Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

To jest największa farsa jaka kiedykolwiek pojawiła się w tej branży. BRAWO MS XDDDD

Osoby broniące "giganta z R" xddddddddddddddddddddddddddddd

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

A tymczasem po drugiej stronie frontu:

http://www.gamasutra.com/view/news/194150/Further_clarification_on_Sonys_DRM_policies_No_more_online_pass.php

e've already come right out and said we're not going to allow online pass. And the word "allow" is key there. Specifically with online, with PS+ requiring a charge to play online, we would not want any publisher [to charge.]

In general, we're all businesses. Sony or Microsoft is never going to be able to tell EA or Activision exactly what they can do. What we like to say at PlayStation is that we set the precedent. The way we are approaching this is that we want this to be extremely consumer-friendly, extremely retailer-friendly, and extremely publisher-friendly. My personal opinion is that it's hard for me to believe that any major publisher is going to put an extra set of used DRM onto game titles because that wouldn't put them in a good spot, right?
Opublikowano

Zeratul przybywaj na ratunek !!!!!!!

Opublikowano

So, in Poland you can MAKE The Witcher 3, for XBOne... you just can't play it. ;-)

Komentarz z gafa ;)

Opublikowano

A myślałem,że limit głupoty w MS już się wyczerpał xD

Opublikowano

tam ktoś się kleju naćpał ?

Popatrz na ryj Matricka. On cały czas ma zaciesz XD jakby coś brał

Opublikowano

Ja tego z lekka nie kapuję na X360 Polska jest supportowana na XBL, a tu nagle w przypadku Xbone wylatuje z kręgu "wybrańców". Już nie wspomnę o fakcie, że nawet na fikcyjnych zagranicznych kontach nie pograsz. Totalna padaka. Jak ja się cieszę, że maszynki od M$ nigdy do mnie nie przemawiały XD

Opublikowano

Ja tego z lekka nie kapuję na X360 Polska jest supportowana na XBL, a tu nagle w przypadku Xbone wylatuje z kręgu "wybrańców".

I znowu będą czekać 4 lata na Live XD

Opublikowano

aahhahahahahaha, polaczki cebulaczki nie będą mieli jak pograć w xbone w tym roku, nawet jak zaimportują. to wszystko jest już nowy poziom żałosności, pobili sony z 2006 roku

eX7F7kS.jpg

xbox_one_kinect-580x412.jpg

I'm afraid I can't let you play that, Dave.

xD

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

A myslalem, ze juz bardziej pograzyc sie nie moga xD

aQqPznd_460s.jpg

Opublikowano

Spoko zostaje jeszcze 360...albo PS4. Naprawde Microsoft WTF? Jak blokowanie konsoli, uzywek i te wszystkie dziadostwa maja przemowic do klientow? Czy oni juz celuja tylko w szara amerykanska mase? MS mialo przyzwoita konferencje na E3, gry ktore zainteresowaly pewnie nie jednego a tu na slowa Sony o braku DRM wyjezdzaja z takim czyms?  :ninja:

Opublikowano

Xbox Fun Day już nie będzie, bo konsole nie będą mogły zostać podpięte do sieci gdzieś pod namiotem.

Opublikowano

xbonereqqdj.png

Xbox Fun Day już nie będzie, bo konsole nie będą mogły zostać podpięte do sieci gdzieś pod namiotem.

Będzie! Przecież Matrick powiedział, że mają rozwiązanie dla tych, którzy z różnych względów nie mogą korzystać z xbone ;)

Edytowane przez noxious33

Opublikowano

MIĘKNA

Od pewnego czasu wiemy, że Xbox One wymagać będzie od nas synchronizacji konsoli poprzez usługę Xbox LIVE co najmniej raz na dobę. Powstało przez to wiele obaw o sytuacje, w których internet nie będzie dostępny. Okazuje się, że Microsoft przewidział taki scenariusz.

W rozmowie z serwisem The Telegraph, Phil Harrison postarał się o złagodzenie bólu urażonych fanów Xboksa, który podniósł się po tym, jak producent konsoli potwierdził „przywiązanie” jej do sieci:

Jesteśmy świadomi, że będą rzadkie sytuacje, gdzie – z jakiejkolwiek przyczyny – internet przestanie działać. W tych kilku przypadkach nie będzie trzeba mieć dostępu do tego samego szerokopasmowego łącza, co zawsze. Będzie można połączyć Xboksa z telefonem komórkowym. Dobowy ping pobierać będzie kilobajty danych.

Patrząc na rosnącą popularność smartfonów, wśród których obecnie prawie każdy posiada opcję udostępniania internetu, można stwierdzić, że to faktycznie praktyczne i przemyślane rozwiązanie. Jeżeli wierzyć słowom Harrisona, to synchronizacja Xbox One będzie oszczędniejsza dla pakietu danych niż załadowanie mobilnej wersji Facebooka.

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Wyobraźcie sobie minę osoby, która kupi na allegro importowanego XO w dniu premiery.

XD

Opublikowano

jako mieszkaniec Polski czuje się wyróżniony

Opublikowano

MIĘKNA

Od pewnego czasu wiemy, że Xbox One wymagać będzie od nas synchronizacji konsoli poprzez usługę Xbox LIVE co najmniej raz na dobę. Powstało przez to wiele obaw o sytuacje, w których internet nie będzie dostępny. Okazuje się, że Microsoft przewidział taki scenariusz.

W rozmowie z serwisem The Telegraph, Phil Harrison postarał się o złagodzenie bólu urażonych fanów Xboksa, który podniósł się po tym, jak producent konsoli potwierdził „przywiązanie” jej do sieci:

Jesteśmy świadomi, że będą rzadkie sytuacje, gdzie – z jakiejkolwiek przyczyny – internet przestanie działać. W tych kilku przypadkach nie będzie trzeba mieć dostępu do tego samego szerokopasmowego łącza, co zawsze. Będzie można połączyć Xboksa z telefonem komórkowym. Dobowy ping pobierać będzie kilobajty danych.

Patrząc na rosnącą popularność smartfonów, wśród których obecnie prawie każdy posiada opcję udostępniania internetu, można stwierdzić, że to faktycznie praktyczne i przemyślane rozwiązanie. Jeżeli wierzyć słowom Harrisona, to synchronizacja Xbox One będzie oszczędniejsza dla pakietu danych niż załadowanie mobilnej wersji Facebooka.

Tam gdzie chodzę na grzyby mój telefon gubi zasięg i konsola tak czy siak się nie połączy z siecią.

Opublikowano

to sie nazywa iść z duchem czasu :D

@up, a prąd skąd weźmiesz? agregat nosisz w koszyku?

Opublikowano

the whole world in our hands :D

Z0UBmHr.png?1

Opublikowano

Jest już kolejny, POTENCJALNY pokład beki z Xbone, zobaczymy jak sytuacja się potoczy:

9028976344_6d799f07a7.jpg

Opublikowano

decyzję już dawno podjąłem, ale teraz co pokazuje M$ woła o pomstę do nieba. Moje serce nie należy do żadnego producenta, mam sprzęt z Redmond, oraz od Sony. Nie jestem żadnym fanbojem, a ani chwili się nie zastanawiałem, że X0 to można jedynie wykorzystać do tostów, natomiast pod moim TV zagości PS4. Czy tych ludzi od M$ już kompletnie prąd trzepie ? Nie wiem, kto będzie taki idiotą, żeby ten sprzęt kupić... jakieś żarty.

Opublikowano

na grzyby trzeba zabrać smartfona żeby machnąć tethering, no i grzybodomek musi mieć TV hade redy bo inaczej nici z ostrego ciorania w przerwach między zbieraniem grzybów

Opublikowano

na grzyby to biorę tableta, co by airstrajki w BF4 sadzić.

Opublikowano

na grzyby trzeba zabrać smartfona żeby machnąć tethering, no i grzybodomek musi mieć TV hade redy bo inaczej nici z ostrego ciorania w przerwach między zbieraniem grzybów

No i te grzyby trzeba będzie jeszcze zbierać poza granicami naszego kraju.

Opublikowano

Jest już kolejny, POTENCJALNY pokład beki z Xbone, zobaczymy jak sytuacja się potoczy:

9028976344_6d799f07a7.jpg

Pewnie po zakupie przyjda i wmuruja konsole na stale do sciany  :ninja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.