Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Ahahahahhaha

"a wiec taka jest twoja odpowiedz dla ludzi bez neta, xbox 360"

-"tak, xbox 360 "

facet wszedł na szczyt bezczelnosci i wzial ze soba drabine xD

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Ahahahahhaha

"a wiec taka jest twoja odpowiedz dla ludzi bez neta, xbox 360"

-"tak, xbox 360 "

facet wszedł na szczyt bezczelnosci i wzial ze soba drabine xD

No i co w tym dziwnego?

X360 przez długi czas (ok roku) używałem właśnie bez dostępu do internetu i jakoś nie miałem z tym problemów. Inna sprawa, że PS3 też bez bólu można w ten sposób używać, więc nie rozumiem kompletnie twojej dzikiej radości. 

Opublikowano

słuchaj, ja swojej ps3 prawie w ogole nie podpinałem do net.

Nie rozumiesz chyba  o co chodzi, jesli gracz chce grac w next geny i  kupic konsole microsoftu to moze zapomniec o  grze w łodzi podwodnej, tzn. tam gdzie nie ma neta.

Micro nie dosc ze nie ma rozwiazania dla ludzi bez neta, to jeszcze wskazuje im jako rozwiazanie stara konsole.

Co ja tlumacze?

Opublikowano

Cholera, cała jedna strzelanina na PS4, przy ogromnej różnorodności na Xbone, gdzie Quantum Break = strzelanina, Dead Rising 3 = strzelanina i to komiksowe coś od Insomniac = strzelanina. I pewno jeszcze jakaś jest, bo mi z głowy wyleciało. 

Żaden z Dead Risingow nie był nigdy strzelaniną. 

Opublikowano

Chodzi o to, że MS po raz kolejny strzela taką gafę, że dziwne jest to, że jeszcze nikt nie poleciał ze swojego stanowiska. Dorrito Pope docisnął. Powodzenia Microsofcie z takim podejściem do klienta.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Advantages the PS4 has over the Xbox One.

+ No new DRM

+ Allows used games

+ No mandatory online check in

+ No forced camera sensor

+ No external power brick

+ 65% smaller

+ Region free

+ Upgradeable hard drive

+ $100/£80 cheaper

+ 50%+ more powerful

+ GDDR5 vs DDR3 (2.6x more memory bandwidth)

+ 2GB additional ram available for games

+ Easier to develop for

+ Self publishing for Indies

Jak MS mogło tak zyebać? Jeszcze parę miesięcy temu naiwnie sądziłem, że Mikromięccy z całą swoją kasą rozpjerdolą Soniaka pod względem mocy i gier. Popełniają ten sam błąd co Sony w 2006 roku - chcą mieć maszynę do wszystkiego, która koniec końców nie robi nic najlepiej. Plus są tak samo aroganccy jak japońce w tym okresie (patrz wyżej). Klątwa trzeciej konsoli full fucking force.

Opublikowano

no xbot Ci napisze ze mniej gier, co jest najśmieszniejszym argumentem, bo kiedy my cierpielismy na ps3 na mało gier?

Opublikowano

No ta, jeszcze skończy się na tym że jak będę chciał świeżemu szwagrowi pożyczyć gierkę, to ten będzie musiał do MS przesłać odpis aktu małżeństwa.

W jakiś sposób na pewno będą próbowali się zabezpieczyć przed masowym zalewem cebulaków zrzucających się na gierki (bo nie po to ta opcja w teorii powstała), pozostaje tylko pytanie w jaki  ?

Np. taki, że te 10 slotów "rodzinnych" będzie przypisywane na stałe - jak już kogoś wpiszesz na tą listę to go nie usuniesz, w tym sensie, że nie będziesz mógł go skasować z listy albo będziesz mógł, ale już ponownie tego slota nie użyjesz. Do tego naraz można grać na dwóch kontach. Wydaje mi się to całkiem logiczne.

Opublikowano

Milan- Przez jakieś pierwsze dwa lata od jej premiery?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

original.jpg

original.jpg

Wygląda naprawdę dobrze, minimalistycznie, luksusowo, elegancko.

Wygląda tam samo beznadziejnie jak Xone.

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z DonSterydo - w ocenie designu obu "magnetowidów" wyraźnie widać, kto ma klapki na oczach.

Opublikowano

Sory, że wbije sie tak w temat, ale nie wiem gdzie zapytać... Ta niby 50% moc większa w PS4 niż nowym Xie to w jakiejkolwiek grze było widać? czy to zaś jakaś bujda?

Opublikowano

Milan- Przez jakieś pierwsze dwa lata od jej premiery?

hej, był motorstorm!

wg. mnie ps4 jest całkiem ładna, no ale wiadomo, lubie sony, więc musze tak mowic.

Opublikowano

Sory, że wbije sie tak w temat, ale nie wiem gdzie zapytać... Ta niby 50% moc większa w PS4 niż nowym Xie to w jakiejkolwiek grze było widać? czy to zaś jakaś bujda?

Na tech demach było widać, na gameplayach już nie bardzo, ale pewnie dlatego, ze XO ciągnęło moc z chmury.

edit. Po bliższym przyjrzeniu się obu konsolom, też bym obstawiał za designem PS4. Nie jest to takie złe, a z czasem może nawet się spodobać.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Obie są średnie, ale z dwojga złego PS4 wygląda lepiej. Xbone to po prostu zwykłe pudło, PS4 ma choć trochę w sobie dziwactwa (te przechylenie). I bardzo przypomina PS2 <3  

Opublikowano

+ Region free

Odnośnie postu Figaro - XOne ma mieć blokadę regionalną? Jakieś źródło tej informacji?

Opublikowano

Obie są średnie, ale z dwojga złego PS4 wygląda lepiej. Xbone to po prostu zwykłe pudło, PS4 ma choć trochę w sobie dziwactwa (te przechylenie). I bardzo przypomina PS2 <3  

Raczej pierwsze Wii.

Na tech demach było widać, na gameplayach już nie bardzo, ale pewnie dlatego, ze XO ciągnęło moc z chmury.

No właśnie - moc z chmury, a Forza 5 nie będzie mieć deszczu, czuję się oszukany :D

Opublikowano

+ Region free

Odnośnie postu Figaro - XOne ma mieć blokadę regionalną? Jakieś źródło tej informacji?

Nie pamiętam gdzie ale jest, zresztą tak samo jak X360 ma blokadę regionalną.

Opublikowano

ps3 , piekna jest

Opublikowano

PS4 wygląda świetnie. jest chyba najmniejszą pierwszą wersją konsoli jaką widziałem, jest bardzo przyjemna dla oka - na filmikach prezentuje się rewelacyjnie. Konsola MS nie wygląda tragicznie, rozumiem nawet, że można powiedzieć, że jest podobna.

Cały efekt psuje jej wielkość, podczas gdy drobna PS4 nie za bardzo da się skojarzyć z VCR. 

Opublikowano

jak sie włącza ten power reset w szczelinie?

Bedzie dodawana wykałaczka sony do zestawu?

A moze na podmuch.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Wygląda jak World Trade Center tuż przed.

Ale dlaczego wyciąłeś pada? W końcu to na niego cześciej spoglądamy niż na samą konsolę :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.