Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

PS4:

Driveclub

Killzone Shadowfall

Infamous Second Son

Knack

Final Fantasy XIV

Order 1886

Xbox One:

TitanFall

Halo 5

Dead Rising 3

D4

Killer Instinct

Quantum Break

Ryse

Kinect Sport Rivals

Forza Motorsport 5

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

PSA: Killer Instinct is being codeveloped by Double Helix. Makers of G.I.Joe Rise of Cobra, Green Lantern, & Battleship movie games.

kontynuujmy beke.

Opublikowano

Trzeba mieć na uwadzę, że Sony przed E3 już zapowiedziało więcej exów niż MS, więc mieli mniej do rozładowania. Pewnie zachowują coś na Gamescom i TGS. 

Ogólnie to mam gdzieś wojenki, prawda jest taka, że obie konfy dostarczyły i to na dwóch różnych frontach. 

Prawda jest też taka, że MS jest w sporych kłopotach.

Firma posiada 278 miliardow dolarow... daleki bylbym od takich stwierdzen. 

PSA: Killer Instinct is being codeveloped by Double Helix. Makers of G.I.Joe Rise of Cobra, Green Lantern, & Battleship movie games.

kontynuujmy beke.

ok... kontynujemy... Final Fantasy XIV 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

jeszcze sporo indyków było. ale w sumie to tylko indyki

Opublikowano

Zeratul, Twoja lista nie jest kompletna.

to ja uzupelnij... tylko olej giereczki arcade i indie games... skupmy sie na pozycjach retail... w koncu to jedyne gry ktore sony poki co pozwoli jeszcze wymieniac. 

Opublikowano

Czyli z FF XV jest tak jak pisałem wcześniej

mutliplatforma = meh

ex na PS4 = OSOM!

Także pod tym względem nie zawiedliście.

Nadal nie ogarniam tych używek. 

Można odpalić używaną grę na waszej konsoli?

Sony: owszem

A na Xboxie?

Microsoft: Nie

A czemu?

Microsoft: yyyy bo nie

xD

Poważnie każdy dziennikarz będzie o to pytał klakierów z MS i nikt nie jest w stanie przedstawić to w pozytywnym świetle. No bo jak niby?

Opublikowano

Ludzie pojmijcie w koncu, ze nie ma czegos takiego jak gra uzywana na Xbox One. Dysk ktory kupujecie w sklepie to tylko instalka, nie bedzie sie to roznic niczym od kupieniu gry na steamie, arcade, psn czy kupieniu gry na app storze. Kazda gra na Xbox One jest dostepna digital. Dysk ma sluzyc tylko i wylacznie zainstalowaniu gry gdy nie chcecie jej sciagnac z neta. Dziala to tak samo jak na steamie tylko zamiencie dysk na download. 

Microsoft nie rezygnuje z dystrybucji retail z dwoch powodow... kontrakty z sieciami sklepow i tym, ze klient nie jest jeszcze przygotowany na nie kupowanie w sklepie. Cala ta generacja to jedna wielka transformacja. 

Sony robi identycznie tylko oni zaprzegnac chca do tego gaikai przez co w ogole wyeliminuja potrzebe sciagania gier z sieci... i bedzie tylko stream. W przypadku Microsoftu Xbox One jest gotow na to Day 1... w przypadku Sony na samo gaikai cloud gaming w US trzeba czekac do 2014. 

Opublikowano

FFXV będzie tylko na ps4,czy na ps3 też w końcu?

Opublikowano

Żal mi żydboksklapów. A MS miał szanse pokonać Sony.

Opublikowano

PS4:

Driveclub

Killzone Shadowfall

Infamous Second Son

Knack

Final Fantasy XIV

Order 1886

Xbox One:

TitanFall

Halo 5

Dead Rising 3

D4

Killer Instinct

Quantum Break

Ryse

Kinect Sport Rivals

Forza Motorsport 5

Jeszcze jest Gamescom i TGS.

Kurde tańsza konsola, która nie blokuje używek? xD

Opublikowano

jeszcze sporo indyków było. ale w sumie to tylko indyki

Niejeden indyk jest bardziej grywalny od produkcji retail. Daleko ze świecą nie trzeba szukać.

Opublikowano

Hmm, Zeratul, Planetside 2? Musiałbym pomyśleć ale już śpię ;p

Mazzeo, przestań (pipi)ć, kto tu mówi "meh" o nowym fajnalu? Geez.

Opublikowano

Kto by pomyslal, ze to Sony zawiedzie z grami.

(pipi)a, teraz nie wiem co robic - dać sie wydymsc, ale grać w niesamowite gry, czy mieć czyste sumienie, ale grac w takie sobie gry.

Nie wiem :\

dobrze, ze jest czas, żeby sie zastanowic.

aha, czemu ps4 wygląda jak xb1?

będą porównania do magnetowidu, czy dupka boli zbyt mocno?

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Nie dość, że mniejsza, zgrabniejsza i ładniejsza, to jeszcze ma wbudowany zasilacz:

ps4_hardware111.jpg

Opublikowano

Kto by pomyslal, ze to Sony zawiedzie z grami.

(pipi)a, teraz nie wiem co robic - dać sie wydymsc, ale grać w niesamowite gry, czy mieć czyste sumienie, ale grac w takie sobie gry.

Nie wiem :\

dobrze, ze jest czas, żeby sie zastanowic.

Też się zastanawiam, dać się wydymać przez M$, blokowanie używek, droższa konsola, tylko jedna gra warta uwagi - Ryse, czy uderzyć w kierunku PS4. Wyglądem powala xbone na kolana, listą gier również, nie zmuszają mnie do kupienia PS4Eye (nie interesuje mnie to), o wiele tańsza, przedłużając PS+ na PS3 we wrześniu automatycznie dostane to na PS4 (jedna gra na miesiąc za free - Drive Club od razu). Zapomniałem jeszcze o Naughty Dog i Quantic Dream którzy dłubią już nad ex-ami.

Cholera nie wiem co robić........

Opublikowano

Moze na tobie sequele i shootery robia wrażenie, ale nie na mnie.

Opublikowano

Gofer z plaży w Juracie

Opublikowano

O_o. Wymieniasz same superlatywy PS4, z drugiej strony piszesz o dymaniu przez MS, a na koniec zastanawiasz sie co kupić?

Opublikowano

O_o. Wymieniasz same superlatywy PS4, z drugiej strony piszesz o dymaniu przez MS, a na koniec zastanawiasz sie co kupić?

Robię sobie bekę z M$ ;)

Sony równie dobrze mogło nie pokazać ŻADNEJ GRY, bo zrobili to już w lutym! Mogli tylko wyjść na scenę, pokazać PS4, podać datę, cenę, brak blokady używek, nie trzeba być online żeby grać i tyle. Tylko wystarczyło aby zmieść konkurencję. No cóż Sony może dziękować M$ :)

Takich owacji i braw (nie z nagrania tak jak na konfie z maja M$) dawno nie słyszałem :)

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Ty przestań (pipi)ć gierkowy inwalido. Oczywistym jest, że odbiór FF XV gdyby był multiplatformą byłby zupełnie inny.

Opublikowano

Ty przestań (pipi)ć gierkowy inwalido. Oczywistym jest, że odbiór FF XV gdyby był multiplatformą byłby zupełnie inny.

FF XV prawdopodobnie jest multiplatformą. A jego odbiór jest jaki jest, bo to tak na prawdę ten mityczny versus, który miał ocalić dupy Square, czy ocali? Zobaczymy.

Opublikowano

Konsola wyglada fajnie, pad wyglada fajnie, konsola jest mocna sprzetowo, używane gry, cena fajna, gry tez niczego sobie. Czego wiecej chcieć?

Opublikowano

Ciekawszych gier. Bo pod tym względem konfa MS była lepsza.

Nawet multiplatformy u Microsoftu były ciekawsze bo MGS V i wiesiek 3 >>>>> kupa >>>> wiesziajacy sie Assassin's Creed

Opublikowano

No ja szczerze cieszę się, że XV nie jest exem i mówię serio. To naprawdę może być w końcu TEN dobry fajnal na którego czekaliśmy 7 lat. Tworzy go topowa grupa z S-E, więc lepiej żeby to się sprzedało. Bo w innym przypadku dojdą do wniosku, że jednak Lighting jest lepszym wyborem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.