Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

No sporo exów, oby dotrzymali tą formę przez co najmniej 4 lata. ;)

Opublikowano

Najlepszy był klatkujący samograj Ryse i doczytująca się plastikowa grafa w forzie.

Opublikowano

Pokazali 10 exów na Xbone.

Halo, DR3, TItanfall, shit od Rare, Sunset Overdrive, Project Spark, Forza, Ryse, Quantum Break, Killer Instinct.

10 z 15 :sorcerer:

Opublikowano

Konfa bez szału.

Brawo, za same gry, bez pieprzenia i bez kinkieta.

Ale MGS, BF, W3, to mulitiplatformy.

A exy, to nic orygionalnego serio.

Gold + ściągnięty od PS+

Project spark ściągnięty od LBP

klon splinter cella

quantum break dalej nie wiadomo o co chodzi

halo ktore nikogo

titan fall okej, ale nie moje klimaty

sunset overdrive i dead rising z exow najlepsze dla mnie.(chociaz ten pierwszy nie pokazal gameplaya)

Ryse wygląda super, al te qte niepokoją.

Ogólnie było dobrze, ale srsly, jak ktoś ma mokro po tej konfie to niskie wymagania ma bardzo. Wcale nie trudno pobić tę konfę, ale to się zobacyz.

byłby plusik jakbym miał, konfa super montazem ale gry exy średnie, a reszta to multiplatformy i ogolem za duzo fps i strzelanek

Opublikowano

Bardzo dobra konferencja. W końcu można było obejrzeć konfę MS bez krzywienia się z powodu Kinecta czy bzdur z TV :) Tylko gry i o to chodziło.

Opublikowano

Microsofcie nie spieprzyłeś tego, bardzo dobra konferencja, czekam na odpowiedź Sony.

Najbardziej zrobił mnie oczywiście Battlefield 4 :]

Opublikowano

Mnie rozwalił BF4, szkoda że był z PC. Forza też bardzo fajnie wyglądała, no i Killer Ins. też fajnie wygląda, Ogólnie konfa na +, mimo problemów z dźwiękiem i dźwiękami z windowsa :), gorzej niż przed 2 tygodniami i tak nie mogło być.

Opublikowano

Ja tylko przypominam że przez parę dni w internecie można było wyczytać

"Gearsy Halo Forza i Kinect"

Zapowiedzieli za to

- Ryse

- Project Spark

- Killer Instinct

- Quantum Break

- Sunset Overdrive

Każda gra inna pod każdym względem, a nadal niektórym mało.

Jestes na Polskim forum jakie chcialbys przeczytac komentarze?

:D

Opublikowano

Quantum Brake rewelka dla tych paru scenek jestem wstanie przytulić nowego iXa.Wyglada na to że Remedy nadal w formie.

Opublikowano

Szczerze mowiac to z exów najbardziej zapadło mi w pamięć KI i Forza. Reszta średnio mnie jara, ale przyznam - konferencja bardzo w porządku.

Opublikowano

Dobra konferencja. Gry i jeszcze raz gry. Największe zaskoczenie eksluziw od Insomniac. Wiedzmin poraża grafiką, gra z otwartym światem, tak wyglądające. MGSV również bardzo zacnie. Ogólnie pod względem technicznym nic mnie nie zniszczyło, jest poprawnie... tylko.

Ryse, sądziłem ze Crytek zarządził graficznie, a tu mocno średnio.

Opublikowano

Przez chwilę w dashu było widać jedną grę której nie zapowiedzieli - jakaś inna produkcja o zombie - "Dead Skin" jeśli dobrze pamiętam.

Opublikowano

Pogubiłem się. Dam plusa osobie która wypisze które z tych wszystkich gier wyjdą na PC, PS4 a które jako ex na XboxOne.

- Killer Instinct

- Project Spark

- Quantum Break

- Ryse

- Forza 5

- D4 (cokolwiek to jest)

- Crimson Dragon

- Sunset Overdrive

- nowe Halo

wszystko tylko na XONE. + Titanfall który chyba wyjdzie też na PC.

Opublikowano

Ja tylko przypominam że przez parę dni w internecie można było wyczytać

"Gearsy Halo Forza i Kinect"

Zapowiedzieli za to

- Ryse

- Project Spark

- Killer Instinct

- Quantum Break

- Sunset Overdrive

Każda gra inna pod każdym względem, a nadal niektórym mało.

Ryse- wszyscy widzieli, żaden szanujący się fan x360 nie gra w takie skaczące samograje

Project Spark- LBP na Xa, już sikam z zachwytu

-Killer Instnict- serio? dobra bijatyka od kogo?

Quantum break- za(pipi)ista zapowiedź,  nie wiedzieć czego.

-Sunset Overdrive- to samo co wyżej

Te zapowiedzi bez gameplayów, jak uczy historia to możemy zobaczyć równie dobrze na Xbox two.

Mnie rozwalił render logo studia Black Tusk -_-

Opublikowano

Pokazali 10 exów na Xbone.

Halo, DR3, TItanfall, shit od Rare, Sunset Overdrive, Project Spark, Forza, Ryse, Quantum Break, Killer Instinct.

10 z 15 :sorcerer:

Było więcej - ta epizodyczna gra D4 czy jaoś tak. Jeszcze jakaś produkcja na XBLA od jakiegoś reżysera, nie pamiętam tytułu oraz Crimson Dragon.

I jeszcze produkcja Black Tusk.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A i plusik za grę swery65, brawo MS za spiknięcie się znim

Opublikowano

DR3 miodzio, Titanfall tez mi sie podobal - w koncu jakis potencjalnie skillowy multi fps na konsole.

Skillowy? Przecież to kalka CoŚ.
Opublikowano

Było lepiej od wcześniejszej konferencyjnej porażki, ale póki co tylko Ryse (które może zostać jeszcze bardziej uproszczone od Asasyna) mnie jara, bo lubię ten setting i klimat. Z ceną pojechali dość mocarnie. Zobaczymy co przyniesie godzina 3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.