Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

W ogole najlepsze jest to, ze sie boty smialy, ze najwazniejsze sa gry.

OK, ms zniszczyl grami, to teraz: "eee, gry nie sa wazne, 399!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

OK, ms zniszczyl grami, to teraz: "eee, gry nie sa wazne, 399!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

(pipi) z grami, macie DRM i blokade używek xboty  :banana:

Opublikowano

Chuy, biore xszrota, killer instinct i rysę to będą tytuly startowe?

Haha. Tyle gadania, analizowania, domysłów dotyczących nowych konsol przed E3 a jak dochodzi do decyzji to każdy zostaje w swoim obozie.

No, bo przed e3 nie wiedzielismy tego co wiemy teraz?

mysl, to nie boli.

Biore Xa, bo ma miliard razy lepsza funkcjonalnosc (1sza konfa), zniszczyl ps4 grami, ma wbudowanego kinecta 2.0

PS4 za to dostal platny online xd

W sumie dobrze, mendrki z calego swiata zostana przy ps3 xd

jedyna super gra konferencji M$ to był multiplatformowy MGS5...

co to za super funcjonalności? U nas na Śląsku mamy takie coś jak sieci kablowe i od chyba 10 lat w domu mam dekoder i kablówkę więc jestem zdziwiony, że Warszawka jara się programami TV

w ramach ps plus mam zagwarantowane 3 gry na ps3,2 gry na vitę i jedną na ps4 co miesiąc i granie online na ps4

na razie z nowej generacji jara mnie MGSV,FFXV i KH3 - wszystkie to multiplatformy więc wybieram konsolę gdzie gry można bez problemu pożyczać,kupować uzywki i grac bez koniecznosci podlączenia do neta

DO MIECZA XDZIWKI - WASZ PAN POWRÓCIŁ NA TRON!!!!!!!!!

Opublikowano

czekamy na posty Yetiego

Opublikowano

mnie uzywki tak nie bola. Nie jestem mendrkiem, ktory czeka 2 lata az wyczekiwana przez niego gra stanieje do 50pln, tylko biore na premiere.

ficuc: oj boli warszafka widze, oj boli :)

Spoko, jak wyjda jakies gry na ps4, to ps4 tez kupie - w koncu warszafka zobowiazuje :)

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Haha. Tyle gadania, analizowania, domysłów dotyczących nowych konsol przed E3 a jak dochodzi do decyzji to każdy zostaje w swoim obozie.

mysl, to nie boli.

Biore Xa, bo ma miliard razy lepsza funkcjonalnosc (1sza konfa), zniszczyl ps4 grami, ma wbudowanego kinecta 2.0

Kur.w.a on tak na serio? 0_o

Opublikowano

Jaczes, nie zawodzisz, człowiek na spokojnie analizuje pewne zachowanie na forum, a ty, (pipi), myśl to nie boli. Wyluzuj, bo Ci neta zabraknie i nie pograsz w Ryse albo Killer Instinct :]]]

Opublikowano

http://youtu.be/Gw4hONqnxys

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Nienawisc do chinczykow z sony tak zostalem wychowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

haha microsoft are you even trying  ? Ta konsola spaliła się już na starcie  :ninja:

Opublikowano

mysl, to nie boli.

Wat8.jpg?1315930535

Edytowane przez dydel

Opublikowano

thats true bitch, in your face bitch

Opublikowano

Oj tam, jakbyście Yaczesa nie znali. Po pierwsze troluje, po drugie: stać go żeby kupić całą nową generację. 

Opublikowano

Po trzecie: dwa dni po zakupie wystawi wszystko w pchlim targu i powie, ze wraca grac na dreamcascie.

Opublikowano

Owszem, może i M$ zniszczył grami, ale grami które są multiplatformami (MGSV i W3), tak samo jako Sony (Destiny). Więc skoro na obie platformy wychodzą te same świetne gry, to po co wybierać producenta, który chce nas ruchać w tyłek.

mnie uzywki tak nie bola. Nie jestem mendrkiem, ktory czeka 2 lata az wyczekiwana przez niego gra stanieje do 50pln, tylko biore na premiere.

Tak, tak... na pewno kupiłbyś taką Catherine za 200zł jakbyś wiedział, że nie możesz jej odsprzedać tydzień później.

Opublikowano

(pipi)i, nie ma nic czym xone mogl mnie przekonac aby brac go na PREMIERE. Biorę Ps4. Po za tym Xa pewnie nie bedzie w PL w tym roku

Opublikowano

ficuc: oj boli warszafka widze, oj boli :)

Spoko, jak wyjda jakies gry na ps4, to ps4 tez kupie - w koncu warszafka zobowiazuje :)

Nie no kupować xa dla ryse,które pewnie okaże się grą na max 10h i której po przejściu nie można opylić.Nic tylko zazdrościć :)

Opublikowano

Właśnie oglądam konferencję SONY, JT poruszył kwestię używek i DRMów...

Zobaczcie, do czego doprowadził ten pierd*lony Microsoft - oklaski, wiwaty, krzyki radości na wieść o tym, że GRĘ, ZA KTÓRĄ ZAPŁACILIŚMY, BĘDZIEMY MOGLI POŻYCZYĆ/SPRZEDAĆ/WYMIENIĆ. W kontekście ostatnich wydarzeń coś co niedawno było na porządku dziennym, dzisiaj jawi się jako wspaniałomyślny gest, swoisty ukłon w stronę Gracza. Xbox, go home!

Yaczez, nie pjerdol ;<

Opublikowano

do samego końca myślałem że walka z używkami oraz DRM to wymywł wydawców ... jak się okazało to MS pcha się przed szereg ... trochę nie ładnie

Opublikowano

(pipi)i, nie ma nic czym xone mogl mnie przekonac aby brac go na PREMIERE. Biorę Ps4. Po za tym Xa pewnie nie bedzie w PL w tym roku

Nie będzie - potwierdzili ;) Będzie "na początku 2014".

Opublikowano

Właśnie oglądam konferencję SONY, JT poruszył kwestię używek i DRMów...

Zobaczcie, do czego doprowadził ten pierd*lony Microsoft - oklaski, wiwaty, krzyki radości na wieść o tym, że GRĘ, ZA KTÓRĄ ZAPŁACILIŚMY, BĘDZIEMY MOGLI POŻYCZYĆ/SPRZEDAĆ/WYMIENIĆ. W kontekście ostatnich wydarzeń coś co niedawno było na porządku dziennym, dzisiaj jawi się jako wspaniałomyślny gest, swoisty ukłon w stronę Gracza. Xbox, go home!

Yaczez, nie pjerdol ;<

Dokładnie! Do czego doprowadził. W ogóle by nie było rozmowy na ten temat, gdyby nie MS. Nie wiem jak można chcieć w ogóle chcieć kupić takie coś.

Jak to było:

"Zawsze w sercu miałem Sony" Ja yebe.xd

do samego końca myślałem że walka z używkami oraz DRM to wymywł wydawców ... jak się okazało to MS pcha się przed szereg ... trochę nie ładnie

Trochę nieładnie?

Opublikowano

DRM <333

Wreszcie odgrodze sie od plebsu

Opublikowano

Jakos nie dziwi pozna premiera xzero w Polsce. Microsoft olewa nasz kraj od zawsze, ile lat xboty czekaly na oficjalne pojawienie sie live u nas?

Opublikowano

Podsumowując obecna sytuację na rynku:

Xbox 360 się właściwie skończył, PS3 za chwilę dostanie najwyżej ocenianego exclusiva i nadchodzi Beyond:  0:1

Xbox 360: 2 gierki w Goldzie vs PS PLUS: PS3 - 3gry, PS4 -1gra, PS Vita - 2gry 0:2 

Xbox One: brak wstecznej kompatybilności vs PS4: zapowiedziana wsteczna kompatybilność.  0:3

Xbox One: DRM, connetion required vs PS4: used game support, no connection required.  0:5

Xbox One: ok. 2100zł vs PS4: ok.1600zł. 0:6

Xbox One: Regiom Block vs PS4: Region Free 0:7

Xbox One: niezłe exy vs PS4: Niezłe exy. 1:8

tumblr_mo7m8sC2E41r03eaxo1_r1_400.gif

Edytowane przez Blue

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.