Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano
" I am sorry sony fans but PS4 is for kids as it is cheaper and free to play online. Xbox is for a more mature audience"

xD Uwielbiam komentarze na  GTTV

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano
 Z tego co mi wiadomo to Ryse robi Crytek Budapest czyli nie ci od Crysisow

Tak było jeszcze 2 lata temu. Słabo im szło i developing przeniesiono do macierzystego Cryteka.

MaZZeo jaki hipokryta. ORYGINALNE gry? Szkoda, że wcześniej tak nie pisałeś o LBP np. Wiedziałem, że jak coś podobnego miałoby wyjść na Xboxa to od razu zacząłbyś się tym jarać.

Zanim zaczniesz ciskać od hipokrytów to wskaż gdzie się jaram tą grą. Stwierdzam tylko fakty a są one takie, że klapki spodziewały się "szuterków i pierdół na kinecta", dostali coś innego, świeżego i nadal widzę zrzędzenie. Kiedy MS by nie zawiódł w takim razie?

W Project Spark pewnie nie zagram, ale jest to kontrargument dla tych którzy narzekają że Xbox to tylko strzelaniny.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

co ten nowy xbox super slim taki drogi?

Bo ma wygląd wzorowany na XONE :whistling:

Opublikowano

Na GT pokazują The Evil Within. Wygląda bardzo fajnie, coś w stylu The Suffering.

Opublikowano

Na konfie Sony mają być dema Killzone i Knack. Moim zdaniem niepotrzebnie, bo gry już miały dema na PSM i teraz by starczyły trailery.

Opublikowano

Na konfie Sony mają być dema Killzone i Knack. Moim zdaniem niepotrzebnie, bo gry już miały dema na PSM i teraz by starczyły trailery.

Why ? Jak pokażą coś nowego świeżego to nie mam nic przeciwko zwłaszcza jeśli nie będą poświęcać im za dużo czasu.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nikt tu nie pisze o funkcji stramowania którą xbone ma lepszą niż ps4, twitch>ustream

Opublikowano

Knacka chętnię zobaczę, bo nie jestem przekonany. Killzłoma mogli sobie odpuścić (no chyba, że nie mają wystarczająco gierek aby wypełnić konfę :D)
Liczę na last guardian, versusa, infamous + jedną zupełnie nową zapowiedź + cenę max 450 € żeby być usatysfakcjonowyanym

Opublikowano

Why ? Jak pokażą coś nowego świeżego to nie mam nic przeciwko zwłaszcza jeśli nie będą poświęcać im za dużo czasu.

Żeby właśnie pokazali coś naprawdę nowego i świeżego, a nie nowe demo z gry, którą już widzieliśmy ;)

Ale inFamous chętnie zobaczę :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Infamous obowiązkowo, ale Knack i Killzone faktycznie niepotrzebnie.

Opublikowano

No to już wiadomo dlaczego planują sprzedać tylko 25 mln sztuk przez kolejne 5 lat XD

Chyba ich poyebało w noc księżycową toć to 1,5k pln mniej zapłaciłem 5 lat temu. To już lepiej dołożyć ze 100-200 i kupić dwie slimki :P

Opublikowano

Killzone będzie pewnie razy dwa (PS4 & Vita)

Opublikowano

Ciekawi mnie bardzie ten "plan ratowania Vity" Jako przyszły posiadacz tej konsoli trochę się martwie o handhald Sony

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuje (pipi)ową konsolę

Opublikowano

No to już wiadomo dlaczego planują sprzedać tylko 25 mln sztuk przez kolejne 5 lat XD

Chyba ich poyebało w noc księżycową toć to 1,5k pln mniej zapłaciłem 5 lat temu. To już lepiej dołożyć ze 100-200 i kupić dwie slimki :P

Nowy X360 będzie kosztować dokłądnie tyle ile obecne modele - 200$ i 300$.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

dawac EA mi tu Skate 4 do diaska

na metal gear solid 5 sie prawie poplakalem, mistrzowstwo swiata, snake is baaackkk

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

bedzie Bethesda na targach? licze troche na nowego fallouta.

Będą z niezapowiedzianą grą.

iEnUwopH4meEu.gif

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Właśnie ciekawe co z Falloutem 4. Zapowiedź na konferencji Sony byłaby podobny szokiem co występ Newella 3 lata temu. :)

Opublikowano

Gametrailers

Opublikowano

gametrailers.com

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.