Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Gry nie miały dat premier, więc mogą równie wyjść za dwa lata.

przeciez to nie Sony ktore zapowiada gry i ich nie wydaje... vide GT5 czy Last Guardian

GT5 nie wydali?

ile po zapowiedzi?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Nie wiem co chcecie od Ryse. Szykuje się gra ze świetnym klimatem. Jeżeli gra będzie miała dobra fabułę,ciekawe postacie to qte można wybaczyc. I o co kaman z tymi qte? Jak są w God of Warze spoko,PODKRESLA FILMOWOSC itd a jak Ryse ex na xone to SAMOGRAJ!1!

Opublikowano

pajgi pisz sobie co chcesz. Jeszcze parę dni temu była mowa o grach na kinecta i samych strzelankach. Pokazali inne gatunki i nadal niektórzy kręcą nosem.

Akurat ja byłem jedną z może 2-3 osób na forumku, która nie skreślała tego Xa. Może Ci co się spodziewali zapowiedzi gier na Kinecta czują się przyjemnie rozczarowani, ale ja liczyłem na coś naprawdę dobrego i wartego uwagi, a nie pokazówkę z przeciętnie zapowiadających się gierek. Tak serio, zabiło Cię coś na tej konfie? Jakaś gra sprawiła, że zapragnąłeś wydać 2 tysiaki na nową konsolę? Grafa? Nic specjalnego. Zachwycający, nowatorski, albo chociaż wyglądający na dopracowany gameplay? Chyba tylko ten Titan wygląda na coś co przyciągnie mnie przed ekran TVka, ale podobno wystarczy, że podłącze go pod PC (nie zdziwię się jak do DR3 też wystarczy ten zestaw). Cała reszta, to nic nie znaczące rendery/niby gameplaye. Może za rok-dwa będzie warto zainwestować w ten system, ale teraz nawet nie biorę tego pod uwagę.

Szprota- te QTE w Ryse bardziej przypominają bardziej te z HR niż Goda, a to jak na grę akcji trochę słabo

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Lionel, jakbyś nie zauważył, walka w Ryse OPIERA się na QTE.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Było Ryse, a tu się nagle okazuje, że fani PS nie lubią QTE XD

załosne pie,rdolenie

Nie p***** a sama prawda i to jest właśnie w was najlepsze fani PS :)

Mnie tam ta gra ryrała i teraz tym bardziej mnie ryra. Nie zmieniam poglądów jak PSowe chorągiewki :) Miała być beka z MS i Kinecta, a jest beka z fanów PS bo im się nagle same multiplatformy podobają :D

Opublikowano

Nie wiem co chcecie od Ryse. Szykuje się gra ze świetnym klimatem. Jeżeli gra będzie miała dobra fabułę,ciekawe postacie to qte można wybaczyc. I o co kaman z tymi qte? Jak są w God of Warze spoko,PODKRESLA FILMOWOSC itd a jak Ryse ex na xone to SAMOGRAJ!1!

W God Of War nie trwa to jednak wieczność i jest tylko przy finisherach, w tym Ryse czas zwalnia by inwalida nie pomylił się co wciska. Jak już pisałem, taką gierkę można skoczyć na macie do tańczenia.

Opublikowano

sneak peak, to powinno byc karalne

Opublikowano

Pokazali tylko krótki teaser nowego Killzone'a. 

Opublikowano

załosne pie,rdolenie

Mnie tam ta gra ryrała i teraz tym bardziej mnie ryra. Nie zmieniam poglądów jak PSowe chorągiewki :) Miała być beka z MS i Kinecta, a jest beka z fanów PS bo im się nagle same multiplatformy podobają :D

żałosne pierdo.lenie

Opublikowano

Eee, ten teaser Killzona biedny :( Jakiś ciapaty - generał i laska w płaszczu helgastów...

Opublikowano

Konfa niezła (chociaż szkoda że gry puszczali z windowsa, ale widać, że niektórym przestało to nagle przeszkadzać ;) ), świetnie, że skupili się grach, ale oprócz MGSV i W3, jak dla mnie nic dupy nie urywał.o Co do tych ex'ów:

- Killer Instinct - nie interesują mnie bijatyki, ale dla fanów mordobić na pewno świetny ex

- Project Spark - dobrze, że Xbox ma w końcu odpowiednik LBP - "play, create & share"

- Quantum Break - widzieliśmy jedną cutscenkę, więc trudno oceniać, ale to Remedy więc nie powinno być źle

- Ryse - widać, że ta gra najpierw powstawała na kinecta i ciekawe, że xbotom nagle nie przeszkadzają QTE

- Forza 5 - ok wyścigi, nic dodać nic ująć

- D4 (cokolwiek to jest)

- Crimson Dragon - to chyba też na kinecta, a tak w ogóle czy ta gra nie była już zapowiedziana z rok czy dwa lata temu na 360, jak długo to jeszcze będą przekładać

- Sunset Overdrive - przyznać się kto kupił/lub zamierza kupić Fuse?? No właśnie...

- nowe Halo - taką zapowiedź to sobie mogli darować, chodzi mi oto, że żadnych konkretów, mogli to spokojnie zostawić na przyszły rok, przecież i tak by każdy wiedział, że nowe hejlo powstaje.

Opublikowano

Już za godzinkę EA, jak to szybko leci cholera.

Opublikowano

Ty masz klapki na oczach ? w Ryse praktycznie co ruch masz qte jak ma tak wyglądać cała rozgrywka to ja dziękuje chyba że da się je wyłączyć..Dobra fabuła w dziele Crytek :pinch: klimat ma owszem i na razie jest to jedyna rzecz dzięki której nadal będę się przyglądał temu tytułowi.

Opublikowano

Titanfall zrobił wrażenie na mnie bo zapowiada się wreszcie jakaś świeżość w FPSach. No, ale to wychodzi także na PC i są plotki, że wyjdzie na PS4. Do tego MGSV no, ale to multiplatforma.

Szczerze myślałem, że będzie gorzej. Było parę zaskoczeń takich jak np nowe Halo czy gra od Insomniac. Ryse zaskoczyło mnie negatywnie bo jest po prostu drętwe, no, ale to gra Crytek...

Cena całkiem niezła, pewnie zawyżona przez Kinecta.

Opublikowano

załosne pie,rdolenie

ONE MAN PARTY

Opublikowano

Ryse chętnie bym ograł,ale wydać na to 200-300 zł bez możliwości odsprzedaży?To nie jest gra,na której widok mam opad szczeny i spoglądam w portfel by szukać w nim na nią kasy.Problem z xbone jest taki póki co,że NAPRAWDĘ MOCNO trzeba będzie teraz każdy zakup przemyśleć.Wydawanie pieniędzy na potencjalne średniaki,będzie tylko dla ludzi,którzy naprawdę nie mają co robić z kasą.

Opublikowano

co za problem powiedziec ze pokazemy 15 exów, gdy czesc z nich to tylko krótkie filmiki cgi  bez dat i gameplayu? to sony moze dac takich 30 i bedzie wiecej, tylko ze sonyklapy beda grzmiały,  a don dostał najlepsza kość nagle ;]

Opublikowano

Titanfall zrobił wrażenie na mnie bo zapowiada się wreszcie jakaś świeżość w FPSach. No, ale to wychodzi także na PC i są plotki, że wyjdzie na PS4. Do tego MGSV no, ale to multiplatforma.

Co tam świeżego? Setting jak w Vanquish, tyle, że w grze Mikamiego był przynajmniej oryginalny gameplay, na tle innych TPS-ów.

Opublikowano

Plotki na temat cenny XONE się sprawdziły to i pewnie przy cenie PS4 się sprawdzą jeśli tak to będzie różnica 100$ na korzyść Sony.

Opublikowano

szczerze mowiac jak widze te amerykanskie mordy to mi sie chce rzygac, nowe buty siary > xboxone

knack na gt

przyznam że fajnie to nawet wyglada momentami, chetnie bym w to pograł

Opublikowano

Ty masz klapki na oczach ? w Ryse praktycznie co ruch masz qte jak ma tak wyglądać cała rozgrywka to ja dziękuje chyba że da się je wyłączyć..Dobra fabuła w dziele Crytek :pinch: klimat ma owszem i na razie jest to jedyna rzecz dzięki której nadal będę się przyglądał temu tytułowi.

Czy Ja wiem czy co ruch. Z tego co widziałem to w wykończeniach są.

Czytałes scenariusz? Rozumiem ze fabuła w crysiach byla słaba,ale Ryse to calkiem nowy projekt,nowe pomysly bla bla. Nie skreślal bym od razu warstwy fabularnej Ryse. Z tego co mi wiadomo to Ryse robi Crytek Budapest czyli nie ci od Crysisow

Opublikowano

Co tam świeżego? Setting jak w Vanquish, tyle, że w grze Mikamiego był przynajmniej oryginalny gameplay, na tle innych TPS-ów.

Płynność gameplayu, narracja w grze sieciowej. Właśnie to jest gra multiplayer i IMO będzie to coś świeżego. Widzę potencjał.

Opublikowano

MaZZeo jaki hipokryta. ORYGINALNE gry? Szkoda, że wcześniej tak nie pisałeś o LBP np. Wiedziałem, że jak coś podobnego miałoby wyjść na Xboxa to od razu zacząłbyś się tym jarać.

Opublikowano

Czytałes scenariusz? Rozumiem ze fabuła w crysiach byla słaba,ale Ryse to calkiem nowy projekt,nowe pomysly bla bla. Nie skreślal bym od razu warstwy fabularnej Ryse. Z tego co mi wiadomo to Ryse robi Crytek Budapest czyli nie ci od Crysisow

Nie mam podstaw po dotychczasowych dokonaniach Crytek by się łudzić że będą wstanie zaoferować dobrą fabule.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.