czarek250885 324 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Info z PS3 site Pamiętacie jeszcze o Destiny of Spirits? Na początku kwietnia donosiliśmy, że Sony Computer Entertainment America złożyło wniosek patentowy na ten właśnie tytuł. Wiemy już, że gra będzie wydana ekskluzywnie na konsolę PS4, a dzisiaj dostaliśmy porcję dodatkowych, bardzo interesujących informacji. Poniżej przeczytacie klimatyczny wprowadzenie do świata przedstawionego w Destiny of Spirits, oraz wypunktowane informacje. Niestety, nie jesteśmy w stanie potwierdzić, czy są materiały autentyczne, wszystko opiera się na "plotce". Chociaż opis wydaje się być bardzo prawdopodobny. Pozwoliłem sobie przygotować szybkie tłumaczenie tej notki dla nieznających angielskiego, gdyby kogoś raziło moje tłumaczenie poniżej znajdziecie oryginał. Pieczęć jest złamana! Magia eldritch [prawdopodobna rasa] oddzielająca krainę Ludzi od królestwa bogów została przełamana. Zepsucie śmiertelników zalało krwią Empyrean, zmieniając raj w miejsce niewypowiedzianych cierpień. Oszalali bogowie pożerają anioły i ciskają klątwy na wiernych, podczas gdy demony uwalniają się z swoich więzień i sieją zamęt. Ciemniejące Niebo kusi wojowników zza Nexusa, a Destiny of Spirits wpada w ręce nielicznych nieustraszonych. Wyrusz na krucjatę przez wijące się pustkowia Imperium, otwarty świat jakiego jeszcze nie widziałeś Walcz z potwornymi bogami i ich sługusami w wymagających umiejętności potyczkach Graj w trybie kooperacji online z nawet trzema towarzyszami, lub nawiedź świat nieznajomych Zbieraj materiały i buduj z nich bronie i przedmioty, personalizując swoje wyposażenie Zaprojektowane specjalnie na konsolę nowej generacji Playstation 4 Zabierz Imperium ze sobą wszędzie dzięki możliwościom zdalnego grania Playstation Vita http://www.ps3site.pl/destiny-of-spirits-wychodzi-na-powierzchnie/155734 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Te informacje to tylko plota. Gra o takim tytule istnieje, ale rownie dobrze to moze byc tytul na vite. Do zamkniecia. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Od From Software? Nie wiem, bo Neogaf za cholerę nie chce wejść. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 2d sprite'y ... MEEEEHHHHH. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 temat można przenieść do działu vity Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Gra w to ktoś? Gierka spoko, mnie wciągnęła na maksa! Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 od jakiegos czasu zamierzam ja odpalic i sprawdzic, dwa dni temu sciagnalem darmowe montezuma arena i znowu to mnie wciagnelo, taki troche ubogi puzzle quest z tej wersji zrobili Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 od jakiegos czasu zamierzam ja odpalic i sprawdzic, dwa dni temu sciagnalem darmowe montezuma arena i znowu to mnie wciagnelo, taki troche ubogi puzzle quest z tej wersji zrobili Tylko zeby to wszystko bylo plynniejsze a tak ta gra jest strasznie powolna. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 w czerwcu zamykaja serwery gry, dziwna decyzja tym bardziej, ze jeszcze jakis czas temu chwalili sie, ze gre odpalilo milion graczy i dosc sporo osob w to gra, a produkcja caly czas byla wspierana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi