Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Wydawcy jednak moga wymusic zakaz uzywek na PS4.

Czyli w kwestii uzywek jest dokladnie tak samo jak z Xone. :nuke:

Opublikowano

Niech nie pjerdolą, tylko podadzą jakąś datę wydania :( Mówią coś o 2014 roku?

Opublikowano

KH3 i FFXV na X1 i PS4. Smutek =/

Ale przecież to wszyscy wiedzieli.

Opublikowano

przeciez skoro nie potwierdzono, że będą exami a wątpię żeby sony zapomniało o tym wspomnieć, wiadome bylo, ze wylądują i na x1

Opublikowano

A te info z....?

Jeśli tak to ja już nie kumam o co chodzi.

Tretton wlasnie na GT powiedzial ze Sony daje wolna reke w tej kwestii wydawcom.

Opublikowano

Dobre, dobre E3. Najlepiej Sony moim zdaniem wypadło.

Opublikowano

A te info z....?

Tretton wlasnie na GT powiedzial ze Sony daje wolna reke w tej kwestii wydawcom.

Czyli ten prześmiewczy filmik to farsa jest.

Opublikowano

Ciekawe jak to z tymi używkami będzie w innych grach poza tymi od Sony. Pachter niby wcześniej mówił, że może tylko Activision się na taki krok zdecyduje, a reszta raczej nie. Zobaczymy.

Tretton o Agencie oczywiście nic nie wie i mówi, żeby się pytać R* co się dzieje z tą gra. Taa... A Last Guardian jeśli dobrze zrozumiałem, to jest tak jakby wstrzymany.

Edytowane przez agst

Opublikowano

A te info z....?

Nie. Jest dokładnie tak, jak teraz przecież obecnie wydawcy też mają wolną rękę w takich sprawach. Po prostu Sony nie narzuca z góry tak, jak M$ owego zakazu.

Opublikowano
. Po prostu Sony nie narzuca z góry tak, jak M$ owego zakazu.

MS tez niczego nie narzuca...daja wolna reke wydawcom. Czyli sytuacja z uzywkami na obu konsolach jest taka sama.

Opublikowano

MS tez niczego nie narzuca...daja wolna reke wydawcom. Czyli sytuacja z uzywkami na obu konsolach jest taka sama.

cosby-facepalm.gif

Opublikowano

W takim razie nie wiem, czemu mówi się o jakiejś przewadze Sony w tym względzie..

Opublikowano

Jeśli to prawda to zmieniam punktację wczorajszych konferencji.

Opublikowano

A te info z....?

Nie. Jest dokładnie tak, jak teraz przecież obecnie wydawcy też mają wolną rękę w takich sprawach. Po prostu Sony nie narzuca z góry tak, jak M$ owego zakazu.

Tretton w wywiadzie dla gametrailers na pytanie czy jak jakiś wydawca będzie chciał wprowadzić DRM to go zablokują odpowiedział wymijająco (w skrócie), że "udostępniają platformę, na której wydawca może użyć do gry takiego modelu biznesowego, jaki zechce" - o ile dobrze zrozumiałem. Czyli różnie być może.

Opublikowano

Na oficjalnej stronie xboxone można wyczytać coś innego.

Opublikowano

Czyli jednak mogą blokować używki :confused: Nie wiem z czego ci sie ludzie wczoraj cieszyli(o ile to prawda) :(

@Figaro

WiiU XD

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

No przestańcie, to o czym oni pier,dolili na konferencji? No chyba nie kłamali by tak w żywe oczy, co?

A nie, czekajcie, to Sony, ta sama firma, co PlayStation 3 zrobiła

Opublikowano

MS udostępnia infrastrukturę do grzechu DRM, Sony nie więc jak na PS4 ktoś zechce to wprowadzić to będzie musiał zadbać o zaplecze. EA i kilku innych będzie na to stać ale resztę? Chyba można spać spokojnie.

Opublikowano

Ta, czyli pierdu pierdu Sony, a przyjdzie premiera Killzone Shadow Fall i w środku będzie online pass.

To tak jakby reklamować, że wjazd na autostradę jest BEZPŁATNY! a potem się okazuje za to, że pobierają opłatę przy wyjeździe z niej.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja nie wiem gdzie wy wczoraj wyczytaliście że nie można blokować używek ? MS robi to sprzętowo , Sony nie ale też nie może zakazać tego EA czy innej firmie. Nawet parę minut temu był wywiad na GT i było pytanie o używki....odpowiedz..... My jesteśmy od dostarczania sprzętu ale co zrobi wydawca gry nie mamy wpływu. Ale gry wydawane przez Sony na pewno nie będą miały blokady 

Edytowane przez marekjw2523

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.