Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

może 10 minut reklam przed wyscigiem

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Sonybojki w formie jak zawsze... 7 lat czekali na dzien w ktorym pojawi sie jakas dobra informacja z obozu Sony. No i Sony zapowiedzialo opoznienia w always online i braku DRM w zwiazku z brakiem infrastruktury, ale bez obaw SonySlaves... juz za rok startuje cloud gaming i Sony bedzie dalej starac sie nadrobic straty do Microsoftu. 

Ale nie ma obaw tak jak teraz Sony slaves uwazaja juz ze placenie za online to dobra rzecz, tak za rok czy 2 jak sony wprowadzi always online i drm z cloud gaming tez beda uwazali ze to swietna sprawa... LOL z sonybojkow.

Tak tak wmawiaj to sobie tylko pamiętaj ile razy byś tego nie powtarzał rzeczywistości tym nie zmienisz :pinch:

Opublikowano

Daty nowego Mariana i DK podane ? Bo nie wiem kiedy kupować Uwiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Opublikowano

BTW na ps4 ma byc move?

Tak, będzie Move na PS4. Na PS Meeting przecież pokazywali to demo Media Molecule w którym z niego korzystali.

Opublikowano

Daty nowego Mariana i DK podane ? Bo nie wiem kiedy kupować Uwiiiiiiiiiiiiiiiiiii

marian w grudniu, DK wiosna 2014

EDIT - edyta, bo złe daty podalem

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Na jesieni Marian zwykły 3D, a wyścigowy w 2014. Donkey nie wiem.

Opublikowano

Marian w grudniu. Zelda WW październik za(pipi)isty patent zostawiania butelki z listem dla znajomych. Odpaliłem w HD i widać progres przemieszczających się obłoków i wygląda to naprawdę za(pipi)iscie <3

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Jakieś gierki mają dzisiaj coś gdzieś pokazywać? Ma ktoś rozpiskę?

Angry Joe mówił np. o jakiejś niezapowiedzianej grze od Bethesdy, gdzie to jest?

Opublikowano

Jedna kwestia mi uciekła odnośnie "PS Plus w Xbox Live". Czy gierki, które tam dostaniemy przepadną jak na PS Plus, gdy przestaniemy opłacać abonament?

Opublikowano

ale co zaczynamy?

Opublikowano

Angry Joe mówił np. o jakiejś niezapowiedzianej grze od Bethesdy, gdzie to jest?

Ta gra to Mad Max.

E, nie? Mad Max to gra Warnera.

Opublikowano

GT niestety zbyt potężne, żeby chodzić płynnie na moim kompie [*] mówcie co tam pokazują, to sobie potem na YT obejrzę

Opublikowano

Pokazywali nowego Batmana na wszystkie platformy z wyjątkiem XO i PS4.

Opublikowano

teraz gadają o Order 1866 który będzie grą TPP

Opublikowano

serio, jesli nie mają nawet jednego zdjecia z gry ,ani nawet nie chca mowic o gameplayu to po kiego diabła sie ich pokazuje, po co traca czas na te filmiki, tak samo halo, co to za ex skoro jeszcze siedzi  w głowie twórców.

Opublikowano

Na żywo wypada znacznie lepiej niż na fotkach, do Xone nawet nie ma co porównywać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.