Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Nie pier.dolili o Share Button i FB. Profit.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Okej, gry trochę zawiodły, jedno nowe IP the order
i megatona w postaci KH3 (ale zdaje sobei sprawę, ze dla wielu nikogo, oh well)
Versus mega

Ale gry przyjdą predzej czy poźniej, to jest sony

najważniejsze jest fatality jakim zniszcyzli ms - używki
a potem drugie fatality na zwłokach z ceną
nawet jak online bedzie platny - who cares? MS ma to samo, ale cena wyzsza i brak uzywek + podleczenie do neta

Opublikowano

nie ma co komentować nawet, Sony rozdeptało MS bez litości

Opublikowano

Dziwne ze Sony zamiast postawic na exy (Pokazali JEDNEGO exa!) to wystawili jakiegos kolesia od 3rd party co gadal o dodatkowych ciuszkach  :pinch: Mogli tylko powiedziec ze nie bedzie always on i nie bedzie DRM + cena i juz generacja wygrana (no chyba ze za 399 to dostaniemy konsole z karta pamieci  :blum1: ). 

Opublikowano

XboxOne sprzedawany jest z kamerką, PS4 bez. stąd ta różnica w cenie.

Jestes pewien? Na zdjeciu byla kamera i pad.

Opublikowano

KH3 i Versus (aka FFXV) to exy na PS4?

Opublikowano
  • Autor

Sony mnie pozytywnie zaskoczyło. Nawet ja myślałem, że nie oprą się DRM-om, a tu proszę. EA wmanewrowało MS, i ten ma teraz taki znak "SUCKER" jak w kreskówkach. Ale może przez to zrewidują swoją politykę. PS+ który przechodzi na wszystkie konsole? WOW. Jedna gra co miesiąc na PS4, 2 gry na Vitę i 3 gry na PS3 w jednej opłacie?! WOW. Toż to Steam nawet się gdzieś chowa w kącie i płacze. WOW. Do tego solidne ex'y i brak konieczności bycia online co jakiś czas?! WOW. No cóż, dziekuję dobran... dzień dobry :)

Opublikowano

Jedyne co mnie martwi to ta zwiecha przy bodajrze AC4. Zeby niska cena nie wyszla kosztem podzespolow. Ale to sie zobaczy dopiero pod koniec roku.

Opublikowano

ta

I ani razu by się tym nie pochwalili? To na bank nie będą exclusivy.

Opublikowano

Moze ktos wytluamczyc jak bedzie z tym graniem po sieci? Nie zaluje 5 dolcow i tak PS+ kupie ale trzeba rozwiac pewne watpliwosci  :turned:

Opublikowano

:rofl2:  :rofl2:  :rofl2:

Opublikowano

XboxOne sprzedawany jest z kamerką, PS4 bez. stąd ta różnica w cenie.

Jestes pewien? Na zdjeciu byla kamera i pad.

Raczej nie

1006185_10151743059504809_1433483491_n.j

Opublikowano

"PS4 multi-player online access requires PSN and PS Plus subscription"

Ciekawe, czy to oznacza, że można na używkach grać w multi jeśli posiadasz PSPlus, czy też będą jednak jakieś online passy oprócz tego.

Tak czy inaczej, 5$ na miesiąc za taką ilość rzeczy to nie majątek i biorąc pod uwagę wszystko inne co oferuje PS4 to Sony odniosło zwycięstwo.

Opublikowano

ta

I ani razu by się tym nie pochwalili? To na bank nie będą exclusivy.

Dokładnie, wydawało mi się, ze jedynie w przypadku FFXIV mówili o exie na PS4, ale cholera wie.

Opublikowano

CW można zamknąć na dobre. Powrót Króla 

Opublikowano

Sony mnie pozytywnie zaskoczyło. Nawet ja myślałem, że nie oprą się DRM-om, a tu proszę. EA wmanewrowało MS, i ten ma teraz taki znak "SUCKER" jak w kreskówkach. Ale może przez to zrewidują swoją politykę. PS+ który przechodzi na wszystkie konsole? WOW. Jedna gra co miesiąc na PS4, 2 gry na Vitę i 3 gry na PS3 w jednej opłacie?! WOW. Toż to Steam nawet się gdzieś chowa w kącie i płacze. WOW. Do tego solidne ex'y i brak konieczności bycia online co jakiś czas?! WOW. No cóż, dziekuję dobran... dzień dobry :)

mendrek ty chory fanboju jak zwykle bredzisz, zaraz dostaniesz 100 minusów..........

NOOOOOOOT !!!!!

klękać do miecza xboty

Opublikowano

Pod względem gier obie konsole prezentują się podobnie. Obie mają fantastyczne multiplatformy i po kilka exów, w które z przyjemnością bym zagrał. Wiadomo, jedne gorsze, drugie lepsze, połowa i tak 3 razy będzie przełożona itd., no ale bym zagrał. Gdyby tylko to różniło XO i PS4, to miałbym bardzo ciężki orzech do zgryzienia.

No ale już nie mam. Leżąc półprzytomny w łóżku już teraz mogę z pełną świadomością stwierdzić, że za 2-3 lata pod moim telewizorem zagości jedyny słuszna konsola z dwóch braci bliźniaków.

9012525558_2ce99f1881_c.jpg

I mam nadzieję, że wy również dokonacie słusznego wyboru.

Dzisiaj nawet posty Mendrka mnie nie wku.rwiają. Kocham was wszystkich.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie rozumiem jak Microsoft mogl wypuscic taka perelke jak Destiny. Przeciez jakby ta gre pokazali jako ex na Xbox one to nie przeszkadzaly by mi zadne kinecty always on czy inne DRMy. A tu prosze PS4, Destiny no i PS+ i zycie mam ustawione  :turned:

Opublikowano

BĘDZIE MOŻNA BRAĆ KONSOLĘ NA GRZYBY!

Opublikowano

Nawet jeśli online jest płatny (a na 90% jest), to "helloł"... na premierę dostajemy DriveClub (+ Dont Starve i parę innych indyków), czyli tyle ile wydalibyśmy na ten tytuł, po prostu zapłacimy za rok Plusa.

Opublikowano

399$ DriveClub na premiere, masa swietnych gier i wszystko w temacie. 

Opublikowano

Wszystko fajnie, szkoda.tylko, że Last Guardian nie istnieje ; /

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.