Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

wiesiek oficjalnie będzie na ps4?

down: no to bez lipy, akurat wieśka było mi szkoda, że na ps3 nie ma

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

wiesiek oficjalnie będzie na ps4?

Oczywiście że będzie.

Opublikowano

@Yakubu

Przecież nawet Mazzeo napisał, trzeci Wiesiek to multiplatforma, więc odpowiedź brzmi tak.

Opublikowano

Nie oglądałem konfy Sony(ale nadrobię!) i przeglądając wszystkie newsy jestem uradowany. Moje rendez-vous z kolejną "Czarnulką" - a bardziej taką z odcieniami szarości - już jest aranżowane. 

Hail to the Sony.

Opublikowano

Ciekawszych gier. Bo pod tym względem konfa MS była lepsza.

Nawet multiplatformy u Microsoftu były ciekawsze bo MGS V i wiesiek 3 >>>>> kupa >>>> wiesziajacy sie Assassin's Creed

Fakt konfa MS była lepsza, ale czy to jest aż takie ważne? Multiplatformy i tak bedą wyglądały tak samo. Jestem ogólnie w szoku jak Sony zagrało z PS4. Wszystko co powinni naprawić z PS3 zrobili w PS4. Od architektury, po cross czat,RAM, pad, a kończąc na cenie. Jakby granie jeszcze było za free to bym odjechał.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Fakt konfa MS była lepsza, ale czy to jest aż takie ważne?

No nieważne póki PS4 by nie wygrało gierkami, amirite? :]

Generalnie to jest dylemat u mnie taki

exy które chce vs tańsza konsola z pełnym (?) dostępem do używek

Choć nadal wierzę że MS się ogarnie i np. wywali obowiązkowego Kinecta i zrobią wersję bez niego za 399$ no i zreflektują się na używki. Gamestop i Redbox zbyt wielkie znaczenie mają w US by tylko gierki z PS4 mogłyby funkcjonować w tych sklepach.

Opublikowano

MS moze sie jeszcze wycofać z tego pomysłu na blokadę używanych gier i jest duże prawdopodobieństwo, że tak się stanie.

Edytowane przez pop

Opublikowano

MS nie wywali kinecta,bo to nie jest dodatek do xbone,tylko jego integralna część.

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko szkod ze Vita zostala tak potraktowana po macoszemu i malo gier zostalo zapowiedzianych na nia. The Walking Dead? God of War? WTF?!

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko szkod ze Vita zostala tak potraktowana po macoszemu i malo gier zostalo zapowiedzianych na nia. The Walking Dead? God of War? WTF?!

Vita

Potwierdzono, że do końca roku pojawią się następujące produkcje:

Batman: Arkham Origins Blackgate

Counterspy

Destiny of Spirits

Dokki Dokki Universe

Killzone Mercenary

Tearaway

God of War 1 i 2 HD

Final Fantasy X i X-2 HD

Flower

Dead Nation!

The Walking Dead: 400 Days

Opublikowano

Chuy, biore xszrota, killer instinct i rysę to będą tytuly startowe?

Opublikowano

Vita

Potwierdzono, że do końca roku pojawią się następujące produkcje:

Batman: Arkham Origins Blackgate

Counterspy

Destiny of Spirits

Dokki Dokki Universe

Killzone Mercenary

Tearaway

God of War 1 i 2 HD

Final Fantasy X i X-2 HD

Flower

Dead Nation!

The Walking Dead: 400 Days

Wiekszosc tytułów była juz wczesniej znana że sie pojawią na PS Vicie. Chodzilo mi o calkiem nowe zapowidzi,killery. Dead Nation,Flower,TWD,GOW I FAJNAL HD,nigga please

Opublikowano

Jak narazie mam podobny dylemat jak Mazz, chyba zreszta jak większość xbotow :)

Z tego co zaprezentowały obie firmy na chwile obecna, jeśli chodzi o gry to bardziej do mnie przemawia xbox one, pod tym względem sony trochę dało ciała, natomiast cena konsoli, bebechy, używki, bez bzdur typu kamerka i konieczność logowania co 24h przemawiają za ps4, ( tylko ja to ma sie do wcześniejszej wypowiedzi ze to od wydawcy bedzie zależeć ?)

Nie ma co czas pokaże jak sytuacja sie rozwinie, jak miałem brać jakaś konsole na premierę to raczej odłożenie to na 2014 ;)

Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do next genów :)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

brak blokady używek - JEST

brak konieczności podpięcia do neta - JEST

dobra cena na start - JEST

ps plus przechodzi na ps4 (3 gry na ps3,2 gry na vitę, 1 na ps4 co miesiąc) - JEST

MGSV i FFXV - JEST

Ficuś jednak dalej jest graczem i na pewno kiedyś dopłynie do portu zwanego ps4 :)

btw. Vita oficjalnie [*]

Opublikowano

Haha. Tyle gadania, analizowania, domysłów dotyczących nowych konsol przed E3 a jak dochodzi do decyzji to każdy zostaje w swoim obozie.
Opublikowano

Jak bedzie platyny to niech tylko sprobuja robic tak czesto konserwacje XD

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Jedynie co mnie teraz zastanawia jak bardzo i czy w ogole multiplatformy bedą dużo różnic sie miedzy xbox one a playstation 4, np takie the division :)

Opublikowano

Czy jest ktoś tutaj co napisze w tym momencie, ze kupi Xbox One? Czy jest ktos tutaj co napisze w tym momencie ze kupi PS4? :D

Edytowane przez pop

Opublikowano

Potwierdzono, że PS4 jest bez blokady regionalnej. Good.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Potwierdzono, że PS4 jest bez blokady regionowej. Good.

Kolejny "punch" w MS.

Opublikowano

A to co xone ma blokade? lol relikt średniowiecza 

Opublikowano

ja kupie ps4, a wlasciwie juz kupilem, na amazonie jest preorder za 349 funta z super saver delivery oraz Pre-order Price Guarantee. Zamowione :) :) :) czekam

Opublikowano

Haha. Tyle gadania, analizowania, domysłów dotyczących nowych konsol przed E3 a jak dochodzi do decyzji to każdy zostaje w swoim obozie.

No, bo przed e3 nie wiedzielismy tego co wiemy teraz?

mysl, to nie boli.

Biore Xa, bo ma miliard razy lepsza funkcjonalnosc (1sza konfa), zniszczyl ps4 grami, ma wbudowanego kinecta 2.0

PS4 za to dostal platny online xd

W sumie dobrze, mendrki z calego swiata zostana przy ps3 xd

Opublikowano

Jaczes - ten Ryse to przecież bieda straszna (gameplayowa)...

Ja oczywiście wybieram PS4, MS pokazał sporo gier ale zagrzało mnie tylko podczas Forzy i Halo, reszta takiego wrażenia jak KillZone4 na mnie nie zrobiło.

Dajcie na starcie KZ4, BF4, tego DriveCluba w PS+ jakaś nowa FIFA i święta spędzam z zapałkami w oczach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.