Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

No i co z tego, że Division ładnie wygląda ? Kolejna gierka, w której chłopek albo grupa chłopków lata z karabinkiem i szczela w settingu modern warfare. Poza tym czy wszystkie gry Ubi muszą mieć ob/srany ekran tymi futurystycznymi hudami/filtrami i gimbusowy klimat sirjus biznes teorii spiskowych i walki z systemem ?

no (pipi)a, widze ze nie tylko mnie to drażni, ubi chyba chce zebym srał pod siebei i po wlaczeniu konsoli zapomnial ze to gra.

Mistrzem jest zachrypniety głos z watch dogs, nigdy tej gry nie kupie/sciagne, obraziłem sie.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Patrząc na tę generację, chyba nikt nie wątpi, że pod względem gier na wyłączność Sony nie zawiedzie. Te konferencje to dopiero początek. To jest akurat kwestia, o którą w przypadku PS4 bym się w ogóle nie martwił.

Tez uwazam, ze Sony pojdzie tropem PS3 i dostarczy #THISISWAITING po raz kolejny. Ale tym razem jako rekompensate posiadacze PS4 dostana exclusive beta i exclusive skins.

Opublikowano

wlasnie wrocilem z gamestop'u. kolejka w cholere myslalem ze ludzie preorder na TLOU czy cos. ja bylem wlasnie robic preorder na TLOU i PS4. pani mowi nie ludzie dzisiaj skladaja na ps4 plus w cholere maja ludzi ktorzy zmienili z xone..zastanawia mnie jak w innych sklepach/miejscach?

to jest właśnie największa obawa, teraz tym bardziej może być ogromny problem z kupnem day 1

Opublikowano

No i co z tego, że Division ładnie wygląda ? Kolejna gierka, w której chłopek albo grupa chłopków lata z karabinkiem i szczela w settingu modern warfare. Poza tym czy wszystkie gry Ubi muszą mieć ob/srany ekran tymi futurystycznymi hudami/filtrami i gimbusowy klimat sirjus biznes teorii spiskowych i walki z systemem ?

no (pipi)a, widze ze nie tylko mnie to drażni, ubi chyba chce zebym srał pod siebei i po wlaczeniu konsoli zapomnial ze to gra.

Mistrzem jest zachrypniety głos z watch dogs, nigdy tej gry nie kupie/sciagne, obraziłem sie.

Was już do reszty po(pipi)iło ? Nie lepiej żeby ograniczyli się do trzepania kolejnych assasynów :wallbash: (pipi)a Ubi gdzie BG&E 2 ja się pytam :verymad:

Opublikowano

Patrząc na tę generację, chyba nikt nie wątpi, że pod względem gier na wyłączność Sony nie zawiedzie. Te konferencje to dopiero początek. To jest akurat kwestia, o którą w przypadku PS4 bym się w ogóle nie martwił.

Tez uwazam, ze Sony pojdzie tropem PS3 i dostarczy #THISISWAITING po raz kolejny. Ale tym razem jako rekompensate posiadacze PS4 dostana exclusive beta i exclusive skins.

Rozumiem że jestes zdenerwowany że XONE przegrał z ps4 w przyszlej generacji,ale takie wróżenia z fusów są smieszne

Opublikowano

Zeratul ssie paukę niestety tymi swoimi postami :(

Opublikowano

Zaśmiałem się jak Sony zrobiło coś, co było do tej pory oczywiste, jednym z ważniejszych fragmentów konfy, mowa o używkach i braku restrykcji w graniu offline, za to dostali też chyba największe brawa  :pirate:

Opublikowano

wlasnie wrocilem z gamestop'u. kolejka w cholere myslalem ze ludzie preorder na TLOU czy cos. ja bylem wlasnie robic preorder na TLOU i PS4. pani mowi nie ludzie dzisiaj skladaja na ps4 plus w cholere maja ludzi ktorzy zmienili z xone..zastanawia mnie jak w innych sklepach/miejscach?

to jest właśnie największa obawa, teraz tym bardziej może być ogromny problem z kupnem day 1

pre-order złożony zaraz jak się pojawił na muve

Opublikowano

Konkretny ból pupy :)

Edytowane przez pop

Opublikowano

Was już do reszty po(pipi)iło ? Nie lepiej żeby ograniczyli się do trzepania kolejnych assasynów :wallbash: (pipi) Ubi gdzie BG&E 2 ja się pytam :verymad:

Ale przecież z AC jest dokładnie to samo. Świetne settingi historyczne popsute przez futurystyczne bzdury i oczywiście dziejowa konspiracja na pierwszym planie. Przecież to podświetlanie konturów sylwetek przeciwników czy elementów otoczenia to jest dramat i kompletnie wybija z wczuwki.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

pre-order złożony zaraz jak się pojawił na muve

preorder też mam złożony w 2 miejscach, ale to nie znaczy że te punkty (shopto i muve) będą miały tyle sztuk na jakie jest zapotrzebowanie

swoją drogą coś tanio za ten nekstdżen - 1699 zł xDDD

Opublikowano

Zeratul show większa beka niż konfa microsoftu z 21 maja.

Opublikowano

Za 15 minut Marioooo!!! Niech jeszcze Ninny dostarczy, a dostaniemy trzy świetne konferencje - co za rzadkość.

Opublikowano

Cena konsoli wypas! Gry jak to gry, szału nie ma, dupy nie urywa. Póki co, najbardziej jaram się Destiny!

Postanowione i zakup na premierę gwarantowany!!

PS. Ficuś wyczyść skrzyneczkę!!

Opublikowano

Mi wystarczyla krótka zajawka aby jarac się Mirrors Edge 2

Opublikowano

Preorder złożony, premiera na 100% w tym roku, na start z 2-3 gry i będzie dobrze. FF XV i Kingdom Hearts III pojawią się maksymalnie za 3 lata (KH III, Versus raczej w przyszłym). Do tego Sony miało pokazać TLG, ale go wycofało uznając, że zostawiają go na później. Walczę jeszcze czy kupić PS4Eye czy olać i łyknąć jakieś gierki.

Opublikowano

2rfvu73.png

Opublikowano

Rozumiem że jestes zdenerwowany że XONE przegrał z ps4 w przyszlej generacji,ale takie wróżenia z fusów są smieszne

Sonybojki w formie jak zawsze... 7 lat czekali na dzien w ktorym pojawi sie jakas dobra informacja z obozu Sony. No i Sony zapowiedzialo opoznienia w always online i braku DRM w zwiazku z brakiem infrastruktury, ale bez obaw SonySlaves... juz za rok startuje cloud gaming i Sony bedzie dalej starac sie nadrobic straty do Microsoftu. 

Ale nie ma obaw tak jak teraz Sony slaves uwazaja juz ze placenie za online to dobra rzecz, tak za rok czy 2 jak sony wprowadzi always online i drm z cloud gaming tez beda uwazali ze to swietna sprawa... LOL z sonybojkow.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

słaby psychicznie jestes, naprawde

Opublikowano

U mnie ciągle się ładuje

Opublikowano

Jakiś dobry stream od Nintendo? Ten na oficjalnej stronie mi się nie uruchamia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.