Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Jak wyglada coop ? Trzeba robić nowa postać czy mozna grać z ta z singla ? I jeżeli pare questow zrobię w coop moge pózniej grać samemu ? Tak jeszcze z ciekawości kim gracie ? Ja gram magiem - kobietą / kombinacja lodowa tarcza + "laserowy promień" + tnące ostrza i idę przez hordy demonów jak terminator Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 A jak to jest w coopie z lootem? Kto pierwszy ten lepszy? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Ja tam nie wiem bo w kołopa nie grałem Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 A jak to jest w coopie z lootem? Kto pierwszy ten lepszy? tak właśnie jest 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 I jeszcze jedno: jak działa save'owanie? Można jakoś w dowolnym momencie, czy muszę czekać na checkpoint/kręcące się kółeczko? Co się zapisuje w momencie autosave'a? Exp/gold/loot i miesce czy bez tego ostatniego, a zacznę od ostatniego checkpointa? Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Chyba, ze grasz Co-op'a online, wtedy kazdy ma swój loot o ile sie nie myle. Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Dokładnie tak jest, online każdy dostaje swój. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) I jeszcze jedno: jak działa save'owanie? Można jakoś w dowolnym momencie, czy muszę czekać na checkpoint/kręcące się kółeczko? Co się zapisuje w momencie autosave'a? Exp/gold/loot i miesce czy bez tego ostatniego, a zacznę od ostatniego checkpointa? Możesz wychodzić z gry kiedy chcesz (wszystko co zebrałeś zostaje w Twoim ekwipunku), ale w przypadku questów i zadań musisz poczekać do jakiegoś checkpointu czy autozapisu, np. zabiłeś jakiegoś demona z questu i wyjdziesz przed autozapisem, to wszystko co zebrałeś dalej masz, ale przeciwnik razem z questem się zresetuje - tak naprawdę to też jakiś sposób na farmienie jeśli dany przeciwnik wyrzuca sporo dobrego lootu Ja np. miałem jeden taki quest, że musiałem części pewnego trupa pozbierać i po wykonaniu dostawałem spory loot - quest ten robiłem chyba ze 3-4 razy i za każdym razem zgarniałem końcowy loot zanim ostatni raz go zrobiłem i poczekałem do jakiegoś autozapisu. Raczej nie ma to zastosowania zbyt dużego do misji ściśle fabularnych gdyż zaraz jest jakiś zapis, ale też da się zrobić. I jeszcze jedno, czasem natkniesz się na takiego przygarbionego demona który po ciosie wyrzuca kasę i ucieka - ta kasa nie jest ważna, trzeba go gonić i ukatrupić zanim przejdzie przez portal bo w chwili śmierci wyrzuca masę stuffu. Edytowane 5 października 2013 przez DonSterydo 1 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 A jak to jest w coopie z lootem? Kto pierwszy ten lepszy? tak właśnie jest Dodam jedynie, że fanty są dla wszystkich, gdy gramy lokalnie (kanapowo). W kooperacji sieciowej każdy gracz ma oddzielny loot. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Ponawiam pytanie, ile mi jeszcze gry zostało - tylko dzisiaj sytuacja trochę się zmieniła bo ubiłem już Azmodana i wszedłem do Królestwa Niebios Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 W sumie to nie dużo. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) Kolosalna różnica w porównaniu do PC. Mam dopiero 25lv a już około 5 legendarnych - nie można było tak odrazu? Może wkońcu poczuję starą esencje diablo, a nie to co zrobili z PC. No i COOP na jednej konsoli, rozp**dala Edytowane 9 października 2013 przez Krzysztof Tomczak 3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 No i pierwsze przejście pękło - 39h. Teraz trzeba cisnąć Koszmar Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 A gdzie można sprawdzić statystki? Bo ja własnie nie mogę znaleść Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Jakie statystyki? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Select -> Kwadrat? Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Chodzi mi o, ile czasu gramy, ile minionów ubilismy, ile złota zebraliśmy itp Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Start -> Wyzwania. Czasu niestety nie zlicza. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Mam chyba plus 500% do golda a po przejściu gry 6 raz nadal muszę farmić 2,3M hajsu. masakra Macie jakieś miejscówki nadające się do farmy szmalu? Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Jak wygląda online w diablo ? Jest jakaś strefa pvp, w krórej mogę Cię ubić czy tylko i wyłącznie coop ? Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Jest specjalna arena do walk PvP. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Select -> Kwadrat? Ja Ci dam Select/Kwadrat na X360 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Select -> Kwadrat? Ja Ci dam Select/Kwadrat na X360 Heh, staję się sonybotem szybciej niż mi się wydawało ;]. Gierka jest obłędna. Gra mi się tak dobrze, że nawet nie wiem, kiedy z południa zrobiła sie 19. Właśnie zacząłem trzeci akt, 26 lvl, jakieś 350 dps. Legendy lecą jak szalone, już chyba z 5 mi wypadło i jeszcze kilka nie wiem jakim cudem, ale znalazłem w stashu. Dużo expa było za Beliala? Zginąłem równocześnie z nim i chyba nic mi nie zaliczyło Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 No i pierwsze przejście pękło - 39h. Teraz trzeba cisnąć Koszmar ILE????????? Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 No właśnie? 39 godzin? To mi zeszło do inferno tyle chyba nawet mniej, gra jest duuuuuużo lepsza od wersji PCtowej, mam 60 lvl i akutalnie 1wszy akt inferno 50k dps'u i 80k hp wjeżdzam w potworki jak w masło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi