Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

titanfall moj klimat (mechy) nie sledzilem to bedzie ex?

tak

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Na muve.pl Xbox One za 2099złotyszy

Opublikowano

2100? Tanio. Oby PS4 też w tej granicy się zamknęło.

Opublikowano

Konfa zdecydowanie na plus. Moze nie wszystkie tytuly mi przypasily ale wkoncu skupili sie na grach :)

Poczatek pokazu z Ryse - bylem przekonany ze CGI.

Tak samo Quantum Brake...jak tak maja wygladac gry na slabego xboxa to az boje sie co pokaza na PS4 xD

Opublikowano

Ryse lekko przycinalo. Tylko DR3 mnie zainteresował. No i KILLER INSTINCT!!! Czemu tak mało o nim pokazali? Crimson Dragon przenieśli na nową konsolę. Project spark LOL wogole bym z tym nie wyskakiwal. Niestety KI nie ratuje w moich oczach tej konsoli. Wstrzymuje się z kupnem. Nie mam XBONEra.

Opublikowano

tak

Nie bedzie na PC?

Opublikowano

Bardzo dobra konferencja. Same konkretne gierki, zero Kinecta i innego syfu. Oby u Sony było równie dobrze.

Opublikowano

Microsoft ogłasza DRM - Każdy Polak się zarzeka że ma w (pipi)e taką konsolę i kupić ma zamiar PS4. Ogólnie wygląda na to że MS w Polsce sprzeda może z 5 sztuk konsol. Wszechobecna nienawiść.

*parę dni później*

Microsoft pokazuje kilka gier - Masowe spuszczanie się, nagle każdy jest strasznie zainteresowany konsolą. Ogólnie wygląda na to, że X-One sprzeda się lepiej niż PS4. Wszechobecny spust.

I to było wiadomo od zawsze. Ludzkie myśli są zmienne jak chorągiewki na wietrze ;p

[EDIT]

Mały edit - PS3 kosztowało 499 Euro z tego co kojarze, to przeliczyli to u nas na 2799 zł chyba. Coś mi się nie chce wierzyć w te 2099 zł ;p

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Ryse lekko przycinalo. Tylko DR3 mnie zainteresował. No i KILLER INSTINCT!!! Czemu tak mało o nim pokazali? Crimson Dragon przenieśli na nową konsolę. Project spark LOL wogole bym z tym nie wyskakiwal. Niestety KI nie ratuje w moich oczach tej konsoli. Wstrzymuje się z kupnem. Nie mam XBONEra.

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale konfa trwała 90 minut ;)

Opublikowano

Ah.. gdzie ma być stream z tej prezentacji Forzy 5?

Opublikowano

tak

Nie bedzie na PC?

I na 360.

Opublikowano

Konfa bez szału.
Brawo, za same gry, bez pieprzenia i bez kinkieta.

Ale MGS, BF, W3, to mulitiplatformy.

A exy, to nic orygionalnego serio.
Gold + ściągnięty od PS+
Project spark ściągnięty od LBP
klon splinter cella
quantum break dalej nie wiadomo o co chodzi
halo ktore nikogo
titan fall okej, ale nie moje klimaty
sunset overdrive i dead rising z exow najlepsze dla mnie.(chociaz ten pierwszy nie pokazal gameplaya)
Ryse wygląda super, al te qte niepokoją.

Ogólnie było dobrze, ale srsly, jak ktoś ma mokro po tej konfie to niskie wymagania ma bardzo. Wcale nie trudno pobić tę konfę, ale to się zobacyz.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

MGS V i Dead Rising 3 zniszczyło mi banie, zwłaszcza ten drugi. Jeśli faktycznie gra Capcomu będzie exem, a nie jest to papką na poczekaniu to raczej Sony nie ma prawa zapowiedzieć tytułu który by mnie bardziej elektryzował od DR3.

Opublikowano

Mi o dziwo Killer Instinct się najbardziej podobało - wyglądaj ka mix Mortal Kombat ze Street Fighter.

Opublikowano

DR3 miodzio, Titanfall tez mi sie podobal - w koncu jakis potencjalnie skillowy multi fps na konsole.

Opublikowano

Microsoft ogłasza DRM - Każdy Polak się zarzeka że ma w (pipi)e taką konsolę i kupić ma zamiar PS4. Ogólnie wygląda na to że MS w Polsce sprzeda może z 5 sztuk konsol. Wszechobecna nienawiść.

*parę dni później*

Microsoft pokazuje kilka gier - Masowe spuszczanie się, nagle każdy jest strasznie zainteresowany konsolą. Ogólnie wygląda na to, że X-One sprzeda się lepiej niż PS4. Wszechobecny spust.

I to było wiadomo od zawsze. Ludzkie myśli są zmienne jak chorągiewki na wietrze ;p

Ja tu nie widzę żadnego zachwytu. Większość mówi, że konfa fajna ale mało interesujących, ekskluzywnych gier.

Opublikowano

Dobra konfa, ale zabrakło system sellera (nowego, bo Forza i Halo już nie grzeją). Ryse ma super klimat, ale te QTE... :confused: Fajnie, że będzie Killer Instinct.

Beka z ceny, ciekawe ile krzykną za PS4.

Opublikowano

Ta gierka od Black Tusk wyglądała na jakiś stealth action, tylko skoro nie podali nawet tytułu to pewnie wyjdzie w 2015;/

Opublikowano

Ja tylko przypominam że przez parę dni w internecie można było wyczytać

"Gearsy Halo Forza i Kinect"

Zapowiedzieli za to

- Ryse

- Project Spark

- Killer Instinct

- Quantum Break

- Sunset Overdrive

Każda gra inna pod każdym względem, a nadal niektórym mało.

Opublikowano

Konfa bardzo dobra ale gry mnie nie jarają poza DR3.

MGS i W3 wygrały ale to multiplatformy :P

Opublikowano

Pogubiłem się. Dam plusa osobie która wypisze które z tych wszystkich gier wyjdą na PC, PS4 a które jako ex na XboxOne.

Opublikowano

Właśnie koleś z Cryteka na GT powiedział, że walka w Ryse była przyspieszona x2 ;d

Opublikowano

NIe było źle, pokazali gierki, ale mnie żaden z tych eksów nie jara narazie ;/ halo i forza do zarzygania, to to z mechami fajne, b4 i wieśka ogra sie na pc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.