Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Konfa Sony 2 godziny. Pokaz PS4 i gadanie ale co potem? 1:30 pokaz gier? Chyba nie będą się powtarzać z tym co już wcześniej widzieliśmy dzisiejszego dnia?

Zapominasz ze Sony to rowniez Vita I PS3.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Konfa Sony 2 godziny. Pokaz PS4 i gadanie ale co potem? 1:30 pokaz gier? Chyba nie będą się powtarzać z tym co już wcześniej widzieliśmy dzisiejszego dnia?

Jest Vita, jest ps3, mają o czym gadać i na co gry pokazywać.

Opublikowano

GAMES GAMES GAMES , nie zapominaj że Sony musi też trochę czasu poświecić Vicie.

Opublikowano

Tylko cena tego BF4... 200 zł :confused:. Za 120 zł pewnie już bym klikał w "preorder".

na BL masz za 160

Opublikowano

Dziwne, że na konfie MS Epic nie było, ciekawe czy mają coś w ogóle do pokazania. Może na konfie Sony? Byłaby ciekawa odpowiedź na Insomniaców, hehe.

Btw. sprzydałby się spis gierek na Xbona wraz z (przybliżonymi) datami wydania. Takie Quantum Break to mi pachnie rokiem 2014, a Tusk to już w ogóle. 

Opublikowano
Btw. sprzydałby się spis gierek na Xbona wraz z (przybliżonymi) datami wydania. Takie Quantum Break to mi pachnie rokiem 2014, a Tusk to już w ogóle. 

Na to jeszcze za wcześnie część pewnie poznamy trochę po e3.

Opublikowano

dobra, ja sie spoznilem, tematy pozamykali, ktos moglby mi wypisac jakie Exy zapowiedzial MS, to chociaz na YT poszukam.

Opublikowano

MINECRAFT HD

Opublikowano

dobra, ja sie spoznilem, tematy pozamykali, ktos moglby mi wypisac jakie Exy zapowiedzial MS, to chociaz na YT poszukam.

:

- Killer Instinct

- Project Spark

- Quantum Break

- Ryse

- Forza 5

- D4 (cokolwiek to jest)

- Crimson Dragon

- Sunset Overdrive

- nowe Halo

wszystko tylko na XONE. + Titanfall który chyba wyjdzie też na PC.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

60 fps

Opublikowano

Tu masz konfe MS w pigulce.

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

rol na gametrailers

Opublikowano

Mnie tam najbardziej ciekawi design konsoli od Sony. Nie ma co się oszukiwać, PS3Fat było całkiem całkiem ale już wersje slim to tylko "ok". Ciekawe czy tym razem Sony zaszaleje i zaserwuje jakiś wykręcony design czy może pójdzie w typowy wygląd sprzętu video. No gorzej jak Xone chyba być nie może :D

+100

Mnie również najbardziej ciekawi wygląd nowej konsoli. Premierowa PS3 wyglądała epicko. Pamiętam pierwszy kontakt z tym cackiem. Poczułem miłość do sprzętu :) Pierwszy Slim był spoko, drugi to moim zdaniem porażka. Xbox360 z kolei wydaje mi się coraz ładniejszy. Super Slim jest śliczny, One też mi się podoba i nie kumam skąd te hejty.

Niestety nie dam rady oglądać Sony na żywo :( Mam nadzieję że najbardziej zadowoleni będą posiadacze Vity. Ta maszynka na gwałt potrzebuje nowych gierek. O PS4 jestem spokojny, pokażą pewnie nowe materiały z gier które już poznaliśmy w lutym. Może coś nowego się trafi, jakiś czarny koń. Oby.

Opublikowano

Pokażą Raymana, także nie bój nie bój.

Opublikowano

Zaraz konfa Ubi. Kolejny gameplay z Watch Dogs, troche samograja z AC i zapewne nic więcej. Wyjdzie na to że z 3 dotychczasowych konf to MS miał najlepszą :lol:

Przypominam, że rok temu UBI wygrało E3, w tym roku może być podobnie jeśli pokażą BG&E2 oraz PoP.

Opublikowano

Nie tak szybko. Ubi mial zapowidzieć pare nowych IP

Opublikowano

micro wrocił na dobre tory, o tej tv już nie beda gadac i bedzie ok, za 3 h sony powie ze tez jakos upierd,oli uzywki i wojenka konsolowa znowu sie wyrowna, te same kontynuacje na obie kosnole, i znwou kazdy wezmie swoja konsole do domu.

no i jest wii u ;D

molynux to stary pedzio tak?

Opublikowano

Zaraz konfa Ubi. Kolejny gameplay z Watch Dogs, troche samograja z AC i zapewne nic więcej. Wyjdzie na to że z 3 dotychczasowych konf to MS miał najlepszą :lol:

Przypominam, że rok temu UBI wygrało E3, w tym roku może być podobnie jeśli pokażą BG&E2 oraz PoP.

Oby. Bo jak zaczną jakimś gównem na tableta jak EA to ide spać i obejrze jutro skróty sobie.

Opublikowano

kiedy to było i czy to byl ubisoft który latał po sali  i strzelał sie pistolecikami na wode?

Opublikowano

kiedy to było i czy to byl ubisoft który latał po sali  i strzelał sie pistolecikami na wode?

Tak w zeszłym roku

Opublikowano

i co z nimi?

Opublikowano

I rok temu to była najlepsza konferencja. Ciekawe czy tym razem udało im się utrzymać jakąś bombę w tajemnicy, jak w ubiegłym roku Watch Dogs.

Opublikowano

Dobra zaczeli...

...od piosenki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.