Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Dziala. Pokemony są. 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Patrząc na tę generację, chyba nikt nie wątpi, że pod względem gier na wyłączność Sony nie zawiedzie. Te konferencje to dopiero początek. To jest akurat kwestia, o którą w przypadku PS4 bym się w ogóle nie martwił.

Tez uwazam, ze Sony pojdzie tropem PS3 i dostarczy #THISISWAITING po raz kolejny. Ale tym razem jako rekompensate posiadacze PS4 dostana exclusive beta i exclusive skins.

Rozumiem że jestes zdenerwowany że XONE przegrał z ps4 w przyszlej generacji,ale takie wróżenia z fusów są smieszne

Sonybojki w formie jak zawsze... 7 lat czekali na dzien w ktorym pojawi sie jakas dobra informacja z obozu Sony. No i Sony zapowiedzialo opoznienia w always online i braku DRM w zwiazku z brakiem infrastruktury, ale bez obaw SonySlaves... juz za rok startuje cloud gaming i Sony bedzie dalej starac sie nadrobic straty do Microsoftu. 

Ale nie ma obaw tak jak teraz Sony slaves uwazaja juz ze placenie za online to dobra rzecz, tak za rok czy 2 jak sony wprowadzi always online i drm z cloud gaming tez beda uwazali ze to swietna sprawa... LOL z sonybojkow.

takie same bajki z xbone, że za rok czy 2 m$ zlikwiduje drm czy online check :sorcerer:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Przcina co jakieś 5 sekund. Boże żeby streama nie mieć nawet porządnego :( Na razie były tylko nowe pokemony.

Opublikowano

KUR.WA jak tnie

Opublikowano

BEKA Z DEKODERA ZAWSZE I WSZĘDZIE

1005064_555174421191468_1829022475_n.jpg

Opublikowano

Jakiś dobry stream od Nintendo? Ten na oficjalnej stronie mi się nie uruchamia...

U mnie też. :/

Opublikowano

Na chrome mi nie działa a na firefoxie tnie

Opublikowano

Super Mario 3d World widziałem. Nie wiem na co, chyba 3ds?

Opublikowano

A teraz nowy mario kart <3

Opublikowano

Nowe mariany, karty i pokemony... "yaaaaay..."

Opublikowano

Matko jedyna ale przycina ten stream. Przyjemnie się ogląda gierki Nintendo. Żadnych wojen, spisków i wypranych kolorów.

Opublikowano

Pokemony 12 października. 

Opublikowano

wow wyscigi mario karty, to jest oryg. podejscie

Opublikowano

Tak jeszcze w sprawie braku DRM w ps4 to zbyt wcześnie bym się nie cieszył. To, że sony nie będzie miało różnych tego typu zabezpieczeń w swoich grach wiemy, ale to, że w reszcie tytułów takich rzeczy nie będzie wcale nie jest pewne. Sądzę, że albo inni wydawcy wprowadzą play pass (aby zacząć grać musisz zarejestrować swój egzemplarz gry w internecie) lub gry na ps4 będą droższe o 30zł. Jeżeli ani jedno ani drugie nie będzie występowało to wtedy rzeczywiście będzie można powiedzieć, że xone ma prze(pipi)ane :)

Edytowane przez terror

Opublikowano

Na eurogamerze działa płynnie. Był nowy Marian, Mario kart 8 i Wii Party U

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Ten nowy marian co na poczatku pokazali to na wiiu czy 3ds?

Opublikowano

Zamowiłem PS4 + DS4 + KZ:SF + Knack + Drive club na amazonie, na shopto, i konsole na move

Ale mam nadzieje na jakas nocna premiere to skocze do Warszawy

Oby nie zabrakło dla mnie sprzetu na day one

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano
To, że sony nie będzie miało różnych tego typu zabezpieczeń w swoich grach wiemy

Nie w Sony grach, ale we wszystkich grach, powiedzieli jasno i wyraźnie wczoraj na konferencji.

Opublikowano

kur.wa japońce i ich angielski -_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.