Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

dodajmy do tego ze te indyki nie były najgorsze, przy czym ta gierka z laska z mieczem była naprawde ciekawa, plus muzyczka. no i ta kopia metal slug, mniam.

I tak, minecraft nawet przy nich to popierdółka, octodad , chce to teraz  XD

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

EA chyba wprowadzi jakies online passy na konsoli Sony ?

Tak mi się wydaje... wersje na PS4 gier od EA dostaną super exclusive Online Pass Code ;)
Opublikowano
PS. Widze, ze sonoklapom platny multiplayer juz nie przeszkadza ?

Całą sytuacje łagodzi fakt że w cenne płatnego multi jest wliczony ps+ (lub tez na odwrót jak kto woli) , gdyby Sony kazało płacić za samo multi nie dając nic w zamian ludzie by się burzyli co do tego to chyba nikt nie ma wątpliwości.

Opublikowano
  • Autor

EA chyba wprowadzi jakies online passy na konsoli Sony ?

Tak mi się wydaje... wersje na PS4 gier od EA dostaną super exclusive Online Pass Code ;)

Skoro powiedzieli że rezygnują z online pass'ów, to byłoby strzałem w kolano jakby nagle zapowiedzieli je na PS4. I by znowu byli (3 raz z rzędu) najgorszą firmą ;) A tego nawet EA chyba by nie zniosło.

Opublikowano

Microsoft może tylko ocalić proporcja, jesli za więcej dadzą więcej, albo wezmą mniej za cos innego.

Może sie dogadaja  i fifa na xone bedzie kosztowac 140zł a na ps3 200zł.

Opublikowano

Może rezygnują z online passów, żeby wprowadzić activation pass/single pass ? Wątpię, że nagle tacy hojni zrobili się panowie z EA

Opublikowano

Z konfy MS najmilej wspominam Dead Rising 3 - sandbox z zombie to je to; Project Spark - bo klon jednej z najlepszych gier obecnej generacji, i Ryse - bo miło będzie się poczuć rzymskim legionistą ;)

Po co wspominasz, i tak tych gier nie dadzą w plusie ;)

Tak w ogóle to M$ powinien zmienić pracowników, bo ta ich polityka niedługo doprowadzi ich do rychłego upadku: spadek sprzedaży W8, nietrafione tablety, jako tako WP8 się trzyma, a teraz dekoder...

Opublikowano

dodajmy do tego ze te indyki nie były najgorsze, przy czym ta gierka z laska z mieczem była naprawde ciekawa, plus muzyczka. no i ta kopia metal slug, mniam.

fun fact: na XBLA są setki indie gierek (teraz grając w to na PC widzę ile tego cholerstwa mam również na dysku swojej X360), które tak ochoczo ignorowaliście w CW

teraz indyki są plusem PlayStation, no tak

Opublikowano

Kto wie, może to być w końcu czas na decyzje portfelem. Sony przynajmniej udaje, że zależy im na graczach a nie pieniądzach. Mam nadzieję, że pazery dostaną po łapach i tyle. MS się przejedzie na tych powalonych pomysłach a EA zrozumie, że to my dyktujemy warunki, nie wydawcy. Niech przeciągają granice dalej to w końcu pałka się przegnie.

Opublikowano

a gdzie ex dodatki do GTA V na ps3 ? , już serce szybciej zabiło jak zaczynał gadać o R*

Opublikowano

fun fact: na XBLA są setki indie gierek (teraz grając w to na PC widzę ile tego cholerstwa mam również na dysku swojej X360), które tak ochoczo ignorowaliście w CW

teraz indyki są plusem PlayStation, no tak

jest różnica między daniem na konferencji starego indora,  a nowego indyczka ;]

rozumiem ze teraz uznasz to za wielki argument sonyklapów, wstrzymaj konie, wspomnialem tylko o tym przy okazji.

No ale były to tez gameplaye a nie same filmiki.

Opublikowano

Nie bedzie Titanfall to bedzie Destiny i Killzone. Do przezycia.

ME 2 niema podanych jeszcze platform co nie ? (mam nadzieje że nie podzieli losu Titana)

Opublikowano

Zabawne jest to,że najlepsze(większość graczy,wiadomo,że nie dla wszystkich,ale ile się słyszy o walce halo z killzonem...) exy na konsole to FPSy,gry które dla mnie na padzie są dla mnie niegrywalne ;)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Właśnie zauważyłem poważną jak dla mnie wadę PS4... nie ma analogowego wyjścia audio.. :confused:

Niestety mnie to załatwia... bo w swoim ampli nie mam ani optyka ani hdmi.. a grać na głośnikach z TV nie mam zamiaru...

(pipi)nia... <_<

Opublikowano

jedno pytanie jeszcze, co z tym The Last Guardian xD? Tak krzyczeli przed E3, że coś pokażą i dupa.

Opublikowano

jedno pytanie jeszcze, co z tym The Last Guardian xD? Tak krzyczeli przed E3, że coś pokażą i dupa.

When its ready XD

Opublikowano

Może na TGS'ie :sweat:

Opublikowano

jaram się grami indie + The Order zapowiada się nieźle, ale i tak na początek do szczęścia będzie mi starczył tylko BF4  :sorcerer:

Opublikowano

Heh, teraz jak się obudziłem, to dopiero do mnie dotarło, że Sony serio to zrobiło. Xboty od 21 maja ciagle powtarzali "hehe, wy się nie śmiejcie, sonoklapichy, sony pewnie da jeszcze jakieś gorsze guwno drmowe ;]]]", kompletnie nie rozumiejąc, że nie chodzi tu o wojenki konsolowe, tylko o nasze prawa bez względu na to, jaką konsolę lubimy.

Ogólnie jestem happy, kurde :) Mam nadzieję, że ludzie odpowiedzialni za akcję NoDrm są z siebie dumni.
Opublikowano

W sumie teraz fajnie bedzie. Nie bedzie juz problemow ze nie mozemy zagrac razem bo mamy inne platfromy 

Opublikowano

W sumie teraz fajnie bedzie. Nie bedzie juz problemow ze nie mozemy zagrac razem bo mamy inne platfromy

Tzn?

Opublikowano

Tzn?

PS4

Opublikowano

Właśnie zauważyłem poważną jak dla mnie wadę PS4... nie ma analogowego wyjścia audio.. :confused:

Niestety mnie to załatwia... bo w swoim ampli nie mam ani optyka ani hdmi.. a grać na głośnikach z TV nie mam zamiaru...

(pipi)nia... <_<

A masz wyjscie audio w TV ? wtedy podlaczysz czincze bezposrednio z TV do amplitunera i na kazdym urzadzeniu bedziesz mial dzwiek z glosnikow.

Amazon juz obniza ceny Xbox One!

http://www.amazon.com/b/ref=vg_homepage_quicklinks_E3_XboxOneConsole?ie=UTF8&node=6469295011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-leftnav&pf_rd_r=8EC32CFBEC6D45E4960C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1564760262&pf_rd_i=468642

:thanks:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.