Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Mooooże i racja...

@ Zeratul: Jaka argumentacja? Argumentacja mogłaby być w dyskusji... ja tu tylko stwierdzam fakt xD

Dopusc do swojej malutkiej glowki mozliwosc, ze kazdy konsument ma inne wymagania i dlatego na rynku istnieje zroznicowanie produktow i konkurencja. Jezeli chcesz dyskutowac na temat swoich preferencji growych i jaka konsola tobie bardziej odpowiada, to spoko i chwala ci za to jezeli wolisz nawet ouya. Potrafie to uszanowac... szkoda tylko, ze to nie dziala w druga strone...I w chwilli gdy moje preferencje growe nie zgadzaja sie z preferencjami ogolu to juz nie mam racji. BZDURA

Jezeli natomiast chcesz rozmawiac na temat skutecznej polityki biznesowej obu firm to wyjmij palec z tylka i przestan patrzec na 52 miliardowy rynek gier wideo przez pryzmat Polski i swojego malego pokoiku. Przestan patrzec przez pryzmat graczy hardkorowych ktorzy stanowia tylko procent ludzi ktorzy kupuja obecnie konsole i gry. Nie potrafisz tego pojac i nie potrafisz sobie wyobrazic miliarda dolarow to zamilknij. 

Edytowane przez Zeratul

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

no przeciez linup ma naprawdę dobry, tak ?

Jak kogos stać na kupowanie gier premierowych i nie musi się liczyc z kasa to pewnie ta konsole kup. Ot co.

Opublikowano

no, albo jak ktoś prowadzi stronkę o gierkach to na drm narzekać nie będzie, bo gierki i tak za darmo dostanie. a jak jeszcze dobry pr microsoftowi będzie robił to nawet może koszulkę, albo smycz mu wyślą

Opublikowano

Wiecie że dobór krajów europejskich gdzie będzie Xbox One został stworzony na podstawie rankingu PKB? + dodatkowo Rosja.

ibq8WQ0uNH4tDX.jpg

Beka trochę z pominięcia Luksemburga. Może mało tam mieszkańców, ale dość majętnych i trochę dziwne, bo będą otoczeni krajami z dostępnym One, a sami na nim nie pograją.

Może hamburgery z MS nie zauważyły go na mapie przy obmyślaniu strategii.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Zeratul,powiedz nam co Cie w XOne zachwyciło?

Zachwycilo mnie jedno, a jest to Lineup... Swietne gry. Forza 5, TitanFall, Quantum Break, itd... poza tym jako wielki fan Halo po prostu nie moge nie posiadac konsoli na ktorej wydawana jest gra z tej serii. Dla mnie podstawowym powodem dla ktorego kupuje konsole sa gry... moga mi sie podobac inne rzeczy takie jak np. Pad, Tryb snapshot, wideokonferencje skype, ale bez gier to pudlo jest bezuzyteczne. Jasne, wolalbym miec mozliwosc sprzedazy gier na XboxOne ktore ukonczylem, ale jezeli Microsoft mi taka mozliwosc odbiera to po prostu ja wydam mniejsza liczbe pieniedzy na nowe gry. Nie odwroce sie z tego powodu od xbox one bo dostaje to co sie dla mnie liczy czyli gry... nie wykluczam natomiast, ze PS4 bedzie moja priorytetowa konsola, a Xbox One bedzie tylko na exlusive... czyli odwrotnie od tego jak jest w tej generacji. Glownie za sprawa exlusive content do destiny. 

Opublikowano

IMO też prędzej czy później kupię nowego iXa choćby właśnie dla Halo 5, tak czy siak planuje zakup obu konsol i tym razem to iX będzie do exów.....

A PS4 do całej reszty :D

Opublikowano

Trzeba kupić chyba obie konsole, wyjdzie cenowo podobnie jak składanie nowego PC pod next geny. Martwią tylko ceny gier.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

CW zostanie otwarte?

Serio pytam.

Opublikowano

Pewnie po E3 tak.

CW zostanie otwarte?

Serio pytam.

Mazzeo trochę wyssane z palca te objaśnienia z PKB, bo taka Holandia 8 mln ludzi, Belgia 11, a Grecja czy inne Czechy nie wiele mniej (nie wspominał o Polsce i 38mln), a załapała się zamiast ich Rosja stolica piractwa

Opublikowano

Zeratul jesteś chyba największym betonem jakiego widział internet... Ja nie rozumiem jak można jeszcze próbować reanimować to gnijące padło jakim jest nowa konsola od mikrosyfu. Jesteś nawet gorszy od donsterydo, bo on powoli zaczyna godzić się z tym, że Xo to przez ms strzał z FLAK-88 w stopę i ta konsola zapowiada się na ogromną kupę gó.wna, ale to co ty robisz to już jest żenujące. Przestań się okłamywać i powiedz co naprawdę czujesz, nie wstydź się tego, POWIEDZ JAK JEST.

Opublikowano

Swietne gry. Forza 5, TitanFall, Quantum Break, itd...

Przepraszam, ale co jest takiego świetnego w QB? To, że jest ex'em na XO? Bo na razie widzieliśmy tylko jedną cutscenkę, więc nie wiem jak po niej można już ocenić, że gra będzie świetna.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Zeratul 9 lata zbierania plusików i wszystko stracone przez bycie xbotem :(

Opublikowano

Nie moge uwierzyc, ze prowadze dialog z ludzmi ktorzy nie posiadaja argumentow i jedyne co robia to mnie obrazaja myslac, ze w ten sposob bede klaskal razem z nimi...

wole jednak poklaskac z cliffym...

If you're saying the next round of the console war is over before it even started then you're a fucking idiot. This is a multi year fight.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jesteś tutaj JEDYNYM człowiekiem, który klaszcze ms i jego sprzymierzeńcom. Więcej tłumaczyć nie trzeba.

Opublikowano

Zresztą nadal nie wiem, dlaczego dyskutujemy o produkcie, który nie jest przeznaczony na nasz rynek  :sorcerer:

Opublikowano

Jasne, wolalbym miec mozliwosc sprzedazy gier na XboxOne ktore ukonczylem, ale jezeli Microsoft mi taka mozliwosc odbiera to po prostu ja wydam mniejsza liczbe pieniedzy na nowe gry. 

Czy ja dobrze rozumiem? "M$ zabrania mi sprzedaży używanych gier... Trudno, będę kupował mniej gierek ale i tak jest za(pipi)iscie! :))))))))))"  ...?

Opublikowano

I ? Aż tak bardzo cię boli , że ktoś kupi mniej gier ale jednocześnie nie zrezygnuje ze swoich ulubionych serii ? 

Opublikowano

Kurde czytam ten temat by się odstresować w czasie sesji. Zaparcie Zeratula mnie niszczy, masz mocną psychikę.

Opublikowano

Swietne gry. Forza 5, TitanFall, Quantum Break, itd...

Przepraszam, ale co jest takiego świetnego w QB? To, że jest ex'em na XO? Bo na razie widzieliśmy tylko jedną cutscenkę, więc nie wiem jak po niej można już ocenić, że gra będzie świetna.

Akurat też spodziewam się wiele po grze twórców Alana.

Jeśli wybiorę PS4, to najbardziej będę żałował Forzy, szczególnie, że do wyjścia kiedyś tam  GT trzeba będzie długo poczekać (pamiętacie ile posiadacze PS3 czekali na prawdziwe GT po premierze? - które moim zdaniem i tak było gorsze niż Forza).

edit: Aha, widzę że są ploty o GT6 jednak na PS4, potencjalnie dobra wiadomość.

Edytowane przez Wampis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.