Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

na gametrailers ogladam, jak zawsze mistrzowsko, pomiedzy konfami wywiady, dema, gameplaye

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

bedzie Bethesda na targach? licze troche na nowego fallouta.

Będą z niezapowiedzianą grą.

iEnUwopH4meEu.gif

Megazorda przyzwał?

Opublikowano

XBoxOne premiera w listopadzie, ale nie w Polsce hahaha,

http://www.gram.pl/news/2013/06/10/xbox-one-w-listopadzie-tego-roku-ale-nie-w-polsce.shtml

Przed kilkunastoma minutami poznaliśmy datę premiery konsoli Xbox One, która za kilka miesięcy zadebiutuje na 21 rynkach. Jak udało nam się dowiedzieć, zabraknie wśród nich polskiego.

Dlaczego? To na razie pytanie bez odpowiedzi. Nie wiemy także, kiedy nastąpi debiut Xbox One w pozostałych krajach.
Kiedy zatem nowy Xbox będzie dostępny nad Wisłą? Obstawiamy, że nie wcześniej niż na początku 2014 roku, ale to tylko nasze domniemania. Fakt jest natomiast taki, że Polski _nie ma_ w puli krajów, do których Xbox One trafi w pierwszej kolejności.

Przypomnijmy, że na wybranych rynkach Xbox One zostanie wydany w listopadzie tego roku. Cenę ustalono na poziomie 499 euro/499 dolarów/429 funtów szterlingów.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Czegoś od EA można się spodziewać, czy ten sam BS co od lat i pierdyliard strzelanek?

Opublikowano

Info? W 21 krajach ma debiutowac.

@Suavek, chyba z wiekszych rzeczy to cos ze stajni Star Wars. Moze Battlefiled 4 jeszcze.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Dragon Age nowe będzie.

Opublikowano

Nowa gra od DICE może.

Opublikowano

Fajny troll na początek.

Opublikowano

ea trolle xd

Opublikowano

>3rd person Plants vs Zombies

>F2P Plants vs Zombies on iOS

F*ck you EA...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

4jaEGoh.gif

To była najlepsza konferencja Microsoftu od lat

W życiu bym się nie spodziewał że przez półtorej godziny nie usłyszę nic o Dance Central, KInect Sports i aplikacjach.

Same gierki i to jakie. Na dodatek Battlefield 4 i Halo 5 w 60 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fpsach.

A Titanfall na koniec zmiażdżył mi beret.

Xbox One łykam. W 2014 roku.

Zgadzam sie w 100% tylko przez przypadek dałem minusa sorry :(

Super konferencja szkoda ze mało gameplayu ale inaczej czasu by nie starczyło, mam nadzieje ze na dniach podadzą pełna specyfikację i wszystkie możliwe informacje, osobiście mnie xbox one coraz bardziej do siebie przekonuje :) cieszy obecność 60fps w bf4 oraz halo, mam nadzieje ze większość gier bedzie tego sie trzymać, Remedy <3

Acha i miło ze do golda teraz zaczną dorzucac gierki, tylko szkoda ze zaczęli od takich staroci ale moze dzięki temu halo 3 przeżyje druga młodość ;)

Opublikowano

Dawać coś fajnego ze Star Wars!

Opublikowano

Ahahahah, dobre

Opublikowano

plantsy piekne, ale chyba ktos przekombinował

Opublikowano

4jaEGoh.gif

To była najlepsza konferencja Microsoftu od lat

W życiu bym się nie spodziewał że przez półtorej godziny nie usłyszę nic o Dance Central, KInect Sports i aplikacjach.

Same gierki i to jakie. Na dodatek Battlefield 4 i Halo 5 w 60 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fpsach.

A Titanfall na koniec zmiażdżył mi beret.

Xbox One łykam. W 2014 roku.

Zgadzam sie w 100% tylko przez przypadek dałem minusa sorry :(

Super konferencja szkoda ze mało gameplayu ale inaczej czasu by nie starczyło, mam nadzieje ze na dniach podadzą pełna specyfikację i wszystkie możliwe informacje, osobiście mnie xbox one coraz bardziej do siebie przekonuje :) cieszy obecność 60fps w bf4 oraz halo, mam nadzieje ze większość gier bedzie tego sie trzymać, Remedy <3

Acha i miło ze do golda teraz zaczną dorzucac gierki, tylko szkoda ze zaczęli od takich staroci ale moze dzięki temu halo 3 przeżyje druga młodość ;)

tylko że w bf4 grali na PC XD

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Titanfalla mogli sobie odpuścić już

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.