go nosić już na 51 lvl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ale beznadzieja, to teraz sie okazuje, że przez 3akty łaziłem ze sygnetem dla początkolewelowca XD W innych grach inaczej to działa i myślałem, że jak założe to mi obniży wymagania innego itemu ;/ szkoda, więc ten prezent od blizzard to słabizna, no ale zawsze jakaś legendarka na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokita 0 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Plugawy, możesz swoją postać w necie oglądać po połączeniu kont? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nie wiem nie sprawdzalem jeszcze tego dzisiaj lukne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Warto jeszcze zagrać w podstawową wersję na PS3, czy lepiej zapatrzyć się w UE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zawsze lepiej zagrac w wersje z dodatkiem, bo masz 5akt i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 a Loot 2.0 był wrzucony do podstawowej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie wiem. Nie mogę też znaleźć swojej postaci na stronie blizzarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokita 0 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 To chyba w takim razie nie można. Nie wiem po co to łączenie kont. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 a Loot 2.0 był wrzucony do podstawowej wersji? Nie, było coś, co się określa mianem loot 1.5. Lepsze niż oryginalne D3, ale to nie jest tak wypasione jak loot 2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) raven to jaki loot jest w wersji Reaper of Souls Ultimate Evil Edition? Może coś mieszam ale wydaje mi się, że jest Diablo 3, Diablo 3 Ultimate Edition i Diablo 3 Reaper of Souls UEE? Edytowane 6 Listopada 2014 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie mieszasz przypadkiem ? Z tego co wiem, to jest D3 i D3 UEE (czyli konsolowe D3 + RoS). D3 UEE ma loot 2.0 chyba dodatkowo zmodyfikowany pod konsole z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 D3 UEE ma normalny loot 2.0 (jak na pc) wraz ze wszystkimi zmianami do patcha 2.0.5 brakuje mi doktorka i wiza na 70 levelu do ostatniego trophy. tzn levelowałem ich, ale jako player 2 w coopie i nie zaliczyło. nie wiem, czy będzie mi się chciało nimi grać, więc przydałby sie ktoś z buildem zdolnym do szybkiego czyszczenia torment5/6, do kogo mógłbym sie podczepić postacia i szybko wbić levele, czyli najlepiej bounty z okazionalnym ubijaniem większych ekip i elitek. dzięks a tak, to moge popykać moim crusaderem i DH speed rifty na torment 3/4. mam troche części do setów maruder i akhaan na zbyciu i inne itemki. potrzebuje bardzo stone of jordan z fire i strengh aha, huy w dupe blizzard za brak supportu dla wersji ps3/x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja leveluje swoje niskolewelowe postacie jako pierwszy gracz a jako gosc na drugim padzie dolaczam mojego przekoksa krzyzowca i to nim rozwalam wszystkich a niskolewelowiec lata automatycznie za mna i dostaje exp. Zatrzymam to lewelowanie na 68lvl i wtedy nabije dwa ostatnie sam, ewentualnie z kims po necie. Ciekawe czy zaliczy mi achika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryudo 8 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Hejka wszystkim - mam wielką prośbę. Ostatnio zakupiłem Diablo III: Ultimate Evil Edition na PS4 i chciałem przenieść save jaki miałem w Diablo III na PS3. Niestety, nie wyeksportowałem wówczas tego save i sprzedałem gierkę , no i teraz kicha - nie mam jak zaimportować gry do wersji na PS4. Czy byłby ktoś skłonny pomóc ? (w sensie, ja wysyłam swój save tej osobie, która eksportuje go ze swojej kopii Diablo III) Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi