Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Urwało mi neta na kilka minut podali cenę mniejszej 360??

Opublikowano

Dobra konferencja. Sporo gier, mało gadania. Oby Sony poszło ta samą drogą.

Opublikowano

W sumie ta konfa biorąc pod uwagę exy była tak słaba, że wystarczy, że Sony pokaże gameplay z Uncharted 4 i już wygra.

Co na plus to sama forma prowadzenia konfy. Mało gadania o bzdurach tylko gry, gry i jeszcze raz gry. Jeśli Sony zawali to właśnie na tym polu gadając o słupkach, statystykach itd.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Fanboje PS jak zwykle niezadowoleni XD Beka.

Trzeba czekać z miesiąc na jakieś gejpleje, gdyby nie trailery to ta konfa by musiała ze 3h trwać.

Opublikowano

Spoko konferencja. Z exclusive'ów FM5 najlepsze.

A i tak show skradł MGS5.

Opublikowano

MGS ooo. Nie ma co jak bedzie hajs biore MGS HD :)

Opublikowano

Konferencja przyznam, że w porządku. Dobrze się ogląda. Inna sprawa, że ani konsola, ani gry kompletnie mnie nie interesują. Same strzelanki, albo porty z PC. Przechwałki o 60fps, choć na PC od lat mamy to samo. Cena i sam system i jego ograniczenia też nie zachęcają. M$ mierzy w klienta spragnionego akcji i rozpierduchy na tych targach. Osobiście już dawno szukam czegoś innego w grach, więc kolejne brązowe strzelaniny - czy to do zombie, czy to do robocików - kompletnie mnie nie wzruszają.

Pozostaje czekać co pokaże PS4. Niby wszystko przemawia za nimi na chwilę obecną, ale mimo wszystko boję się, że wyjadą też z jakimś swoim odpowiednikiem DRM, albo inną uciążliwością.

WPIS, konfa sama w sobie super ale gry całkowicie mnie nie jarają. Poza MGSV i Witcher3 nie widzę nic dla siebie w nowej generacji gier. Do tego oba to multiplatformy.

Opublikowano

4jaEGoh.gif

To była najlepsza konferencja Microsoftu od lat

W życiu bym się nie spodziewał że przez półtorej godziny nie usłyszę nic o Dance Central, KInect Sports i aplikacjach.

Same gierki i to jakie. Na dodatek Battlefield 4 i Halo 5 w 60 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fpsach.

A Titanfall na koniec zmiażdżył mi beret.

Xbox One łykam. W 2014 roku.

Opublikowano

Konfa nie taka zla. Bedzie beka z braku dziwku i windowsa w tle. Fany ten MGS5. Wiadomo, ze i tak kupie na ps4.

Opublikowano

Bardzo fajnie się oglądało tą konferencję. Gry, gry i jeszcze raz gry, bardzo na plus. Inna sprawa, że najlepsze były multiplatformy(MGS <3), zupełnie mnie MS nie przekonał do kupna Xone. Zobaczymy co pokaże Sony.

Opublikowano

Titanfall zrobił na mnie największe wrażenie, bardzo fajny gameplay. Reszta, szczerze mówiąc tak średnio, Ryse wygląda super, ale gameplay do mnie nie przemawiał, ciągle zwolnienia i qte. Z Forzy za mało pokazali, ale super pomysł z AI przeciwników. MGSa nie widziałem. Aaa no i Quantum Break, bardzo fajny motyw z zatrzymaniem czasu. Brakowało czegoś naprawdę mocnego, gry, której grafa kopnie mnie w twarz, tego po prostu nie było. Ale konferencja naprawdę udana, skupili sie na grach.

No i plus za PS+ w XBL.

Aha, cena, 500 euro to sporo, liczyłem jednak na mniej.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

4jaEGoh.gif

To była najlepsza konferencja Microsoftu od lat

W życiu bym się nie spodziewał że przez półtorej godziny nie usłyszę nic o Dance Central, KInect Sports i aplikacjach.

Same gierki i to jakie. Na dodatek Battlefield 4 i Halo 5 w 60 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fpsach.

A Titanfall na koniec zmiażdżył mi beret.

Xbox One łykam. W 2014 roku.

Halo w 60 FPS?

Opublikowano

Konfa niczego sobie, MGSV przekozak <3

Opublikowano

Czekamy na Destiny na konfie Sony.

Opublikowano

Nie no.. nie gadajcie. Konferencja niezła. Miały być gry i były. Inna sprawa, że największe wrażenie zrobił.. MGS xD

Poza tym graficznie ładnie Ryse, ten Quantum cos tam i Forza. Reszta bez szału.

Opublikowano

Titanfall to taki COD SF, tylko DR3 fajny ex na x-a reszta średnie kosmiczne bzdety, MGS V bardzo bardzo dobry. Spoko że pokazali tyle gier no ale za dużo szczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelanek na premierę TITANFALL BF 4 COD na ms4 jeszcze killzone i na xa Halo 5 ?, masakra.

Edytowane przez BoroBoro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.