Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Oj, Sony może mieć trudno pobić tą konferencję.

W sumie M$ nie pokazał nic, co by naprawdę urwało dupę po za nowym MGSem.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

500 OJRO XD

Opublikowano

500 euro... no to u nas tak z 2299zł. Dupa, za drogo jak za takie coś.

Opublikowano

Te halo to było Halo 5? GT jak zwykle pociął mi streama.

Opublikowano

Normalna cena. Teraz sie tyle za komórki płaci.

Opublikowano

(pipi), dobra konfa jak nie wiem! Godne odbicie się od dna! Sony będzie trudno przebić. I co Sonyboty, powiedzcie, że było słabo, I dare you.

Beka z braków dźwięku (RAM się zapychał ;)?), windowsowych komunikatów i backspace'a w BF4 xD.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jak na następną generację opadu szczeny nie ma. IMO MGS V i Ryse to największe zaskoczenia. Reszta zgodnie z oczekiwaniami.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Te halo to było Halo 5? GT jak zwykle pociął mi streama.

Było po prostu Halo, bez 5, ale pewnie to wynika z tego że gra jest jeszcze we wczesnej fazie developingu.

Opublikowano

(pipi), dobra konfa jak nie wiem! Godne odbicie się od dna! Sony będzie trudno przebić. I co Sonyboty, powiedzcie, że było słabo, I dare you.

Nadal czekam na wiadomość co dalej z DRM, bo jak na razie unikają tematu jak ognia, xbocie.

Opublikowano

No i dodali bezwartosciowe Kinektozoro 2.0 do pudełek, więc 500E jakos jeszcze...

Opublikowano

Titanfall nawet spoko. Takie SHOGO, tylko mniejsze skalą i bardziej "brown". Może obadam na PC.

Opublikowano

raven dobra konfa, nawet bardzo dobra....ale kurcze, całkowicie bez fanbojowstwa - kazda gra jaka mnie na niej zainteresowala z MGSV na czele to multiplatforma. Zaden z exów M$ nie ruszył mnie nawet w gramie, nawet graficznie za wyjątkiem FZ5

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Titanfall? Mam nadzieje, że coś pokażą po tym jeszcze bo jak nie to bardzo słabe zakończenie konfy.

Opublikowano

Nadal czekam na wiadomość co dalej z DRM, bo jak na razie unikają tematu jak ognia, xbocie.

Prawda, ani słowa o tym nie było, bardzo mnie to martwi, bo tylko potwierdza te złe plotki :(.

Opublikowano

Master Czif zakłada kaptur na kask <ok>

lol, fakt xD

nosi ubranko by nie zakurzyć za(pipi)iszczej zbroi ta

Opublikowano

Co mówili o tej rewizji X360?

Opublikowano

Srednie to  titanfall ale nie jest zle. Troche Hawkenem zalatuje

Opublikowano

Widzę, że niektórym próg oczekiwań się tak obniżył, że są zachwyceni, że ms w ogóle jakiekolwiek gry pokazało. Średniawka na maksa, a poza Forzą jedyne gry, jakie podnoszą ciśnienie to i tak multiplatformy

Opublikowano

jedynie DR3 dobry, mgs multilatforma reszta gier kosmiczne szczeeeeeeeeelanki nie dla mnie, jak sony pokaże U4 to wygra xDDD

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Konferencja przyznam, że w porządku. Dobrze się ogląda. Inna sprawa, że ani konsola, ani gry kompletnie mnie nie interesują. Same strzelanki, albo porty z PC. Przechwałki o 60fps, choć na PC od lat mamy to samo. Cena i sam system i jego ograniczenia też nie zachęcają. M$ mierzy w klienta spragnionego akcji i rozpierduchy na tych targach. Osobiście już dawno szukam czegoś innego w grach, więc kolejne brązowe strzelaniny - czy to do zombie, czy to do robocików - kompletnie mnie nie wzruszają.

Pozostaje czekać co pokaże PS4. Niby wszystko przemawia za nimi na chwilę obecną, ale mimo wszystko boję się, że wyjadą też z jakimś swoim odpowiednikiem DRM, albo inną uciążliwością.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.