Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Czyli w 2014 biere wiiu

Yeah megaman w smashu xddddd

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Postanowione.

Biorę PS4 na premierę, chyba że w wg pjerdolniętych przeliczników 400$ = powyżej 2 kafli.

Będzie jakieś promo za 1800zł na start to na gwiazdkę łyknę.

Może nie tyle z powodu gierek, bo pod tym względem launch PS4 nie urywa dupy, ale

a) mam ciśnienie na next geny, więc Driveclub (darmowy w PS+) i Shadow Fall mi wystarczy

b) chcę swoim portfelem dać do zrozumienia, że nie mam zamiaru wspierać sprzętu, który stworzony został wg założeń Apple czyli drożej ale gorzej i mniej

na dodatek jak Orzeszek napisał o możliwym II kwartale 2014 to słabo mi się zrobiło, yebane MS Polska, to nawet głupia Dania potrafiła sobie załatwić konsole na start a nasz oddział nie.

Liczę że ostry wpjerdol na początek od Sony sprawi że MS trochę otrzeźwieje.

Opublikowano

Gdyby zrobić takiego Mega Mana 2,5D to by mogło naprawdę świetnie wypaść. 

Opublikowano

Postanowione.

Biorę PS4 na premierę, chyba że w wg pjerdolniętych przeliczników 400$ = powyżej 2 kafli.

Może nie tyle z powodu gierek, bo pod tym względem launch PS4 nie urywa dupy, ale

a) mam ciśnienie na next geny, więc Driveclub (darmowy w PS+) i Shadow Fall mi wystarczy

b) chcę swoim portfelem dać do zrozumienia, że nie mam zamiaru wspierać sprzętu, który stworzony został wg założeń Apple czyli drożej ale gorzej i mniej

na dodatek jak Orzeszek napisał o możliwym II kwartale 2014 to słabo mi się zrobiło, yebane MS Polska, to nawet głupia Dania potrafiła sobie załatwić konsole na start a nasz oddział nie.

hola hola, musisz najpierw miec zgode straszyzny ps, naczelny sonoklap yeti  i mendrek zdecyduja wtedy czy możesz isc do sklepu.

Opublikowano

To ma być headset dodawany do ps4? Takie same słuchawki ma koleś prezentujący funkcje itp. na filmie

945588_10151720403781803_151201669_n.jpg

kapitalnie sie hs prezentuje, mam nadzieje, ze bedzie tez wersja bezprzewodowa.

Opublikowano

UP: Tonący brzytwy sie chwyta

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

nowe mario - boli brak jakiegoś oryginalnego pomysłu jak w galaxy. Ale i tak wygląda mega i na pewno będzie ultra miodna gra

nowy xeno - orgazm. Ta gra wygląda przecież jak coś na ps4 o_O

nowy donkey - miazga, dopakowany retrurns, czego chciec wiecej?

Opublikowano

Bieda na konferencji Niny. Gry, dla których jestem w stanie kupić WiiU zostały pokazane już kilka miesięcy temu. Ja czy inny zapaleniec kupimy WiiU, ale czy ktoś, kto przed e3 nie chciał kupić WiiU, nagle zmieni zdanie? Wątpie.

Kur.wa i serio, dlaczego Retro robi kolejnego Donkey Konga? 

Opublikowano

No tym "headsetem" się nie popisali dobrze, że jakaś słuchawa to koszt 80zł

Opublikowano

To ma być headset dodawany do ps4? Takie same słuchawki ma koleś prezentujący funkcje itp. na filmie

945588_10151720403781803_151201669_n.jpg

kapitalnie sie hs prezentuje, mam nadzieje, ze bedzie tez wersja bezprzewodowa.

Na tym obrazku wygląda to tak jakby nie miało być wersji bez przewodowej. Ja tam widzę takie coś: słuchawkę i mikrofon w dualshocku.

Opublikowano

Dlatego to jedyna zajebista gra na tej konferencji. Oby po tej grze wrócili do Metroida.

Opublikowano

Właśnie zauważyłem poważną jak dla mnie wadę PS4... nie ma analogowego wyjścia audio.. :confused:Niestety mnie to załatwia... bo w swoim ampli nie mam ani optyka ani hdmi.. a grać na głośnikach z TV nie mam zamiaru...(pipi)nia... <_<

W tv masz pewnie analogowe wyjscie oprocz sluchawkowego, czesto "ukryte piny" w zlaczu scart sa dedykowane do audio out. Ewentualnie mozna kupic tani przetwornik digital/analog

Tak myślę, że w scart może być audio aout.. ale to też nie takie proste... bo tam mam podpięty dekoder z kablówki (mam sd niestety.. przynajmniej póki co.

Z kolei tych przetworników trochę szukałem i z tego, co widziałem to takie tanie to one nie są (koło 200zł).

Do czasu zakupu może coś wydumam.. bo to jeszcze nieprędko ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Dlatego to jedyna zajebista gra na tej konferencji. Oby po tej grze wrócili do Metroida.

No super, kolejny DK. Retro miało robić nowe IP do chu.ja wafla, a nie kolejnego sequela.

Yes, I'm mad.

Opublikowano

@MaZZeo

Na Muve juz jest pre-order za 1,699 zl :)

"We will kill Sony at E3" :whistling:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

dzisiaj powinien byc wysyp filmików z e3, przeciez sony mowilo ze ma duzo gryw. wersji na jakies stronie tez...

Opublikowano

Postanowione.

Na muve masz preorder za 1700. Majac Plusa juz jest Drive Club na start :) 

Na launch nastawiam sie na DC i Watch Dogs, a potem inFamous.

Opublikowano

Postanowione.

Na muve masz preorder za 1700. Majac Plusa juz jest Drive Club na start :)

Żebyście się nie rozczarowali z tym DriveClubem. Tertton na konferencji wyraźnie zaznaczył, że to ma być DriveClub psplus edition czy coś takiego i to pewnie znaczy, że to nie będzie cała gra. Na konfie chyba ani razu nie padło zdanie, że całą grę dostaną posiadacze PSplus.

Edytowane przez agst

Opublikowano

pfff przynajmniej coś dostaną za tego plusa

Opublikowano

Pewnie jak prolog w GT. Mniej tras ale wszystkie samochody lub coś w tym stylu a odblokowanie full game 20$

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Szacun za małą ilość śmieci na move/kinecta. Niepokoi mnie tylko dosyć częste wykorzystanie tabletów w grach.

Opublikowano

Moze tak byc, zobaczymy co to bedzie. Po tym jak wyglada Plus, jak wpadaly do niego gry na premiere i wiedzac, ze Sony musi mocno wystartowac to nie zdziwilbym sie jakby to byla normalna wersja gry bez zadnych bonusow ktore sa w preorderach czy cos takiego. Na wiecej informacji trzeba poczekac, ale kupujac konsole bedzie w co grac.

Opublikowano

pewnie coś ala GT5 : prologue

Kilka samochodów, kilka tras, brak funkcji społecznościowych. Takie rozszerzone demo po prostu.

W sumie co się dziwić, oddawać nową grę za 60$ prawie za darmo - chyba nikt tego nie oczekiwał

BTW na ps4 ma byc move?

Edytowane przez Dahaka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.