Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Titanfall trafi na ps4 w rok po premierze na xbone. Podejrzewam, że podobnie może być z innymi grami od 3rd party.

Serio myślisz że MS będzie płacił grube miliony (50 mln za Titanfall :mellow: ) przy każdej gierce 3rd party za czasową wyłączność ? Wiadomo będą się pewnie takie tytuły zdarzać (obstawiał bym głownie tytuły od EA) ale nie spodziewałbym się masowego występowania tego procederu.

Opublikowano

Fifa 14 na ps2 XD ? To jakiś błąd?(chodzi o liste wyzej)

Opublikowano

PS4 mi się mega podoba - wygląda bardzo podobnie do

wii_black_hardware_artwork__5_-1-1023x90

która dumnie teraz leży koło TV.

Dokładna data premiery jest w listopadzie ?

Opublikowano

Pod koniec listopada, dokładnej nie ma, ale deweloperzy dostali termin wydania przed Black Friday by odpowiednio wcześniej skończyli gry na premierę.

Opublikowano

Fifa 14 na ps2 XD ? To jakiś błąd?(chodzi o liste wyzej)

Nie. Aktualizacja składów, ale kiedyś widziałem dane, że to to nawet się sprzedaje.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Titanfall trafi na ps4 w rok po premierze na xbone. Podejrzewam, że podobnie może być z innymi grami od 3rd party.

Serio myślisz że MS będzie płacił grube miliony (50 mln za Titanfall :mellow: ) przy każdej gierce 3rd party za czasową wyłączność ? Wiadomo będą się pewnie takie tytuły zdarzać (obstawiał bym głownie tytuły od EA) ale nie spodziewałbym się masowego występowania tego procederu.

Izon oczywiście bzdury plecie. Titanfall jest wydawane przez EA, więc EA decyduje gdzie dana gra wyjdzie, cała reszta wydawana jest przez MS i jeśli chodzi o produkcje retail, takie jak Dead Rising 3, Quantum Break itp. to nie ma szans żeby pojawiły się na PS4.

Ale niech sobie czekają chłopaki na mannę z nieba ;)

Bzdurą jest też 50 mln za Titanfall - wymyślił to Patcher, nuff said :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To istnieją jeszcze wolniejsze łącza?

Opublikowano

Pewnie polowa uzytkownikow tej generacji ma 1mb

Opublikowano

Ale niech sobie czekają chłopaki na mannę z nieba ;)

Bzdurą jest też 50 mln za Titanfall - wymyślił to Patcher, nuff said :P

Izon oczywiście bzdury plecie. Titanfall jest wydawane przez EA, więc EA decyduje gdzie dana gra wyjdzie, cała reszta wydawana jest przez MS i jeśli chodzi o produkcje retail, takie jak Dead Rising 3, Quantum Break itp. to nie ma szans żeby pojawiły się na PS4.

To nie wiem czemu połowa serwisów piszę o tym, że Titanfall trafi na ps4;) I to nie jest żadna manna, akurat uważam, że jest to najmniej interesująca gra targów.

http://www.ppe.pl/news-22749-wazne__xbox_one_na_premiere_zadziala_tylko_w_wybranych_krajach_.html

Szkoda gadać. Ja bym niczego dla zasady nie kupił po takim potraktowaniu przez sprzedawce.

Ale niech sobie czekają chłopaki z polski na mannę z nieba ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czytać potrafisz? GRĘ WYDAJE EA.

Opublikowano

Tak wiem. Jedyne co napisałem, że gra prawdopodobnie nie będzie exem po wcze czasy i podobnie może stać się z innymi tytułami zapowiedzianymi na wyłączność, których nie wydaje M$.

Opublikowano

Śmiesznie by było, jakby się okazało, że polscy gracze dostaną wersję na ps4 przed premierą xbone ;)

Opublikowano

Mass Effect też chyba było exem na X360 i to wydawanym przez Microsoft Game Studios, a jak wiemy, gra trafiła na PS3. W pakiecie z Mass Effect 2 i 3.

Opublikowano

Nie wiem po co ta dyskusja, przecież każdy trzeźwo myślący homosapięs wie, że cod z mechami prędzej czy później trafi na PS4.

Opublikowano

Śmiesznie by było, jakby się okazało, że polscy gracze dostaną wersję na ps4 przed premierą xbone ;)

Jutro masz plusika

Opublikowano

Mass Effect też chyba było exem na X360 i to wydawanym przez Microsoft Game Studios, a jak wiemy, gra trafiła na PS3. W pakiecie z Mass Effect 2 i 3.

Bo MS odsprzedał prawa EA za sporą kasę.

Opublikowano

No to chyba normalne, co nie?

Opublikowano

aahhahahahahaha, polaczki cebulaczki nie będą mieli jak pograć w xbone w tym roku, nawet jak zaimportują. to wszystko jest już nowy poziom żałosności, pobili sony z 2006 roku

eX7F7kS.jpg

Opublikowano

XD

Ja nie wiem kim trzeba być żeby kupować XONE

Opublikowano

Sorry you feel that way but we dont give a phuck xD

Opublikowano

to już przestaje być śmieszne, tam ktoś się kleju naćpał ? przecież to się wydaje niemożliwe, żeby odpierdalać taki festwial dałniady xD nie no jakiś matrix

Opublikowano

Kompromitują się z każdym kolejnym dniem.

Edytowane przez MYSZa7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.