Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Gry nie miały dat premier, więc mogą równie wyjść za dwa lata.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Jak by kogoś interesowało na GT pokazują gameplay Thief'a z Ps4.

Opublikowano

Pokazali 10 exów na Xbone.

Halo, DR3, TItanfall, shit od Rare, Sunset Overdrive, Project Spark, Forza, Ryse, Quantum Break, Killer Instinct.

10 z 15 :sorcerer:

Było więcej - ta epizodyczna gra D4 czy jaoś tak. Jeszcze jakaś produkcja na XBLA od jakiegoś reżysera, nie pamiętam tytułu oraz Crimson Dragon.

I jeszcze produkcja Black Tusk.

D4 też ex? Umknęło mi.

Czyli wychodzi na to, że już znamy te 15 exów, które MS zapowiadał na poprzedniej konfie.

Nie ma żadnego RPG :(

Opublikowano

EA żeby wygrać konfę musi pokazać tylko Mirrors Edge 2
Ubisoft żeby wygrać konfę musi pokazać tylko Beyond Good & Evil 2

<trzyma kciuki>

Opublikowano

Ach, no i oczywiście Battlefield zrobił niemałe wrażenie, no ale wersja PC to wiecie.

Opublikowano

Pogubiłem się. Dam plusa osobie która wypisze które z tych wszystkich gier wyjdą na PC, PS4 a które jako ex na XboxOne.

wszystko tylko na XONE. + Titanfall który chyba wyjdzie też na PC.

Titanfall oprócz PC wyjdzie też na X360.

Opublikowano

To sie nie popisali chlopaki, jak zobaczylem tego Minecrafta to omalo nie peklem ze smiechu :) Dobrze, ze byl chociaz Wiedzmin i Forza, ten caly Rise to w ogole nic specjalnego, a juz nie wspomne o tych cynglach robionych pod Kinecta. Pokaz Sony i tak bedzie huczniejszy juz ze wzgledu na fakt, ze pokaza PS4 i wcale nie musza sie duzo przykladac, zeby zaprezentowac ladniejsza konsole. Ogolnie lipa, no co tu duzo gadac. 

Opublikowano

a dobra :) wtopa ale i tak strasznie słabo to wygląda, prawie jak Wiesiek 3 

Weź nie pyedol, Wiedźmin 3 to jedna z lepszych gier tej konferencji.

Czekam jak ludzie wrzucą gameplay z Thiefa bo ominęło mnie.

Opublikowano

Ja tylko przypominam że przez parę dni w internecie można było wyczytać

"Gearsy Halo Forza i Kinect"

Zapowiedzieli za to

- Ryse

- Project Spark

- Killer Instinct

- Quantum Break

- Sunset Overdrive

Każda gra inna pod każdym względem, a nadal niektórym mało.

Ryse- wszyscy widzieli, żaden szanujący się fan x360 nie gra w takie skaczące samograje

Project Spark- LBP na Xa, już sikam z zachwytu

-Killer Instnict- serio? dobra bijatyka od kogo?

Quantum break- za(pipi)ista zapowiedź,  nie wiedzieć czego.

-Sunset Overdrive- to samo co wyżej

Te zapowiedzi bez gameplayów, jak uczy historia to możemy zobaczyć równie dobrze na Xbox two.

Mnie rozwalił render logo studia Black Tusk -_-

No i? Przedstawili inne, oryginalne gry, nie tylko strzelanki i to jest fakt. To czy będą one dobre to inna kwestia.

Opublikowano

Bardzo dobra konfa,ale trochę za mało by zmazać złe wrażenie.

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC) i były warte uwagi można policzyć na placach jedenj ręki.Najwięcej ludzi zachwyca się BF4 z PC i multiplatformowym MGSV xD

To powinno wystarczyć za podsumowanie.

Opublikowano

LBP w nowych szatach już spoko, co?

Opublikowano

konfa bardzo udana, to co było widać przede wszystkim to ile kasy wpompowali w exclu co zawsze jest największa kartą przetargową, było trochę kupy (Minecrafti i "Project zrób sobie grę i w nią graj" Spark) ale nie nudziłem się w ogóle, a spodziewałem się kompromitacji totalnej z zalewem dealów DLC i opłacanych thirdparties, było inaczej i cieszę się z takiego obrotu spraw, PS4 ma godnego konkurenta

co mnie interesuje :

Ryse - wygląda fenomenalnie, może będzie nowym flagowym tytułem dla Xbone? wszystko możliwe

Killer Instinct - dokładnie tej gry brakowało w lineupie Xa, teraz mogę ten lineup traktować na serio

Dead Rising 3 - imponujące swarmy zombioli, w końcu to wygląda tak jak powinno być zawsze - nie można się przepchać przez zerg, RAM się na coś przydał

Titanfall - paskudne toto ale gameplayowo ciekawsze od battlefieldów i codów, będę to miał na oku

D4 i Quantum Break też bardzo eleganckie pozycje

spodziewałem się ogłoszenia dealu z twitch, bardzo mi się podoba ten kierunek, stworzą sobie samonakręcające się xboxowe getto, wliczając to social stuff z lajkami, drugim ekranem na tablecie itp.

podsumowując :

w końcu czuję że jest jakiś wybór konsoli (albo wzięcie obu, najlepszy deal), nie miałem takiego uczucia przy PS3-X360, lineup tego drugiego był dla mnie niewystarczający (Gearsy dalej długo nic) natomiast tutaj jest znacznie ciekawiej i Sony ma co przebijać za kilka h

przesadzili lekko z ceną ale kto ma kupić to kupi, Dekoder nadal jest w grze :)

Opublikowano

a dobra :) wtopa ale i tak strasznie słabo to wygląda, prawie jak Wiesiek 3 

Weź nie pyedol, Wiedźmin 3 to jedna z lepszych gier tej konferencji.

Czekam jak ludzie wrzucą gameplay z Thiefa bo ominęło mnie.

A czy ja napisałem że jest zła ? pisałem o grafice na Xone. Więc zażyj valium i czytaj ze zrozumieniem  

Opublikowano

Myslicie, ze bedzie jeszcze jakis pokaz Thiefa? Akurat lepilem na tronie ;/

Opublikowano

Myslicie, ze bedzie jeszcze jakis pokaz Thiefa? Akurat lepilem na tronie ;/

Wlacz stream GT i przewin do tylu.

Opublikowano

Ja tylko przypominam że przez parę dni w internecie można było wyczytać

"Gearsy Halo Forza i Kinect"

Zapowiedzieli za to

- Ryse

- Project Spark

- Killer Instinct

- Quantum Break

- Sunset Overdrive

Każda gra inna pod każdym względem, a nadal niektórym mało.

Ryse- wszyscy widzieli, żaden szanujący się fan x360 nie gra w takie skaczące samograje

Project Spark- LBP na Xa, już sikam z zachwytu

-Killer Instnict- serio? dobra bijatyka od kogo?

Quantum break- za(pipi)ista zapowiedź,  nie wiedzieć czego.

-Sunset Overdrive- to samo co wyżej

Te zapowiedzi bez gameplayów, jak uczy historia to możemy zobaczyć równie dobrze na Xbox two.

Mnie rozwalił render logo studia Black Tusk -_-

No i? Przedstawili inne, oryginalne gry, nie tylko strzelanki i to jest fakt. To czy będą one dobre to inna kwestia.

Oryginale? Co tam było oryginalnego? Jedyne gameplaye jakie pokazali to były strzelanki i LBP. Oryginalność +10

Acha i był jeszcze gameplay Ryse. Tego faktycznie jeszcze nie było, samograjowy slasherek (cios, QTE, pewnie na hard będzie cios,cios, QTE) , tego nam było trzeba. W ilu ten flagowiec klatkach chodził, 15?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC) i były warte uwagi można policzyć na placach jedenj ręki.

Masz 12-13 palców w jednej ręce?

Najs :P

Opublikowano

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC) i były warte uwagi można policzyć na placach jedenj ręki.

Opublikowano

Shootery zazwyczaj mnie nie porywają, ale Titanfall wyglądał dobrze.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC)

O, znowu Ci, co jak coś na PC to od razu nie jest eksem, a w drugim temacie zaraz toczą bekę z bluskrinów i instalowania sterowników.

Opublikowano

"Warte uwagi" to chyba slowo klucz w jego wypowiedzi.

Mialo byc 20 exow, nie bylo. Ale konferencja niemniej jednak byla za(pipi)ista, osobiscie rusza mnie Forza, DR3, Ryse i Halo (Titana ogram na PC), poki co troche za malo, wiec nad zakupem pomysle najpredzej za 2-3 lata jak jeszcze doloza do biblioteki cos wartego grzechu w postaci online check-upa i DRMa.

Najwieksze wrazenie wywarl Wiedzmin 3 i MGS V, jak na ironie :).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No wylicz te exy, które nie ukażą się na PC. 

Opublikowano

Beton to beton,nie ma co oczekiwać zbyt wiele,nawet umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.