Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Donsterydo, Mazzeo, Daddy i Zerutal, tak mniej więcej wyglądała ich reakcja po konferencji Sony.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano
:lol:
Opublikowano

Pozostaje się modlić, że Xbox dostanie mocno po (pipi)e, że ludzie nie są lemmingami i myślą logicznie. Bo co by było gdyby MS ze swoją polityką wygrał tą generację xD?

Raczej nie ma co liczyc na zdrowy rozsadek (DRM itp), ale cena dziala na amerykanskich januszy. Moze dzieki temu MS odpusci i bede mogl kupic konsole, na ktora sa zapowiedziane lepsze exy.

Opublikowano

Jaki grubas xD

Opublikowano

W kwestii pokazanych gier M$ nie ma się raczej czego wstydzić bo Sony wygrało dzięki braku DRM, niższej cenie, itd. Tym samym firma z Redmond potwierdziła, że ma w du-pie takie kraje jak Polska i ogólnie Europę (w Japonii ta marka i tak praktycznie nie istnieje). 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

- wszystko po staremu, brak opłat,

No właśnie nie.

co nie np.? chodzi mi o ludzi którzy nie ruszaja multiplayera

Opublikowano

@Milan

Niektórzy nie czytają dokładnie postów,tylko wybierają od razu do czego się doczepić i piszą bez sensu.

Opublikowano

Design Ps4 mi się podoba i to bardzo. Fakt, są pewne podobieństwa do dekodera Xbone ale w ogólnym rozrachunku ten wygląd małego trapezu nadaje mu wiekszej lekkości i lekko futurystyczny wygląd. Pad nadal mi się nie podoba ale to jakoś przeżyję.

Co się tyczy płatnego multi to szczerze widząc co ma do zaoferowania PS+ to nie jest to jakiś ogromny cios, że staje się płatny. Przynajmniej jest częścią większej całości zwanej P+ i dostaje się też jakieś gierki i inne usługi więc to nie jest ot danina za same pykanie online więc na ogromny plus.

Kolejny duży plus to brak konieczności bycia online i cała sprawa używek.

Cóż nie jarały mnie w ogóle nadchodzące kąsole i planowałem kupić swoje PS4 dopiero po roku bądź półtorej ale coś czuję, że może będzie to nawet prędzej niż myślałem. Sony mnie przekonało do siebie i dało nadzieję, że jeszcze jednak ktoś kumaty tam pracuje.

Jest dobrze i oby było jeszcze lepiej.

Teraz tylko czekam na tegoroczne TGS i zapowiedzi jakichś japońskich gierek, które by mnie jeszcze bardziej nakręciły na zakup kąsoli. Może Platinum Games rozwiąże ten problem, bo samym MGSV człowiek nie będzie żył :D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No ciężko, byś płacił za singla O_o. Online będzie płatny, więc jakim cudem to jest "po staremu", gdzie przez pięć tematów CW głównym argumentem sonybotów jest "DARMO11"?

Wiesz, dla ludzi którzy nie ruszają konsol też wszystko po staremu...

Opublikowano

A sam fakt konieczności wykupienia PS Plus nie jest aż taki zły, w końcu trochę darmowych gier się dostanie i obniżek. To też genialny sposób na przyciągnięcie większej liczby abonentów. 

Opublikowano

Ja tam czekam minimum pół roku - rok i pół od premiery by choroby wieku dziecięcego minęły i powstały nowsze modele. Wśród kumpli którzy kupili od razu PS2 i PS3 nie mam takich których konsole dotrwałyby do końca generacji ; )

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Jakby nie dali tego platnego multi (5dolcow na miecha!) to by Xboty mialy zero argumentow  :whistling: Pomijam fakt ze dostaniemy DriveClub na starcie w Plusiee czyli juz zwraca nam sie caly zakup  :teehee:

Pre-order na PS4, Destiny i Killzone zamowiony  :thumbsup:

Opublikowano

Ja osobiście jestem usatysfakcjonowany PS4. Jest ne niej wszystko czego potrzebuję i nawet więcej. Dziwnie to zabrzmi, ale najbardziej ucieszyła mnie wiadomość o The Elder Scrolls Online na konsole. Nie jestem fanem MMO, ale TESa już tak. Z rzeczy, które mnie interesowały to właśnie TES, Wiedźmin, MGS i przyszłość PS Plus. Dodatkowo cieszy brak blokowania używek. Cena właściwie taka sama, bo w moim przypadku kupno PS4 Eye to wymóg, bo inaczej druga połówka by negowała sens kupienia nowej konsoli (:P). Nowe IP czy to na XO czy PS4 średnio mnie grzeją, chociaż Destiny prezentuje się całkiem ciekawie. Oczywiście jestem też świadom tego, że nie znamy wszystkich "złych" rzeczy związanych z nowymi konsolami, bo kto się będzie tym chwalił, ale nie jest źle. Uważam też, że jednak MS usunie DRM dla własnego dobra. Teraz pozostaje czekać na jakieś gierki od 3rd party i gameplaye, w końcu E3 wciąż trwa.

Opublikowano

No mnie ten PS+ jara, za cenę 1 gierki dostaję Drive Club na starcie + abonament na rok i co miesiąc jakąś gierkę. Lepiej tego zrobić chyba nie mogli, wolę płacić za online ale mieć go na dobrym poziomie (i liczę, że tak będzie).

Opublikowano

90,000 GS na marne bartiz.

NA MARNE

Opublikowano

hehe, bijatyka z jedna postacią

Killer Instinct is a day-one digital-only release on Xbox One, and features -- get this -- one character. Jago is free to play on launch day. Everyone else -- unspecified returning characters as well as original fighters -- will cost money. Price is to-be-determined (of course).

Opublikowano

A sam fakt konieczności wykupienia PS Plus nie jest aż taki zły, w końcu trochę darmowych gier się dostanie i obniżek. To też genialny sposób na przyciągnięcie większej liczby abonentów. 

Właśnie to jest najlepsze, że oprócz pykania w multi dostajemy jeszcze całkiem sporo innych rzeczy. Niektórzy ludzie, którzy nie grają w multi i tak kupują P+ więc w ogólnym rozrachunku nie jest to taka złą opcja. Uważam, że Sony rozegrało to najlepiej jak mogło.

Choć mi osobiście to i tak rybka bo online na kąsoli nie gram, a P+ nie zamieszam kupować. Ale dla pozostałych ludzi szykuje się całkiem spoczko opcja.

Opublikowano

No ciężko, byś płacił za singla O_o. Online będzie płatny, więc jakim cudem to jest "po staremu", gdzie przez pięć tematów CW głównym argumentem sonybotów jest "DARMO11"?

Ale co Ty pie,rdolisz, normalnie donsterydo 2.

Przeczytaj mojego posta, nic sie dla mnie eni zmienia, nie pisze ze x ma platnego singla, ale (pipi)a, to jest najlepsze i sony musialo kopnac tutaj xa w jaja

po 24 h nie pograsz w singla

to jest gruba sprawa xD

Opublikowano

Masz rację, ale nie do końca. Sony daje naprawdę dużo rzeczy w zamian. Płacisz za multi, ale przy okazji dostajesz 4-5 gry na 3 platformy. Chociaż to zależy od gracza co jest "przy okazji". Ja w multi po sieci mało gram więc dla mnie to właśnie granie online jest przy okazji. Ale można uznać, to za drobny minus, bo to jednak jest forma pewnego przymuszenia.

Opublikowano

Ale przeciez na Xboxa w ramach Golda dostaniemy Halo 3 i Assassin 2 wiec Sony moze sie schowac z PS+  :teehee:

Opublikowano

Jaczes - wiem (pipi)a:< trzeba teraz naklepać platyn w profilu z ps3, zeby nie wejsc tam jako random jakis ;/

Opublikowano

zapowiedzi na x360 były takie smutne xD

vita jest lepiej zapatrywana.

Opublikowano

Eh no to dziś trzeba zrobić pre-order konsoli Sony. Po prostu absolutna miazga. Fakt, MS strasznie fajnie zrobił swoją konfę ale cena ich konsoli vs mozliwości (zwłaszcza w PL) jest raczej mała. Szkoda, że inFamous nie będzie day 1 bo pierwsze dwie gry z serii to jedne z moich ulubionych na obecnej generacji. Po zapowiedzi braku DRM i możliwości wymieniania się gierkami tak jak do tej pory siedziałem i smiałem się do siebie. Ogromna ulga. Sony FTW!

Opublikowano

Ja to widzę tak: zostawić X360 na obecne multiplatformy, a jak już ucichną echa premiery - kupić PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.