Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

xboxsupport_zps25f38228.png

Coraz lepiej im idzie.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 79,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Microsoft dał taki pokaz wybitnych decyzji, że teraz byle idiotyzm z internetu brzmi prawdopodobnie...

Opublikowano

@up

On byl w Polsce w siedzibie CDPR jakies 7-8 miesiecy temu zanim swiat uslyszal o W3. Prawdopodobnie pierwszy gracz ktory dowiedzial sie o istnieniu W3 co sugeruje nazwa jego filmu z wizyty we Wroclawiu, "Wild Hunt for The Witcher 3" ;). Dlatego tez pewnie poruszyl te kwestie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

amn36.gif?dur=7872

Micro$hit ma własny świat... Już widzę oburzenie hamburgerów xD

Dobry komentarz co do polityki M$.

Zeratul - Where you god now ? xD

Czuję że nawet jeżeli mieszkasz? w stanach, to masz pecha i nie będziesz i tak grał xD

Microsoft nawet swoich wydymal XD Czekam na komentarz Zeratula

Gratuluje inteligencji kazdemu kto potraktowal ta informacje powaznie.

Pare dni temu zostalem zwyzywany od "polaczkow"... a tu sie okazuje kto jest prawdziwym zawistnym "polaczkiem"...

xboxsupport_zps25f38228.png

Coraz lepiej im idzie.

Tego to sie po tobie Hela nie spodziewalem. 

Opublikowano

AJ dobrze powiedział, startujecie z takim wielkim tytułem ja W3 a konsola nawet nie będzie w dniu premiery dostępna w Polsce :)... Um u aaaaa nie znam dokładnie tej listy będę musiał przyjrzeć się jej :)

Opublikowano

Ten cały Major Nelson wydaje się naprawdę bardzo, bardzo w porządku. No i Angry Joe jakoś tak za(pipi)iście ten wywiad prowadzi, że przyjemnie się tego słucha :)

Opublikowano

Lol, Major Nelson może i jest miły, ale przez te lata wiele się nakłamał :P

Opublikowano

Bo jeszcze chcą kasę wydoić ? a na serio to trochę to dziwne bo Sony do zestawu dodaje bo jak to określili gracze tego oczekiwali :) 

Opublikowano

No tak, to wszystko jasne, tylko spójrz w sumie na jakość headsetu w zestawie z PS4, a jakość headsetu od Xboxa One. Przynajmniej po obrazkach widać kosmiczną różnicę na korzyść tego Xboxowego, może musieliby zestaw sprzedawać za 549$, żeby sobie na to pozwolić, pojęcia nie mam. 

Opublikowano

Co do jakości to się nie wypowiadam, bo w zestawie ze swoim X360 też nie miałem headseta więc nie wiem jak to z jakością takiego produktu od MS. A co do Sony to jest to pewnie zestaw wzięty z jakiegoś telefonu :) 

Opublikowano

ja w dalszym ciągu nie wiem jak ma działać ta chmura... synchronizuje konsole za pomocą komórki i co mi po tej chmurze? co z ai w forzy5? i co jak w forzy trafimy na ai od jakiś botów (pro)?

Opublikowano

Bardzo bym chciał, żeby Microsoft wprowadził steamowy zakupu konsolowych gierek. Problem polega tylko na tym, że w tym momencie ograniczają prawa użytkowników przy jednoczesnym wymaganiu płacenia pełnej kwoty $60, za którą u konkurencji dostajemy grę + prawa do odsprzedania.  

Opublikowano

Skrót targów wg... PPE.pl:

Polecam przypomnieć sobie to i owo.
Opublikowano

Skrót targów wg... PPE.pl:

Polecam przypomnieć sobie to i owo.

Od 6:11 chyba najlepszy komentarz :D

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=6RtSGFryKwo

dobrze, ze wyskoczył z Wiedźminem i CD Project!

AJ poruszył niewygodny temat i w tle 7:29 słychać głos, który nakazuje mu zadać następne pytanie. Kur..... mać jaka propaganda w M$.

Sam AJ mówił, że jak prowadził ten wywiad to czuł na sobie spojrzenie wielu osób jak tylko poruszył temat, który w złym świetle przedstawiał M$.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Zauważyliście czym jest teraz Kinect? Kiedyś była to kamerka do grania. W tym roku na konferencji pokazali za to 0 (słownie: zero) gier wykorzystujących ten sprzęt. Tzn jest Kinect Rivals, ale jak nie pokazują tej gierki na konfie to znaczy że to nie jest ich priorytetem.

Priorytetem za to jest obsługa głosowa i gestowa interfejsu. I choć nie wiem jakby sprawnie by to wszystko działało, tak nadal to będzie przerost formy nad treścią. Osobiście jakoś nigdy nie myślałem sobie "wow, fajnie byłoby sterować tv/konsole/inny sprzęt głosem". Nie wiem więc dlaczego MS tak bardzo nalega na wrzucenie drogiej kamery do zestawu, kiedy może ułamek potencjalnych klientów byłaby tym zainteresowana. To tak jakby sprzedawać auto z nawigacją z 5k ludziom, którzy jeżdzą tylko od domu do pracy.

Pisałem o tym od dawna, ale oczywiście nikt nie słuchał ;)

Co do samego Kinecta jako obsługi interfejsu, to wątpię by nikt tego nie chciał skoro chociażby coraz więcej producentów TV implementuje podobne rozwiązania w swoich produktach. MS sprzedał ponad 25 mln Kinecta na X360, gry na to nie idą dobrze, a po coś ludzie to kupowali - skoro MS może przez Live sprawdzić statystyki korzystania z konsoli, to pewnie wie do czego jest używany Kinect i jak wielu ludzi obsługuje za jego pomocą interfejs. 

Opublikowano

Co do samego Kinecta jako obsługi interfejsu, to wątpię by nikt tego nie chciał skoro chociażby coraz więcej producentów TV implementuje podobne rozwiązania w swoich produktach.

Tyle że w przeciwieństwie do konsoli MS cenna nie rośnie przez to o jakieś 20% (ktoś zna dokładny koszt Kinecta 2.0 ?).Nie było by marudzenia gdyby MS nie próbował wszystkich uszczęśliwiać na siłę i wypuścił także tańszy zestaw bez kinecta (w końcu podobno można go wyłączyć i obsługiwać wszystko w tradycyjny sposób).

Opublikowano

Dzisiaj wchodzę na fejsa, a tam jakaś reklama i nawet tam, przypadkowe osoby, śmieją się z XboxOne:

xboxone.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.