Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Trzy gry na premierę...a potem co? ile czekania na kolejne? Pół roku? Za 400 Euro trochę więcej bym się spodziewał.
W temacie gier, obie konsole - remis. Reszta to niestety knockdown MS.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

nGAF padł po ogłoszeniu no drm i ceny (w trakcie konfy jeszcze działał)

Edytowane przez dApo

Opublikowano

nGAF padł po ogłoszeniu no drm i ceny (w trakcie konfy jeszcze działał)

Nie działał. Tzn. działał na wyrywki.

Opublikowano

Tak czy inaczej, 5$ na miesiąc za taką ilość rzeczy to nie majątek i biorąc pod uwagę wszystko inne co oferuje PS4 to Sony odniosło zwycięstwo.

Zwłaszcza że nikt nie wymusza na konsumentach bycia online by grać w gierki :thumbsup:

Opublikowano

chce zobaczyć review AngryJoe hehe to będzie masakra

Opublikowano

MS się chwalił, że w pierwszym roku wypuszczą 15 gier, z czego 8 to nowe IP. Sony podało lepsze liczby: “In WWS we have 30+ PS4 titles in development...20 are planned for PS4’s first year.” 12 of these are brand-new IPs." ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Obie konsole sa paskudne... cenowo podobnie bo w xboxone dodaja kinecta, ale z drugiej strony wolalbym miec opcje czy go chce czy nie. Obie konsole maja platny online, obie beda dawaly giereczki za darmo, sony brak drm i brak przymusu grania online. Co zas mnie nie grzeje bo i tak zawsze jestem online ale drm juz mi przeszkadza... plus exclusive content na ps4 do destiny. sony wygrywa 2 punktami :)

Opublikowano

ale z drugiej strony wolalbym miec opcje czy go chce czy nie

To ktoś go w ogóle chce xd?

Opublikowano

Premiera "Holiday 2013 - okres świąteczny 2013" czyli jaki przedział czasowy to obejmuje? Grudzień 2013 - luty 2014? Czy sam grudzień?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie otwierajcie nawet CW. Trzeba założyć nowy.

Console Wars 6: Beka z xbotów

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Premiera "Holiday 2013 - okres świąteczny 2013" czyli jaki przedział czasowy to obejmuje? Grudzień 2013 - luty 2014? Czy sam grudzień?

Chyba do końca grudnia.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

listopad - grudzien 2013

Opublikowano

W Europie też będzie w tym roku?

Opublikowano

Nie otwierajcie nawet CW. Trzeba założyć nowy.

Console Wars 6: Beka z MS & xbotów

tak będzie chyba lepiej....

Opublikowano

W Europie też będzie w tym roku?

Tak, US i EU ten rok. Japonia chyba będzie musiała poczekać do przyszłego.

Opublikowano

Jeżeli w nadchodzącej generacji zejdzie z półek więcej Xboxów niż PS4, to już ku.rwa nie wiem.

Opublikowano

w którym moencie to M$ zabił sony bo chyba to przegapiłem xD

Opublikowano

Konferencja Microsoftu byla zdecydowanie lepsza bo ciekawsze gry zaprezentowali. Sony startowalo z lekkiego handicapa bo w lutym pokazali juz 3 nowe gry. Ale tez pokazali tylko jeden nowy exclusive ktory tylka nie urywa. Tak wiec pod katem show wygrywa IMO Microsoft. Co innego tyczy sie konsol... ale o nich pisalem wyzej.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma w ogóle zamiar bronić tego złoma od MS, to proszę, niech jeszcze raz to przemyśli.

Opublikowano

tym wygrali E3
Opublikowano

Obie konsole sa paskudne... cenowo podobnie bo w xboxone dodaja kinecta, ale z drugiej strony wolalbym miec opcje czy go chce czy nie. Obie konsole maja platny online, obie beda dawaly giereczki za darmo, sony brak drm i brak przymusu grania online. Co zas mnie nie grzeje bo i tak zawsze jestem online ale drm juz mi przeszkadza... plus exclusive content na ps4 do destiny. sony wygrywa 2 punktami :)

Xbox da darmowe gierki na X360, nie X1

Opublikowano

CoD to kupa gó.wna, a i tak lepiej się sprzedaje od Battlefielda, więc to, że Xboks się żenująco słabo sprzeda tak oczywiste nie jest. Ludzie, a w szczególności hamburgery lubią brać gó.wno do ust i jeszcze się z tego cieszyć, więc na pewno duuużo ludzi to ścierwo kupi. No, ale i tak PS4 ma miażdżącą przewagę nad XOne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.